Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

Na visgi ELF lakai nevyke.... ax.gif Po pirkimo tik pora esu bandzius/naudojus ir tai kelis kartus, o visi kiti stovejo nenaudojami. Tai siandien pasiemiau pabandymui 'bubble gum pink', tai visas kazkoks perbales blink.gif Ta prasme ne rozinis, o lyg maisytas su baltu, nelygiai taip tas baltas jame... Tai ir kraciau, ir sukiojau visaip, bet nepasidare visiskai vientisa spalva, liko tu baltu padumavimu. Lakuojantis spalva rozine kaip ir priklauso, lakavau 2 sluoksnius, tai kai nudziuvo matesi, kad nelabai lygiai nusilakave (nera dryziu, bet vienur ryskiau, kitur lyg permatoma spalva).

O dabar savo lakus persirinkinejau, tai paziurejau, kad ne vienas ELF lakiukas taip nusistovejes, tik kiti be baltumu doh.gif Bet kolkas pasilieku kosmetinej juos....
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus, shopingai smile.gif Kazkaip dingo noras net bandyti juos. Maciau keleta graziu spalvu, bet ieskosiu joms alternatyvu is mano mylimiausiu China Glaze arba Orly 4u.gif

Noriu labai pagirti E.L.F Studio complexion brush wub.gif Nerealus sepetukas, minkstas, nesiseria, graziai padengia biria pudra, graziai padengia skaistalus, labai universalus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 02 balandžio 2011 - 00:57
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 31, 17:16)
Gal kas naudojat e.l.f nagu lakus? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

As ir turiu ju laka, tokios sviesiai rozines spalvytes, bet irgi ne koks jis schmoll.gif Nei lygiai dengiasi, nei laiko gerai, tikrai neverti kad ir to 1$ schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2011 04 01, 13:40)
jo kabuki is studio,tai as tik paciupinejau.pazesiu ka broliene pasakys kai panadus,gal pasirodys kad labai geras bigsmile.gif
o del antakiu zele,pirma ta pudra det paskui ta zele? blush2.gif

Nezinau,as turbut atvirksciai naudoju,bet laiko visa diena mano antakiukai.Tepu zele,o paskui pudra ,tai graziai i tarpiukus ta pudryte pasidengia.Naturaliai atrodo.Kol kas antakiu rinkinukas mano mylimiausias pirkinukas ir dar shimeriuka myliu wub.gif
Atsakyti
Aš šitoj temoj prisiskaičiau, kad antakių želė labai geras daikčiukas ir užsisakiau šią... doh.gif Ot kerėpla smile.gif Nesugalvojau paprašyt nuorodos. Tai kitu užsakymu reiks tą tikrai išgirtą prigriebti biggrin.gif

shopingas - kaip gaila dėl nagų lakų ax.gif Aš vis pažiūriu spalvas ELF, tai man jos tokios gyvos atrodė, vis knietėjo užsisakyt. Bet dabar padėjo apsispręsti jūsų komentaras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 04 02, 01:56)
Aciu uz atsiliepimus, shopingai smile.gif Kazkaip dingo noras net bandyti juos. Maciau keleta graziu spalvu, bet ieskosiu joms alternatyvu is mano mylimiausiu China Glaze arba Orly  4u.gif

QUOTE(Avocado @ 2011 04 02, 16:54)
shopingas - kaip gaila dėl nagų lakų ax.gif Aš vis pažiūriu spalvas ELF, tai man jos tokios gyvos atrodė, vis knietėjo užsisakyt. Bet dabar padėjo apsispręsti jūsų komentaras drinks_cheers.gif

As pirkau prisiziurejus foto internete, prisiskaicius kokie faini ir pan, nu bet man toks vaizdas, kad zmones nebande geresniu komentuoja. ax.gif Tikrai buvau karta viena spalva lakavusis ir nieko buvo, bet pacioj pradzioj. O cia stovedami taip susisluoksniavo, tai jau man nenormalu (pvz Sephora by OPI turiu ir keliu metu senumo lakus, tai dazo taip pat, jokiu drumzliu ir pan).

Nors gi tas $1 juokas - jei labai domina, pasiimkit viena lakiuka ir issibandysit. Gal visai patiks...

QUOTE(Sunreja @ 2011 04 02, 14:50)
As ir turiu ju laka, tokios sviesiai rozines spalvytes, bet irgi ne koks jis  schmoll.gif  Nei lygiai dengiasi, nei laiko gerai, tikrai neverti kad ir to 1$  schmoll.gif

Ai, $1 verti, $2 tai butu ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 balandžio 2011 - 16:45
QUOTE(-Jzh- @ 2011 04 02, 00:56)
Aciu uz atsiliepimus, shopingai smile.gif Kazkaip dingo noras net bandyti juos. Maciau keleta graziu spalvu, bet ieskosiu joms alternatyvu is mano mylimiausiu China Glaze arba Orly  4u.gif

drinks_cheers.gif
Agha, dekui Shopingai labai uz atsiliepimus 4u.gif Dabar susilaikysiu nuo pirkimo smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 04 02, 16:42)
Nors gi tas $1 juokas - jei labai domina, pasiimkit viena lakiuka ir issibandysit. Gal visai patiks...
Ai, $1 verti, $2 tai butu ne biggrin.gif

As tai manau, kad pvz toms, kurios labai daug lakuoja, greitai isbaigia buteliuka, tai gerai, nespes jisai nusistovet g.gif Mano pussesere su naguciai dirba, daug kam tvarko, lakuoja, tad jei grazi spalvyte tai uz 1$ tikrai verta pirkt, tada ir puse likusio buteliuko negaila ismest, jei susistover smile.gif O kaip man, retai lakuojanciai nagus ir daug laku turinciai (retai del to, kad darbe negaliu but lakuotais verysad.gif ) tai turbut po vieno lakavimo tektu ismest, tai neapsimoka..
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti ELF mineralines pudrytes? 4u.gif
Atsakyti
ELF tik 1 lakiuka turiu ta chokolate
user posted image
tai man irgi paziurejus juoda issiskyre g.gif bet papurciau viskas susimaise nusilakavus nieko nesimato, grazi sokoladine spalva, ir laikosi neblogai man jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 04 04, 14:06)
bet papurciau viskas susimaise nusilakavus nieko nesimato, grazi sokoladine spalva, ir laikosi neblogai man jie  g.gif

Man tik tas rozinis (bubble gum) nesusipurte, bet ir nusistovejimas baltas per visa buteliuka nuo pat dugno doh.gif O kiti tik virsuje ir po truputi (ir ne baltai), tai tie manau susikratys lengvai.
Atsakyti

i 
Kooperuojamės Skelbimų lentoj arba temoj "Internetinės parduotuvės be tarpininkų"
Atsakyti
gal zinot kas nors koduka nuolaidai gauti? 4u.gif
Atsakyti