Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

Gavau savo ELF siuntinuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viska isbandziau tad atsiliepimai tokie :
user posted image
Labai patogi dezute su veidrodeliu. Bronzantas neryzina, bet jis su svitejimu, kazkodel galvojau , kad matinis bus, bet vasara ar i vakara kuo puikiausiai sueis, beje tekstura minksta su sepeteliu puikiai pasiema thumbup.gif Kvapas neutraulus.

elf shimmering facial whip spalva golden peach
Donaldakinis kvapas:) Zeri smulkiais auksiniais zeruziais, manau sueis pagyvinti skruostikaulius , po antakiu
user posted image

Papildyta:
elf tinted moisturizer, spalva Honey, ryzas donaldakinis daiktas lotuliukas.gif net kalbet apie ja neverta , siaubinga pudra smile.gif bet pabandyt idomu buvo smile.gif
user posted image

Papildyta:
All cover stick, spalva pink lemonade, sitas visai nieko, tik reik moket paskirstyti graziai 4u.gif pirksiu toki tik i ruduma, labai tiks modeliavimui
user posted image

Papildyta:
Presuota pudryte, spalva honey, o sita patiko konsistencija maloni, tik per tamsi, man kaip bronzantas vos ne lotuliukas.gif noriu dar tokiu tik kitu spalvyciu smile.gif
user posted image

Healthy glow Bronzing powder, spalva sviesiausia Luminance. paprastas shimeriukas, su malonia tekstura, minkstai tepasi, graziai svyti oda, nera jokiu pavieniu blizguciu, fainas daikciukas smile.gif
user posted image
Papildyta:
na ir sepeteliai ...

Labai didelis , minkstas ir fainas Elf total face brush, labai patiko :4u:ziuresiu kaip toliaus bus, ar nekris sereliai ir t.t

user posted image

Fundation brush, nedidelis jis visai, siaip nereikalingas daiktas , pabandziau, nepatiko, gal kokiam seseliu pabrindui tepti sueis smile.gif
user posted image

Eye shadow brush , labai mikstas ir fainas , tokio siaip ir tikejaus, gerai dengia seselius
user posted image

Ir sepeteliai suliejimui seseliui ir rauksleliai , ir minksti ir faina, sepeteliais tikrai nenusivyliau smile.gif
realiai trumpesnis neo atrodo g.gif
user posted image
user posted image

jei kils kokiu klausimu prasom smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip iš elf užsisakyt, išduokit paslaptį, rašiau 2 tarpininkėm iš Tindirindi forumo, tai ignoruoja, matyt nesiterlioja dėl kapeikų mad.gif O aš taip noriu to bronzanto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 19, 08:06)
Mergaitės, kaip iš elf užsisakyt, išduokit paslaptį, rašiau 2 tarpininkėm iš Tindirindi forumo, tai ignoruoja, matyt nesiterlioja dėl kapeikų  mad.gif O aš taip noriu to bronzanto  rolleyes.gif

Parasyk ( Rimmka is tindirindi )

Amber123 zinok viskas patiko apart tos pudros smile.gif su all cover ctick pazaist reik, nes sudetinga, bet mokant viskas puikiai dengiasi, as dariau taip kaip filmuke maciau, nupieciau po skruostikauliu tiesias linija ir ja retusavau . Labai noriu najo uzsakymo, rasysiu ar uzsakines smile.gif noriu labai poros kompaktiniu pudru, pora spalvotu piestuku, tu blizgesiuku kaip t uzsakinejai dezutese, gailiuosi , kad neemiaus sad.gif ir kolkas tiek , bet renku zusakyma jau krepsiuke lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va as ir pagaliau turiu smile.gif taigi sviezi atsliepimai: labiausiai patiko studio line sepeteliai. Emiau small angled, c- brush, ir veidui powder brush. Visi istikruju minsktuciai, svelnuciai, bet ypac suzavejo powder brush - man lb graziai skaistalus padenge. Zodziu sepeteliams 10 balu.
Toliau dar gavau skaistalus is studio line spalva candid coral:
user posted image
patiko ipokavimas - su veidrodeliu biggrin.gif , spalva visai nieko, bet pasirode, kad mazai pigmentuoti. Kokie 8 balai biggrin.gif
toliau blizgis metinis (spalva miami):
user posted image
tikrai lb saldo, bet spalvos ant lupu praktiskai neduoda, kolkas gana sunkiai tepesi, pats sepetelis toks kietokas. Na bet sunaudosiu - 7 balai.
na ir nlb nevyke pirkiai tai:
user posted image
kazkoks lipnus, lb saldus blizgis, ir dar pakuote nlb vykus - brezia net lupas plastmase.
user posted image
sita tik ant rankos bandziau, bet kazkoks nesusipratimas pasirode schmoll.gif
na, bet visomoj pirkiais esu patenkinta, tikrai dar norec uzsisakyt sepeteliu daugiau, nes lb patiko wub.gif
Atsakyti
Del sepeteliu sutinku jie nuostabus, si karta irgi imsiu is Studio line pora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 20, 11:52)
Gaila , bet kolkas  tarpininke uzsakumo nedarys sad.gif

Nu va.. unsure.gif per daug darbo joms.. isivaizduok kai reik surankiot sitiek sudnekiuku doh.gif o pas tave warm bronzatas ar gold?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 20, 12:01)
Nu va..  unsure.gif per daug darbo joms.. isivaizduok kai reik surankiot sitiek sudnekiuku  doh.gif o pas tave warm bronzatas ar gold?

warm, tamsesnis, zinok labai graziai ant EZ ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 20, 12:05)
warm, tamsesnis, zinok labai graziai ant EZ ziurisi  thumbup.gif

As ir ta uzsisakiau bigsmile.gif o visa veida tepi ant EZ ar konturuoji su juo? Nesuteikia geltonos spalvos kokios? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Visa veiduka tepu plonai EZ, o su situo skruostikaulius, nosies linija ir smakra, labia graziai svyti, vasara manau bus gerai ir visa veiduka temti plonai su juo. Noreciau is elf rasti koki matini bronzanta g.gif
Atsakyti
Merginos,kas bandė mineral foundation? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 03 20, 14:17)
Merginos,kas bandė mineral foundation? Kokie atsiliepimai?

kiek skaiciau atsiliepimų apie E.L.F., tai jų "foundations" visi produktai (tiek mineral, tiek tepami, ir pan.) nėra labai populiarūs.
Daug labiau vykę kiti produktai, HD definition powder, blushes, brightening akių šešėliai - ir ypač beveik viskas iš Studio line smile.gif
Lūpdažiai mineraliniai labai giriami, bet vėlgi, nežinia kaip kam tinka - kartkartėm nusiskundžia kuri, kurios lūpelės labai sausos, atseit sausina.
Pati laukiu E.L.F. siuntos, prisirinkau is forumų labiausiai išgirtų prekių wink.gif) žiūrėsim, kas atitinka, kas ne biggrin.gif
Atsakyti
Valio!!! Atsiimiau siuntinuka wub.gif nu ir ka.. kaip ir buvau tikra, beveik viskas ka issirinkau atitiko mano lukescius wub.gif bent man tikrai viskas super thumbup.gif
WARM bronzer, tikejau didesnes pigmentacijos, bet reiks pabandyt ant svaraus veiduko dar smile.gif man nes kazkuom EZ primena g.gif ant kaktos patepus taip nusprendziau biggrin.gif o seip labai grazus pats bronzatas, ziauriai didelis veidrodis ir seip super ipakavimas
sitas daikciukas turi tokiu smulkiu blizguciu, bronzatas gan tamsus, bet man ne per tanmsus konturavimui, skaistalu lengva padaugint, grazi spalvyte, vel gi didelis veidrodis
user posted image
Skaistalai is studio line spalva Tincked pink labai grazi spalvyte, bet dar nebandziau ant veiduko 4u.gif minkstuciai tokie wub.gif
Pirkau 2 blizgesius tai vienas is ju nude spalvyte tokia o kitas rozinis wub.gif super malonus ant lupu, kvepia jau is kilometro, su spf
user posted image
imiau 2 tokius kaip balzamus arbuzo ir ruzava toki, tai graziai ant lupu atrodo, ruzava lb grazi spalva wub.gif suteikia blizgesi, spalvos kol kas nlb.. gal dar isidazys
user posted image
Toliau gavau shimeri spalva spotlight tai vienintelis trb maziausia patiko.. kaip shimeris man sunkiai skirstos jei galima taip issireikst.. nors seip kaip uz tokia kaina, tai.. biggrin.gif
ir gavau pink limonade toki daikta, tinkanti lupom veidui ir dar kazkam biggrin.gif tai.. kvepia, minkstas, nors minejo kazkuri kad kietas ziauriai, tai matyt sena gavo.. o ant veido kol kas nebandziau
user posted image
Atsakyti