Įkraunama...
Įkraunama...

Ajurveda - gyvenimo menas

Ech, paslaptys, paslaptys. Bet tikiu, iš tikrųjų, viskas, ko reikia, bus duota.

Apie šventyklas tęsiant, įdomu, kaip yra su koplytstulpiais? Reiks prisijaukinti vietą, kur stovi vienas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 01 11, 21:02)
Ech, paslaptys, paslaptys. Bet tikiu, iš tikrųjų, viskas, ko reikia, bus duota.

Apie šventyklas tęsiant, įdomu, kaip yra su koplytstulpiais? Reiks prisijaukinti vietą, kur stovi vienas toks g.gif

Jei tau išties reikia žinių, susirasi mane. Žynių yra Lietuvoje, bet jie nelabai SM reiškiasi. Ir aišku kodėl- vis dėl tų perlų ir gyvuliukų biggrin.gif Kai žmogus išties nuoširdžiai kažkuo domisi, jis būtinai nukreipiamas ten, kur reikia...O jei tai tik tuščias smalsumas, tada... irnesakyk.gif
Gal nenukrypkim nuo temos- su ajurveda viskas tvarkoje, tik visuomet įdomiau, kai rašo ne diletantai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 22:11)
Jei tau išties reikia žinių, susirasi mane. Žynių yra Lietuvoje, bet jie nelabai SM reiškiasi. Ir aišku kodėl- vis dėl tų perlų ir gyvuliukų  biggrin.gif  Kai žmogus išties nuoširdžiai kažkuo domisi, jis būtinai nukreipiamas ten, kur reikia...O jei tai tik tuščias smalsumas, tada... irnesakyk.gif
Gal nenukrypkim nuo temos- su ajurveda viskas tvarkoje, tik visuomet įdomiau, kai rašo ne diletantai.

Jūs tai žinoma ne diletantė baltų kultūros žiniose ir kitose ezoterinėse temose irgi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 21:14)
Jūs tai žinoma ne diletantė baltų kultūros žiniose  ir kitose  ezoterinėse temose irgi. biggrin.gif

Pastebėjau, kad diletantus tai labai piktina. Ir SM naujokes.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 22:16)
Pastebėjau, kad diletantus tai labai piktina. Ir SM naujokes.

o jūsų visažiniškumo poza kalba pati už save
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 21:11)
Jei tau išties reikia žinių, susirasi mane. Žynių yra Lietuvoje, bet jie nelabai SM reiškiasi. Ir aišku kodėl- vis dėl tų perlų ir gyvuliukų  biggrin.gif  Kai žmogus išties nuoširdžiai kažkuo domisi, jis būtinai nukreipiamas ten, kur reikia...O jei tai tik tuščias smalsumas, tada... irnesakyk.gif

Man ramu - kai būsiu pasiruošusi, mokytojas ateis. O nuo ajurvedos iš tiesų nukrypome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 21:20)
o jūsų visažiniškumo poza kalba pati už save

O taip, esu siaubinga, pasipūtimo pilna asmenybė. Ir ką man dabar daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 22:26)
O taip, esu siaubinga, pasipūtimo pilna asmenybė. Ir ką man dabar daryti?  g.gif

Ieškoti atsakymų baltų tikėjime "ką tokiu atveju daryti" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 21:36)
Ieškoti atsakymų baltų tikėjime  "ką tokiu atveju daryti"  thumbup.gif

Kaip puiku, kai kas nors tau pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 10, 00:43)
Sveiki, nebuvau savaitgalį prie kompiuterio. Pabandysiu atsakyti dabar <...>

Ajurweda, nuoširdus ačiū už Jūsų patarimus. Po mėnesio kraujo tyrimus kartosim, esu įsitikinusi, jie bus žymiai geresni.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 10, 02:36)
Mano vaikai netoleravo geležies preparatų iš vaistinių- nuo jų pilvus skaudėdavo. Tinka tik amway geležis.

Įdomu, kuo ji ypatinga, bet čia turbūt ne į temą.

QUOTE(Spalvota diena @ 2011 01 10, 23:49)
Aš tik truputį įsiterpsiu: mamytės organizmui kofermentas Q10, tas pats, kas pinigų ėmimas iš kreditinės kortelės - vistiek reikės atiduoti ir su dideliais procentais.

Ačiū už nuomonę. Manau, kad gyvenime neegzistuoja tik juoda arba tik balta. Visi reiškiniai, daiktai, etc turi savų kampų, pliusų ir minusų.

QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 11, 01:46)
Geriau negu kava, kai trūksta energijos praverčia.

Energijai atgauti labai padeda pilnoji kvėpuosena

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 06:33)
Man labai liūdna, kai žmonės atmeta tai, kas yra sava, ir pasiima tai, kas svetima motyvuodami, kad ant lėkštės niekas neatneša ir nepaduoda.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 09:58)
Turbūt esu labai ribota, kad niekaip negaliu suprasti: kaip lietuvei gali būti brangiau, svarbiau tai, kas indiška, nei tai, kas yra lietuviška?

Vaižgante, neliūdėkit mirksiukas.gif
Labai susidominau: sava/svetima; lietuviai/indai; mes/jie - kam tas rūšiavimas?
Mano kukliomis žiniomis visi mes čia laikinai svečiuojamės...
Atsakyti
QUOTE(Lahti @ 2011 01 11, 22:49)
Vaižgante, neliūdėkit  mirksiukas.gif
Labai susidominau: sava/svetima; lietuviai/indai; mes/jie - kam tas rūšiavimas?
Mano kukliomis žiniomis visi mes čia laikinai svečiuojamės...

Turiu galvoje labai paprastą dalyką: jeigu jau Dievulio valia gimiau Lietuvoje, vadinasi, man pridera domėtis tuo, kas lietuviška. Jeigu gimiau Indijoje, domiuosi tuo, kas indiška. Man asmeniškai labai patinka Indija ir indai. Bet kai lietuviai pradeda aiškinti apie ajurvedą, iškart burnoje neskanu pasidaro ax.gif Kažkodėl indai nestudijuoja lietuviškų pasakų? Juk jie turi savas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 12, 00:09)
Turiu galvoje labai paprastą dalyką: jeigu jau Dievulio valia gimiau Lietuvoje, vadinasi, man pridera domėtis tuo, kas lietuviška. Jeigu gimiau Indijoje, domiuosi tuo, kas indiška. Man asmeniškai labai patinka Indija ir indai. Bet kai lietuviai pradeda aiškinti apie ajurvedą, iškart burnoje neskanu pasidaro  ax.gif Kažkodėl indai nestudijuoja lietuviškų pasakų? Juk jie turi savas.  mirksiukas.gif

Saunaus lietuvisku pasaku studijavimu 4u.gif
Mes studijuosim ir indiskas, ir lietuviskas, ir rusiskas, ir kitas, kurios pasirodys patrauklios rolleyes.gif
Atsakyti