Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 12:20)
O koks dar kalbos barjeras ? Pagrindinius turkiskus zodzius ismokina gidas pervezant is oro uosto i viesbuti  biggrin.gif

Toj pusėj, į kurią šiemet važiuoji, labiau vokiečių kalbą myli smile.gif O pagrindinių žodžių ne visada užtenka biggrin.gif Gali prireikt ne tik alaus paprašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 kovo 2010 - 12:25
Dėl ekskursijų ax.gif
Ar įmanoma su vaikais (2-3 metų) nuvykti į ASPENDOS? Ar jiems ten bus kančia, o toli nepaeis... Jis tarp Alanijos ir Sidės?
O Žaliajam Kanjone nereik kas 2 minutes žiūrėti, kad neiškristų per bortą?

Noriu pamatyti kuo daugiau aplink Alaniją, tik mastau, kad su mažu vaiku vargu ar bus įmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 09, 12:30)
Dėl ekskursijų ax.gif
Ar įmanoma su vaikais (2-3 metų) nuvykti į ASPENDOS? Ar jiems ten bus kančia, o toli nepaeis... Jis tarp Alanijos ir Sidės?
O Žaliajam Kanjone nereik kas 2 minutes žiūrėti, kad neiškristų per bortą?

O Aspendos ne kažkur tarp Antalijos ir Sidė? g.gif ax.gif Beatriukas prieš porą metų ten buvo smile.gif Kiek pamenu iš nuotraukų, tai ten amfiteatras kažkoks blush2.gif Vargu, ar mažiams bus įdomu smile.gif
Žaliajame kanjone, kaip ir bet kur plaukiant jachta, privalu vaikus prižiūrėt, kad nelaipiotų ten, nuo kur galima iškrist rolleyes.gif Jūs savo vaikus geriau žinot, jei labai judrūs ir besikarstantys visur, gali tekti ir pasikankinti, nes pramogų Žaliajame kanjone nėra schmoll.gif biggrin.gif Tiesiog plauki ir grožiesi fantastiškais vaizdais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 kovo 2010 - 12:42
QUOTE(Cobre @ 2010 03 09, 12:02)
tai isduosite i kuria puse siemet vaziuojate?  blush2.gif  ot prikibau, bet gal sakau link Fetijos ar Marmario, tai idomu koks viesbutis tada  blush2.gif

jo, ryžomės į Bodrumo pusę blush2.gif norim kitų vietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 03 09, 12:07)
Viesbuciai kaip ir visur yra visokie gal tik kalbos barjeras gali pagadinti nuotaika...

nu bent jau tame į kurį važiuosime, iš rusų atsiliepimų sprendžiu, kad susikalbėsim rusiškai g.gif kažkaip nesinori tikėti, kad vokiečių kalba, nes aš jos nė bum bum biggrin.gif nors, gal man ir nereikės su jais kalbėti- pasiimsiu pati ko reikės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 13:01)
nu bent jau tame į kurį važiuosime, iš rusų atsiliepimų sprendžiu, kad susikalbėsim rusiškai  g.gif kažkaip nesinori tikėti, kad vokiečių kalba, nes aš jos nė bum bum  biggrin.gif  nors, gal man ir nereikės su jais kalbėti- pasiimsiu pati ko reikės  cool.gif

Jei rusai kaip didžiausio viešbučio minuso nemini personalo nemokėjimo rusiškai, galit būti rami-tikrai rusiškai ten susišnekėsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 13:09)
Jei rusai kaip didžiausio viešbučio minuso nemini personalo nemokėjimo rusiškai, galit būti rami-tikrai rusiškai ten susišnekėsit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

didžioji dauguma patenkinti personalu biggrin.gif Ir šiaip keista, vieni rašo, kad viskas tobula, o atsiranda tokių, kuriems beveik viskas nepatiko g.gif ir suprask tu žmogas, kaip ten yra doh.gif

greičiau tas gegužis ateitų-reikia man atostogų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 13:19)
greičiau tas gegužis ateitų-reikia man atostogų  cool.gif

greičiau, negu gegužę tikrai neateis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 14:19)
didžioji dauguma patenkinti personalu  biggrin.gif  Ir šiaip keista, vieni rašo, kad viskas tobula, o atsiranda tokių, kuriems beveik viskas nepatiko  g.gif  ir suprask tu žmogas, kaip ten yra  doh.gif

greičiau tas gegužis ateitų-reikia man atostogų  cool.gif

Oi, yra tokių žmonių, kuriems priekabiavimas ir bambėjimas yra atostogų dalis. Tai ir kabinėjasi prie visko, kas papuola: kambario sienos ne ta spalva išdažytos, kambarys kataloge gražiau atrodė, kodėl kambarys ne į jūros pusę, kodėl personalas per mažai šypsosi, kodėl per daug šypsosi (tyčiojasi turbūt), kodėl saulė per kaitriai šviečia, kodėl lijo, lietaus ir Lietuvoj turim.... Žodžiu, man reikia ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 03 09, 13:26)
Oi, yra tokių žmonių, kuriems priekabiavimas ir bambėjimas yra atostogų dalis. Tai ir kabinėjasi prie visko, kas papuola: kambario sienos ne ta spalva išdažytos, kambarys kataloge gražiau atrodė, kodėl kambarys ne į jūros pusę, kodėl personalas per mažai šypsosi, kodėl per daug šypsosi (tyčiojasi turbūt), kodėl saulė per kaitriai šviečia, kodėl lijo, lietaus ir Lietuvoj turim.... Žodžiu, man reikia ruoštis biggrin.gif

tikriausiai tavo teisybė smile.gif Tai tie bambekliai dar ir gidams skundžiasi? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti