O kur šito grožio raštas yra? Ar pati kursi? Mane pora kvadratų sužavėjo...
Idealus daiktas
Ir galima net ir dviženklį skaičių vien jam megzti. Susimeti į skirtingus maišelius kiekvienam kvadratui reikalingus siūlus, raštą, kad nesumaišytum, ir mezgi. Galima net po vieną eilę kiekvieno megzti
Kad tik virbalų pakaktų...
As tai priesiekineju sau, kad visus likucius sumegsiu brolio dukryte. Bet itariu, kol susiruosiu, tai jai tu likuciu jau nebeuzteks
Sveikos stai ir mano 4kg
va niekaip nesumastau ka is tu melinu nusimegzti ju turiu virs kilo
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 02, 16:52)
Suknelė išeitų arba tunika.
laisva bet va modelis nesauna i galv is tu sampaniniu tai MB megztinio uzsiprase
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 02, 15:13)
Šitam daiktui kaupiuosi, bet bijau prasidėt:
Su mano pomėgiu megsti dviženklį skaičių darbų vienu metu turbūt užtrukčiau ne vienus metus. Bet likučius tai gerai apnaikinčiau
Su mano pomėgiu megsti dviženklį skaičių darbų vienu metu turbūt užtrukčiau ne vienus metus. Bet likučius tai gerai apnaikinčiau
jau koks groooozis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 02, 16:16)
Ech jūs. Sudėsiu rytoj kaip nors.
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 02, 15:13)
Šitam daiktui kaupiuosi, bet bijau prasidėt:

Labai gražu. Aš bandžiau panašų megzti, bet norint kad gržiai gautųsi ir kad vienodo dydžio kvadratai išeitų, reik panašaus storio siūlų.
Sveikutės ligonės
Ačiū D ne viena tokia reikia ryt apžvalgą sudaryt siūlų namie, bet jau apsižiųrėjau pirkt
Ačiū D ne viena tokia reikia ryt apžvalgą sudaryt siūlų namie, bet jau apsižiųrėjau pirkt
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 02, 15:32)