Įkraunama...
Įkraunama...

Ajurveda - gyvenimo menas

QUOTE(Llaume @ 2011 01 11, 19:14)
Jeigu cia renkasi indisko greitojo maisto vartotojai, tai Jus irgi tokia? Jus juk cia su mumis vis bunat  biggrin.gif ...

Nagi užsuku, nes su ajurveda teko reikalų turėti, netgi indiškų masažų moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 20:18)
Nagi užsuku, nes su ajurveda teko reikalų turėti, netgi indiškų masažų moku smile.gif

Tai kodėl neatliekate lietuviškų baltiškų masažų ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 19:21)
Tai kodėl neatliekate lietuviškų baltiškų masažų ?  biggrin.gif

Kas sakė, kad neatlieku? Indiškųjų nebedarau, nes man jie labai greitai nusibodo.
Atsakyti
Mergaitės, gyvenkime draugiškai 4u.gif
Pagarba visiems, ir tiems, kas domisi Vedomis, ir tiems, kas gilinasi į baltų palikimą.
Vaižgantė teisingai rašė, baltų filosofija yra nė kiek ne skurdesnė už indų, išminties joje yra įvairiausiais dvasios ir kūno klausimais, jau neskaitant to, kad rimti tyrinėtojai nagrinėja šių išminčių aiškias sąsajas ir bendrą kilmę.
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 01 11, 19:53)
Mergaitės, gyvenkime draugiškai  4u.gif
Pagarba visiems, ir tiems, kas domisi Vedomis, ir tiems, kas gilinasi į baltų palikimą.
Vaižgantė teisingai rašė, baltų filosofija yra nė kiek ne skurdesnė už indų, išminties joje yra įvairiausiais dvasios ir kūno klausimais, jau neskaitant to, kad rimti tyrinėtojai nagrinėja šių išminčių aiškias sąsajas ir bendrą kilmę.

Turbūt esu labai ribota, kad niekaip negaliu suprasti: kaip lietuvei gali būti brangiau, svarbiau tai, kas indiška, nei tai, kas yra lietuviška?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 20:58)
Turbūt esu labai ribota, kad niekaip negaliu suprasti: kaip lietuvei gali būti brangiau, svarbiau tai, kas indiška, nei tai, kas yra lietuviška?

Gal todėl, kad neesu grynakraujė lietuvė pvz smile.gif , Vydūnas irgi propogavo ajurveda, gal jam irgi nekas su galva buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 20:01)
Gal todėl, kad neesu grynakraujė lietuvė pvz smile.gif , Vydūnas irgi  propogavo ajurveda, gal jam irgi nekas su galva buvo? g.gif

Kodėl pastoviai spekuliuojama Vydūnu? Asmenybė visuomet yra Asmenybė.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 20:58)

Tiesiog tai priklauso nuo informacijos srautų smile.gif Dažnas mūsų gyventojas apie indišką mokymą žino 1000 kartų daugiau nei apie baltiškąjį ir tai visai suprantama, nes prieš 20 metų tokia info buvo kategoriškai draudžiama, o šiuo metu vystoma tik uždarame besidominčiųjų rate, kai tuo tarpu indiškasis mokymas tikrai visa oktava garsiau kalba. Yra kaip yra, visi mes ieškom savų atsakymų ir randam juos savais būdais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 19:04)
Su tema tai nesusiję. Čia renkasi indiško greitojo maisto vartotojai  mirksiukas.gif

Nu gal visgi kokios nuorodėlės sulaukčiau? smile.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 20:05)
Kodėl pastoviai spekuliuojama Vydūnu? Asmenybė visuomet yra Asmenybė.

Labai patogi spekuliavimui asmenybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 01 11, 20:17)
Nu gal visgi kokios nuorodėlės sulaukčiau? smile.gif

Labai patogi spekuliavimui asmenybė mirksiukas.gif

Nuorodėlių nėra ir negali būti. Info yra šiek tiek tik mano forume ir ta info prieinama tik mano mokiniams. Kodėl? Nes perlai yra perlai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 20:19)
Nuorodėlių nėra ir negali būti. Info yra šiek tiek tik mano forume ir ta info prieinama tik mano mokiniams. Kodėl? Nes perlai yra perlai... ax.gif

Toje alegorijoje su perlais dalyvavo tam tikri naminiai gyvūnai... Ačiū biggrin.gif

Tai jei info yra šiek tiek tik jūsų forume, tai jūsų klausimas "kaip lietuvei gali būti brangiau, svarbiau tai, kas indiška, nei tai, kas yra lietuviška" yra kaip ir atsakytas: nes lietuvei nėra iš kur sužinoti apie tai, kas lietuviška g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 01 11, 20:29)
Toje alegorijoje su perlais dalyvavo tam tikri naminiai gyvūnai... Ačiū biggrin.gif

Tai jei info yra šiek tiek tik jūsų forume, tai jūsų klausimas "kaip lietuvei gali būti brangiau, svarbiau tai, kas indiška, nei tai, kas yra lietuviška" yra kaip ir atsakytas: nes lietuvei nėra iš kur sužinoti apie tai, kas lietuviška g.gif

Na, yra kitaip: kas beldžiasi, tam būna atidaryta ax.gif Pagal senas lietuvių tradicijas info yra perduodama iš lūpų į lūpas. Taip išvengiama dviprasmybių ir neatsakytų klausimų. Rašytiniai šaltiniai yra tik leatų kalba. Istorikai apie juos nežino, nes raštai ne ant popieriaus išguldyti. Yra ir knygos, ir žodynai, ir brėžiniai.
Atsakyti