Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(FasolkosMama @ 2010 03 01, 10:08)

user posted image

Labai gražu wub.gif , ateity ir aš savo mažajai tokio norėčiau, bet ne man tokie darbai, nes dažniausiai viskas kreiva gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 03 01, 11:20)
Labai gražu  wub.gif , ateity ir aš savo mažajai tokio norėčiau, bet ne man tokie darbai, nes dažniausiai viskas kreiva gaunasi blush2.gif

nebijok, tokiam kreivumai neismatys:)
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 28, 17:41)
Sveikos, va ir aš jau susvėriau visą savo gėrį.

Konusai apie 7,600 kg

user posted image

Ir kamuoliukais - 33 kg

user posted image

Jau vyras grasina iš namų išvaryti su visais mano siūlais. ax.gif Vis bandau po truputį juos naikinti. Bet rezultatų nelabai matosi. biggrin.gif

nu nerialiai cia turto, nors pas mane pacia tiek butu jei ne daugiau ax.gif
Atsakyti
O aš vakar dar vieną įrankį nusipirkau siūlų naikinimui. Nieko ypatingo, tiesiog 3 numerio normalaus vąšelio neturėjau. Galit įsivaizduoti, kiek ratų apie siūlus sukau. Bet nenusipirkau lotuliukas.gif Gerai jau, siūlams pinigų neturėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 01 kovo 2010 - 12:07
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 28, 17:41)
Sveikos, va ir aš jau susvėriau visą savo gėrį.

Konusai apie 7,600 kg

user posted image

Ir kamuoliukais - 33 kg

user posted image

Kaip fainai, pamatau tokius vaizdus ir ant širdies lengviau, ne aš viena tokia, ant šio margo pasaulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 03 01, 11:01)
Jungiuosi ir as prie jusu.  biggrin.gif
Cia maniskis turtas:

user posted image

Net negalvojau, kad turiu tiek daug siulu, kol nesudejau visu i kruva. O kai nufotografavau, prisiminiau, kad dar ir kitur esu pasidejusi siulu  doh.gif
Siulu naikinimo operacija pradedu  smile.gif  Tik rasysiu ne kiek kg turiu, o kiek sumezgiau  4u.gif Dieve apsaugok mane nuo nauju pirkimo, nes labai kyla rankos...

na po tokiu foto tikrai norsi dar kokiu siuluku parsinesti rolleyes.gif beeeeet...... laikausi blink.gif vis dar laikausi.... blink.gif sunkiai, bet laikausi lotuliukas.gif

ir vel pasiemus savo sijonuka bandau numesti kelis gramus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 kovo 2010 - 13:04
Gal čia greičiau sulauksiu atsakymo... Kaip mezgasi gera kryžminė akis? Kaip mezgasi bloga radau, o geros paaiškinimo nerandu...
Atsakyti
vai vai vai nusiraminau pamacius kiek jus siuliuku turit lotuliukas.gif galvojau kad as viena pasinesus ant siulu pirkimo doh.gif bet dabar net pavydas sukilo man dar toli iki jusu g.gif reiks dasipirkineti doh.gif ir tiesa pasakius naikinu po biski siuliuku likucius nuo sunaus melinos liemenes liko siuluku ir nuo dukros ruzavos tunikos smile.gif taigi gavosi pavasarine kepuriuke is likuciu user posted imageuser posted image rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emaliuke: 01 kovo 2010 - 14:30
QUOTE(emaliuke @ 2010 03 01, 15:24)
reiks dasipirkineti  doh.gif

Pala, pala, tai čia kaip dabar suprasti: temos poveikis priešingas pradinei idėjai? Nors nestebina kažkodėl lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 01 kovo 2010 - 14:35
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 28, 22:25)
o as atejau pasiguosti.... kiek per savaite numeciau - tiek per 10 min priaugau vel, nes ...... pasirodo is 5 turetu kamuoleliu 2 kamuoleliu atspalvis kiek skiriasi.... o mano neriamam sijonui turejo uztekti 3... nusineriau, pasimatavau ir...; o varge doh.gif  doh.gif  per vidury plati juosta kito atsplavio...  verysad.gif  verysad.gif

Kaip užjaučiu ir suprantu. Man taip pat buvo. Pirkau parduotuvėj siūlus, prilėkus pardavėja iš rankų išlupo (savitarnos parduotuvėj) ir pati surinko 6 matkius. Kad vienas matkis kitos spalvos supratau tik numezgus iš jo pusę priekio. Ir kai nuėjau į parduotuvę prašyt pakeisti, tai pardavėja suraukus nosį pareiškė "Jeigu megzt nemokat, niekas nekaltas". Nuo to laiko sutikrinu kiekvieno kamuoliuko kodus ir dar prie šviesos apžiūriu.

QUOTE(FasolkosMama @ 2010 03 01, 09:08)
Na va,  mano dietos pradžia, mano lėlytė turės darželyje vaidinti pelytę, teatro dienų proga, plius dar šoks pramoginių šokių konkurse, tai pabandžiau vienu šūviu tris zuikius nušauti, sijonas dviem progom ir siūlų, likusių nuo mano megztinių sunaikinimas. Sunaikinta tik apie 60gr, bet užtat liko tik 1 metras iš būtent tų siūlų.  bigsmile.gif

Labai fainas.

O man savo naikinimo rezultato nepavyko užbaigt per savaitgalį, turėjau daug darbų ir dar rankoves nuilginau, teks ardyt.
Atsakyti
mano palyginus su kitom maza kruopelyte siulu, bet vis uzejus y kur randasi kazkaip neatsilaikydama turiu ka nors nusipirkt, tai reik situo kazkaip panaikinti jau sumascius leliukui vienam, poto svogerkos mergytej, dar savo pupsiui ka... bet ziema jau y pabaiga ax.gif o kazi koki siuliukai tiktu pavz net ir vasara kepurytej juk buna kartais saltu oru ?
user posted image
Atsakyti
Aš savo uošvienei vasarai nunėriau lininį kepuriuką smile.gif O mano brangiausias mėgsta vasarą būti su kepuriuku, kurį Maxi siūliukais mezgiau smile.gif
Atsakyti