Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(ingusiaa @ 2010 03 02, 08:57)
Drute pas jus jau vasara galima sakyt  thumbup.gif  pas mus sniegas ir slapdriba  doh.gif

na dar ne visai vasara, bet jau pavasaris tai tikrai, o nuotraukos tai tik tikroves skiauteles, kaip grazu ten buvo, o nuotraukose, tik maza dalele viso to, tarpekliu zygiavome iki pat galo is kur kliokia kriokliu vanduo, lauro lapu galima psiskinti, na zodziu grazi ta Turkija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 02, 09:17)
jei vežiesi ne vieną vaiką, tai tada tikrai taip...sofa matyt propaguoja kiniečių vieno vaiko šeimoje kultą  cool.gif

čia ne tik tokia sofos politika, visi organiztoriai už 2 vaiką prašo čiut ne kaip už suaugusį. Ir tokia politika eilę metų stebino, kadangi mes važiuodavom 2+1, draugai 2+2, jiems kelionė visada kainuodavo 2000 brangiau. Ir dar problema, kad ne visi veišbučiai apgyvendina 2+2, o jei ir apgyvendina tai family kambary, kurio kaip aišku kaina sauagusiam ir pašoka gerokai.
Kiek peržiūrejau sofos kaininikus, tai pas juos ko gero palankiausia politika, šiuo klausimu, pirmas vaikas 499, antras 899. Ir taip žiūrejau kainos visai padorios, tik viešbučiai g.gif
Kaip novature pirmas vaikas virš 1000, antras 1599, 1699, 2569 ir .t.t.
tik keletas viesbučių abu vaikai maždaug apie 1039.
Dar vienas nustebinęs dalykas Novature šiais metais pasirinktas vienas iš šeimos viešbučių Beleke, kaina į jį nemaža, priedo 2+2 apgyvendinimas family kambarys, vėlgi kaina dar aukštesnė, kad važiuos į jį lietuvaičiai tai tikrai, bet kiek jų ten bus su vaikais unsure.gif
http://www.novaturas..._code=TRAPINEBC
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 03 02, 09:41)
na dar ne visai vasara, bet jau pavasaris tai tikrai, o nuotraukos tai tik tikroves skiauteles, kaip grazu ten buvo, o nuotraukose, tik maza dalele viso to, tarpekliu zygiavome iki pat galo is kur kliokia kriokliu vanduo, lauro lapu galima psiskinti, na zodziu grazi ta Turkija smile.gif

Ir taip baisiai mylim tą Turkiją, o dar taip jautrini širdelę wub.gif wub.gif . Labai gražios foto ax.gif
Mes pernai Olympos radome lauro medžių. O jau kvapas wub.gif . Ėjo turkai ir juokėsi, kaip mes aikčiojom nuo nuskinto lapelio kvapo. Ech, jiems nesuprasti ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 02, 11:30)
Tikrai ne viena, visus 3 lotuliukas.gif tik vienas dar kudykis biggrin.gif

o kodel taip toli nuo oro uosto ishsirinkot viesbuti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2010 03 02, 09:47)

Kiek peržiūrejau sofos kaininikus, tai pas juos ko gero palankiausia politika, šiuo klausimu, pirmas vaikas 499, antras 899. Ir taip žiūrejau kainos visai padorios, tik viešbučiai  g.gif

tai kad kaip aš suprantu ne pirmas ir antras, o ABU vaikai 2+2 variante po 899 lt. nesvarbu ar pirmas ar antras biggrin.gif 499 kainuoja tik tuo atveju, jei vežiesi VIENĄ vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 02 kovo 2010 - 09:53
QUOTE(Odry @ 2010 03 02, 09:47)
Kiek peržiūrejau sofos kaininikus, tai pas juos ko gero palankiausia politika, šiuo klausimu, pirmas vaikas 499, antras 899. Ir taip žiūrejau kainos visai padorios, tik viešbučiai  g.gif

Nežinau kaip jūs žiūrėjot, bet tuose viešbučiuose, kurie mane domino abu vaikai gerokai virš 1000 arba geriausiu atveju abu po 899, nes gi abiems kaina iš to stulpelio kur 2+2, o ten niekur nemačiau 499 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 02, 09:52)
Nežinau kaip jūs žiūrėjot, bet tuose viešbučiuose, kurie mane domino abu vaikai gerokai virš 1000 arba geriausiu atveju abu po 899, nes gi abiems kaina iš to stulpelio kur 2+2, o ten niekur nemačiau 499  g.gif

va būtent verysad.gif aš kažkaip irgi tikėjausi kad kaip buvo žadėjusi sofa vaikų nediskriminuos ir visiems bus tie 500 lt kaina. o dabar per du vaikus kainuoja 800 lt brangiau nei tikėjausi. tie 800 lt ne taip ir mažai kaip kam blush2.gif ir pvz į sailor's beach gerokai pigiau siūlė savaitgalį star1 holidays, tai kad toli gražu ne stebuklai išeina sofos kainos schmoll.gif
Atsakyti
Va konkretus pvz. iš sofos kainoraščio Champions Holiday Village gegužės pabaigai jeigu vežiesi vieną vaiką, jam kainuos 499, o jei 2 vaikus, tai kiekvienam vaikui po 1659 promo kambarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 02, 09:52)
Nežinau kaip jūs žiūrėjot, bet tuose viešbučiuose, kurie mane domino abu vaikai gerokai virš 1000 arba geriausiu atveju abu po 899, nes gi abiems kaina iš to stulpelio kur 2+2, o ten niekur nemačiau 499  g.gif

Gal aš ne taip skaičiuoju, skaičiuoju taip kaip Novature pirmas vaikas 2+1 (pagal amžių), antras vaikas 2+2 (pagal amžių).
Čia galėtų Udrius plačiau pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2010 03 02, 10:02)
Gal aš ne taip skaičiuoju, skaičiuoju taip kaip Novature pirmas vaikas 2+1 (pagal amžių), antras vaikas 2+2 (pagal amžių).

Deja ne, abiems kaina iš 2+2 stulpelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 03 02, 10:52)
o kodel taip toli nuo oro uosto ishsirinkot viesbuti?  ax.gif

Todel, kad arba viesbuciai nepatinka salia Antalijos, arba kaina mums per auksta biggrin.gif O Botanikas patiko labai, didziausias minusas, kad tolokai, bet kaip nors istversim...nepasiseks tiems kas su mumis vaziuos biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 02, 10:04)
Deja ne, abiems kaina iš 2+2 stulpelio  mirksiukas.gif

O čia jau Jums paaiškino kaip skaičiuoti, nes Novature tai tikrai skaičiuojasi taip kaip rašiau viršuje.
Atsakyti