O dabar savo lakus persirinkinejau, tai paziurejau, kad ne vienas ELF lakiukas taip nusistovejes, tik kiti be baltumu
Na visgi ELF lakai nevyke....
Po pirkimo tik pora esu bandzius/naudojus ir tai kelis kartus, o visi kiti stovejo nenaudojami. Tai siandien pasiemiau pabandymui 'bubble gum pink', tai visas kazkoks perbales
Ta prasme ne rozinis, o lyg maisytas su baltu, nelygiai taip tas baltas jame... Tai ir kraciau, ir sukiojau visaip, bet nepasidare visiskai vientisa spalva, liko tu baltu padumavimu. Lakuojantis spalva rozine kaip ir priklauso, lakavau 2 sluoksnius, tai kai nudziuvo matesi, kad nelabai lygiai nusilakave (nera dryziu, bet vienur ryskiau, kitur lyg permatoma spalva).
O dabar savo lakus persirinkinejau, tai paziurejau, kad ne vienas ELF lakiukas taip nusistovejes, tik kiti be baltumu
Bet kolkas pasilieku kosmetinej juos....
Aciu uz atsiliepimus, shopingai
Kazkaip dingo noras net bandyti juos. Maciau keleta graziu spalvu, bet ieskosiu joms alternatyvu is mano mylimiausiu China Glaze arba Orly
Noriu labai pagirti E.L.F Studio complexion brush
Nerealus sepetukas, minkstas, nesiseria, graziai padengia biria pudra, graziai padengia skaistalus, labai universalus
Noriu labai pagirti E.L.F Studio complexion brush
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 31, 17:16)
As ir turiu ju laka, tokios sviesiai rozines spalvytes, bet irgi ne koks jis
QUOTE(ericute @ 2011 04 01, 13:40)
jo kabuki is studio,tai as tik paciupinejau.pazesiu ka broliene pasakys kai panadus,gal pasirodys kad labai geras
o del antakiu zele,pirma ta pudra det paskui ta zele?
o del antakiu zele,pirma ta pudra det paskui ta zele?
Nezinau,as turbut atvirksciai naudoju,bet laiko visa diena mano antakiukai.Tepu zele,o paskui pudra ,tai graziai i tarpiukus ta pudryte pasidengia.Naturaliai atrodo.Kol kas antakiu rinkinukas mano mylimiausias pirkinukas ir dar shimeriuka myliu
Aš šitoj temoj prisiskaičiau, kad antakių želė labai geras daikčiukas ir užsisakiau šią...
Ot kerėpla
Nesugalvojau paprašyt nuorodos. Tai kitu užsakymu reiks tą tikrai išgirtą prigriebti
shopingas - kaip gaila dėl nagų lakų
Aš vis pažiūriu spalvas ELF, tai man jos tokios gyvos atrodė, vis knietėjo užsisakyt. Bet dabar padėjo apsispręsti jūsų komentaras
QUOTE(-Jzh- @ 2011 04 02, 01:56)
Kazkaip dingo noras net bandyti juos. Maciau keleta graziu spalvu, bet ieskosiu joms alternatyvu is mano mylimiausiu China Glaze arba Orly
QUOTE(Avocado @ 2011 04 02, 16:54)
Aš vis pažiūriu spalvas ELF, tai man jos tokios gyvos atrodė, vis knietėjo užsisakyt. Bet dabar padėjo apsispręsti jūsų komentaras 
As pirkau prisiziurejus foto internete, prisiskaicius kokie faini ir pan, nu bet man toks vaizdas, kad zmones nebande geresniu komentuoja.
Nors gi tas $1 juokas - jei labai domina, pasiimkit viena lakiuka ir issibandysit. Gal visai patiks...
QUOTE(Sunreja @ 2011 04 02, 14:50)
As ir turiu ju laka, tokios sviesiai rozines spalvytes, bet irgi ne koks jis
Nei lygiai dengiasi, nei laiko gerai, tikrai neverti kad ir to 1$ 
Ai, $1 verti, $2 tai butu ne
QUOTE(-Jzh- @ 2011 04 02, 00:56)
Agha, dekui Shopingai labai uz atsiliepimus
QUOTE(shopingas @ 2011 04 02, 16:42)
Nors gi tas $1 juokas - jei labai domina, pasiimkit viena lakiuka ir issibandysit. Gal visai patiks...
As tai manau, kad pvz toms, kurios labai daug lakuoja, greitai isbaigia buteliuka, tai gerai, nespes jisai nusistovet
Gal galit pakomentuoti ELF mineralines pudrytes?
ELF tik 1 lakiuka turiu ta chokolate

tai man irgi paziurejus juoda issiskyre
bet papurciau viskas susimaise nusilakavus nieko nesimato, grazi sokoladine spalva, ir laikosi neblogai man jie

tai man irgi paziurejus juoda issiskyre
QUOTE(Cherry_ @ 2011 04 04, 14:06)
bet papurciau viskas susimaise nusilakavus nieko nesimato, grazi sokoladine spalva, ir laikosi neblogai man jie 
Man tik tas rozinis (bubble gum) nesusipurte, bet ir nusistovejimas baltas per visa buteliuka nuo pat dugno
gal zinot kas nors koduka nuolaidai gauti?