Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(naiste777 @ 2010 02 26, 19:05)
Tai va, susisvėriau. Turiu 7300g visokių ir su galiukais dar + apie 3 kg naminių vilnonių. Nefotkinau, kad niekam nesinorėtų kėsintis  ax.gif  Šiandien sumezgiau tik nereikšmingus 100 g. Va, kas gavosi:
Oi, dieta truks ilgai. O turbūt ir laiko visai nebeturėsiu greitai.

Na su tokiais tempais, greit svori mesi bigsmile.gif Man tokiam komplekteliai dienos tikrai maza doh.gif
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2010 02 26, 19:06)
Įdedu paskutinius savo galiukų sunaudojimo rezultatus. Tiesa, sijonas dar nepabaigtas 4u.gif

Sijonukas grazus smile.gif Noretusi didesnes foto salikelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 26, 20:05)
Va, kas gavosi: user posted image

Gal pasidalintum kaip mezgasi tie batukai, ypač ausytės? Ir kaip ten apneriama palei paduką?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 26, 20:05)
Tai va, susisvėriau. Turiu 7300g visokių ir su galiukais dar + apie 3 kg naminių vilnonių. Nefotkinau, kad niekam nesinorėtų kėsintis  ax.gif  Šiandien sumezgiau tik nereikšmingus 100 g. Va, kas gavosi: Oi, dieta truks ilgai. O turbūt ir laiko visai nebeturėsiu greitai.

vau koks grozis wub.gif kudikelis turbut del jo ir lauk nelindo, jaute, kad mama dar akza labai grazaus ir mielo pagamins... mirksiukas.gif

QUOTE(varna575 @ 2010 02 26, 20:06)
Esu su nuline fantaziją, tai kol juos sunaudoju doh.gif
Įdedu paskutinius savo galiukų sunaudojimo rezultatus. Tiesa, sijonas dar nepabaigtas 4u.gif

sijonukas labai puiki ideja thumbup.gif ir labai graziai ziurisi wub.gif net glavoju, kad gal ir man reiktu kazkam panasaus susigundyti rolleyes.gif tik reikia resursus perziuret ar is turimu toks gautusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 26 vasario 2010 - 20:35
surinkau visus savo susleptus siulus kuriuos susikaupsi ir suskaiciavai ~1200gr biggrin.gif
user posted image

is zaliu zadu kaimynes mergytei suknele numegzti dasipirkus baltu, tik galvoju ar uzteks zaliu siulu "padurkams" (nzn kaip lietuskai pavadinti blush2.gif )
is pilkai juodu siulu mastau apie liemene, jau sioki toki modeliuka nuziurejau biggrin.gif
is tamsiai melynu galvoju sunui liemene arba megztini numegzti, jei uzteks siulu tai megztini daryciau bigsmile.gif
o daugiau ideju nera, liko tik juos kaupti ir laukti koks ikvepimas kada ateis ax.gif
Atsakyti
labai grazu sijonas. gal idetumet didesne nuotrauka, prasau 4u.gif
Atsakyti
Nepasisekė iš pirmo karto blush2.gif

QUOTE(madmuazele @ 2010 02 26, 19:21)
Na su tokiais tempais, greit svori mesi bigsmile.gif  Man tokiam komplekteliai dienos tikrai maza doh.gif
Papildyta:
Sijonukas grazus smile.gif  Noretusi didesnes foto salikelio smile.gif

user posted image

QUOTE(apokrita @ 2010 02 26, 20:56)
labai grazu sijonas. gal idetumet didesne nuotrauka, prasau  4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 02 26, 21:20)
Nepasisekė iš pirmo karto blush2.gif

Labai grazus siulu naikinimo rezultatai thumbup.gif thumbup.gif Ir sijonukas, ir salikelis.... tikrai super biggrin.gif

As vat noreciau kazkokio panasaus salikelio - sumegztu-sunertu gelyciu wub.gif Tik neturiu siuliuku reikiamu blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif O gal kokia schemute pametetu blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 26, 22:55)
Labai grazus siulu naikinimo rezultatai thumbup.gif  thumbup.gif Ir sijonukas, ir salikelis.... tikrai super biggrin.gif

As vat noreciau kazkokio panasaus salikelio - sumegztu-sunertu gelyciu wub.gif  Tik neturiu siuliuku reikiamu blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  O gal kokia schemute pametetu blush2.gif  g.gif

Radau čia http://club.osinka.ru/topic-52879. Daug idėjų siūlų sunaikinimui thumbup.gif
Papildyta:
Konkrečiai mano megztas čia http://club.osinka.r...-31456?&start=0
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 02 26, 20:28)
Gal pasidalintum kaip mezgasi tie batukai, ypač ausytės? Ir kaip ten apneriama palei paduką?

Viskas yra čia

Dabar kepu kepures. Mažei jau nurakiau, dabar dičkiui neriu. Kokie 130 g vėl nukris.
Atsakyti
O aš kiaušinius apnėrinėju. Siūlai ploni, darbo daug. Na, gal kokius 20-30 gramų ir sunaudosiu. Bet Velykoms jau reikia ruoštis. Visa laimė, kad užbaigus siūlą išsimeta ta plastmasė, ant kurios jis suvyniotas. Tai bent vietos susitaupo.
Atsakyti
o as tai benerdama savo sijonuka masciau kodel per savaite niekaip 100 g negaliu numesti unsure.gif pagalvojau, kad juk kiekvieni siulai skirtingi... is sudetis ir storis... Ir tokia ideja sove i galva.... prisiduodamos savo rezultatus galit parasyti ir metraza rolleyes.gif manau visai idomiai butu palyginti ax.gif o be to butu oreityras ir kiek gr ir kiek metru reikia atliktam darbeliui bigsmile.gif

na cia tik pasiulymas ax.gif
Atsakyti
Tai va prisiduodu lotuliukas.gif turiu 7,300 svorio
Atsakyti