QUOTE(gelyte15 @ 2010 02 27, 23:57)
na aš ne odry bet galiu papasakoti.

kas dėl nusigavimo. Galima taxi (kiek kainuotų nežinau reik derėtis), galima dolmušu (mažas autobusiukas, jei gerai pamenu 2 liros arba 1 doleris), arba galima su delphin autobusu (užsirezervuojate vietas ir vykstate, bent jau 2009 veže į alaniją, manavgatą, sidę ir į kitą savo tinklo viešbutį Delphin Diva. Beje veža nemokamai). Na o Alanijoj tai ką pamatyt net nežinau. Ten toks labiau turistinis kaimelis pagal mane. Na yra tokia gynybė siena ant kalno atrodo, na jachtų prieplaukoj vaikščiojom ir toks parkelis nedidukas su visokiom supynėm. Na tik ten gerai pirkti lauktuves, suverynus. Nors priešais delphin deluxe (šalia esantis kitas to tinklo viešbutis) bent jau praeitamet penktadieniais turgelis atvažiuodavo tai ten irgi visko būdavo. Tai tiek šįkart. Gal dar kas paminės ko nepaminėjau aš.
QUOTE(Odry @ 2010 02 28, 09:23)
Mes davėm dvi šeimos po 50 dolerių, bet paskui vyrai gailėjosi, kad per daug davė, nes jau labai akivaizdžiai,buvo parodytas džiaugsmas ta suma
, nusprendėm, kad matyt vistik krizė įtakojo ir duodamas pakišas.
Į kitus klausimus Jums jau atsakė gėlytė15
Ką dar paminėti, man rodos pernai, kai važiavom iš oro uosto tai lietuvių gidė siūlė ekskursiją laivu į Alaniją, aplankant pakeliui uolas kažkokias , paskui ekskursija pačioje Alanijoje ir su laisvu laiku šopingui. ir pinigėlių nedaug, o jei dar per vietinius, na manau vienu šūviu du zuikiai, ir paplaukiosit ir gamta pasigrožėsit ir suvenyrų nusipirksit.
Mes suvenyrų visada (
na tam krašte jau gal 6 kart buvom
) važiuojam į Avsalaro kaimelį,jis apie 10 km nuo viešbučio, tai visko ten sočiai yra apsipirkimui, pradedant saldainiais, kaljanais ir baigiant auksais, odom. Perkant stambesnį pirkinį, pardavėjai visada parveža be problemų į viešbutį, nemokamai.
Va kas dar naujo buvo, tai, kad visai netoli viešbučio pastatė naują turgelį, ten ir vaistinė yra (ir kas mus labai nustebino vaistai gerokai pigesni nei LT), tai ir važiuot niekur nereikia, tik truputį paeiti.
tai tiek jei, kas dar įdomu klauskit.
Odry, gelyte15, aciu labai
Gal galit dar patart is apsviest:
1. Tai tada matyt i Side verta vaziuot tuo autobusu rezervuojamu arba laivu i Alanija... ka geriau rinktis su vaikais? Patarkit.
2. Dar norejau paklaust del kambariu: mums sake, kad bus dvigule lova ir pristatoma lova vaikui, tipo tezai pasirase taip sutarti su viesbuciais, tai ar sudetunga ten antra lova vaikui gaut? Ir tos pristatomos lovos, tai maniezai turbut?..
3. Ai, ir dar del to Avsalaro kaimelio, ar yra ten kas idomesnio, ar turgus tik?...
Dekui visiems uz info