Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Meskute321 ir PanelePrym thumbup.gif sauniai suploneta ir pagrazeta wub.gif man su sijonuku kiek ilgiau einasi... bet po savaitgalio gal jau koks rezultatas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Aš po savaitgalio irgi tikiuos kokiu šimtgramiu sukūst.
Atsakyti
Iškilmingai prisiekiu nuo šiandien dėti visas pastangas laikytis siūlų dietos ir kuo intensyviau naikinti susikaupusį viršsvorį.
Aš galvojau, kad jų nedaug... g.gif

Priešas suskirstytas į tris tikslines grupes:

1. Nėrimo siūlai -- 4200 g
user posted image

2. Mezgimo siūlai -- 5200 g
user posted image

3. Linas -- 3200g
user posted image

Bendras svoris -- 12.6 kg + kokie 1.5 kg pradėtų ir dar nepabaigtų darbų.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 26, 15:51)
Aš po savaitgalio irgi tikiuos kokiu šimtgramiu sukūst.

kad man taip greitai gautusi schmoll.gif as kankinu 50 g ir 300m siulu kamuolelius.... tia liekneti sekasi leciau unsure.gif na bet vis arciau tikslo

QUOTE(Amanita @ 2010 02 26, 16:57)
Iškilmingai prisiekiu nuo šiandien dėti visas pastangas laikytis siūlų dietos ir kuo intensyviau naikinti susikaupusį viršsvorį.
Aš galvojau, kad jų nedaug...  g.gif

Priešas suskirstytas į tris tikslines grupes:

1. Nėrimo siūlai -- 4200 g

2. Mezgimo siūlai -- 5200 g

3. Linas -- 3200g

Bendras svoris -- 12.6 kg + kokie 1.5 kg pradėtų ir dar nepabaigtų darbų.

vau kiek cia gerioooo wub.gif daug graziu darbeliu bus thumbup.gif jei kas leistu cia man prasisukti............ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 26, 16:09)
vau kiek cia gerioooo wub.gif daug graziu darbeliu bus  thumbup.gif jei kas leistu cia man prasisukti............  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maloniai prašom į svečius, ką nors ir atiduot galima smile.gif
Blogiausia, kad didžioji dalis to gėrio buvo su labai konkrečiu tikslu pirkta. O taip ir nepasigamino. Teks mokytis planuot ir mezgimo darbus, o ne tik tai, ką darbe reikia daryt blush2.gif
Tik liesėsim lėtai, labai lėtai...
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 26, 16:09)
kad man taip greitai gautusi  schmoll.gif as kankinu 50 g ir 300m siulu kamuolelius.... tia liekneti sekasi leciau  unsure.gif na bet vis arciau tikslo

Aš jau pradėjau šią savaitę, savaitgalį ruošiuos užbaigt.

QUOTE(Amanita @ 2010 02 26, 16:17)
Maloniai prašom į svečius, ką nors ir atiduot galima smile.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaš noooooooooooooooooooriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Amanita, pabūsiu tavo sąžinės balsu: greitai atšauki savo šios dienos užsakymą. Juk turi tinkamų siūlų, kuriuos sėkmingai galėtum panaudoti lotuliukas.gif Kai kurie iš nėrimo puikiai tiktų...
Kokia aš bjauri, kai pati nieko neužsisakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors aš irgi mielai pas tave prasisukčiau... ax.gif Akys nori visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2010 02 26, 16:52)
Amanita, pabūsiu tavo sąžinės balsu: greitai atšauki savo šios dienos užsakymą. Juk turi tinkamų siūlų, kuriuos sėkmingai galėtum panaudoti lotuliukas.gif Kai kurie iš nėrimo puikiai tiktų...
Kokia aš bjauri, kai pati nieko neužsisakiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors aš irgi mielai pas tave prasisukčiau... ax.gif Akys nori visko ax.gif

Niekaip neatšauksiu... ir tokio plonumo siūlų neturiu. Ir iš viso, ten ne mezgimo / nėrimo rankdarbiui, ano tipo siūlų iš viso neskaičiavau. Dar kokie 2 kg būtų turbūt (na, aš juk nekalta, kad močiutė nerdavo iš siuvimo siūlų, ane? O išmest juk gaila)

Škac, sąžinės balse, škac!
Atsakyti
Labai reikėtų ir man prie jūsų dietos laikymosi prisijungti blush2.gif

Komodos stalčiuje 2 kg siūlų, gerų dar po 300-400gr vienos spalvos, taip, kad iš jų dar išeis ką geresnio numegzti ir ...abu virtuvės kampo suolai siūlų likučių, iš kurių jau nelabai kas beišeis verysad.gif Daugumos jau nebėr 100gr, arba kas nors išardyta.Per savaitę sunaudojau tų likučių 200gr, numezgiau 4 poras pirštinių, pusiau su rankom, pusiau su mašina ax.gif Bet, kai pirštuotų pirštinių pora iš plonokų siūlų tesveria 42gr doh.gif , ilgai tuos likučius man teks naikinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 26, 14:38)
Na tiesą pasakius ir aš nustebau, pasirodo, dar ne tokia kaupikė aš, kaip maniau, lyginant su kitom  biggrin.gif  O kažkada net temą SM buvau sukurus, ką daryti, kaip nustoti pirkti ir sandėliuoti siūlus  lotuliukas.gif  doh.gif  Nelabai kas ką man ten patarė, tai padariau išvadą, kad bene vienintelė esu tokia ligonė. O va dabar visos kaupikės išlindo į dienos šviesą  biggrin.gif

Svarbiausia liga pripazinti, tada jau ir sveikti galima rolleyes.gif jei tik Si pagydoma apskritai rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va, susisvėriau. Turiu 7300g visokių ir su galiukais dar + apie 3 kg naminių vilnonių. Nefotkinau, kad niekam nesinorėtų kėsintis ax.gif Šiandien sumezgiau tik nereikšmingus 100 g. Va, kas gavosi: user posted image

Oi, dieta truks ilgai. O turbūt ir laiko visai nebeturėsiu greitai.
Atsakyti
Kiek čia mūsų į dienos šviesą išlindo drinks_cheers.gif Turiu prisipažinti, kad sirgau didybės manija, manydama, kad aš viena tokia kaupikė lotuliukas.gif Ačiū panelei Prym, kad padėjo pasveikti mirksiukas.gif
Niekada manęs negraužė sąžinė dėl turimų siūlų, blogiau, kad pastoviai maišosi, tai po kojomis, tai po ranka doh.gif Anksčiau ar vėliau vis tiek ką nors numegsi. Mane erzina likučiai doh.gif
Esu su nuline fantaziją, tai kol juos sunaudoju doh.gif
Įdedu paskutinius savo galiukų sunaudojimo rezultatus. Tiesa, sijonas dar nepabaigtas 4u.gif
user posted image ir user posted image
Atsakyti