Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(savitre @ 2010 02 24, 13:53)
kai pradėjau buvo maždaug dvigubai nes buvo du vienodi pilni stalčiai dabar vienam stalčiuje jau viskas telpa

Kaip pavydžiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif (baltai)
Mano spinta jau sunkiai beužsidaro- ten pūpso 120l maišas su siūlais, pirktais nebūtinai akcijomis, bet ir konkrečiai daiktui, bet praėjo noras doh.gif ir dar didžiulė dėžė lininių, parvilktų iš Panevėžio thumbup.gif . Svorio neįsivaizduoju, o ir laiko naikinimui kol kas nesimato doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 02 24, 13:10)
Aš tai irgi esu siūlų maniakė blush2.gif  Net nežinau kokį antsvorį turiu, didžiulę pintą bačką doh.gif  Bet va, kur juos sumegzti doh.gif  Neturiu nei laiko, nei fantazijos verysad.gif

Aš tai darau taip. Atsirenku panašaus storio ir derančių spalvų siūlus, susidedu viską į vieną krūvą ir tada mąstau, kas galėtų iš jų išeiti.

QUOTE(Lurdes72 @ 2010 02 24, 13:12)
Kaip pavydžiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif (baltai)
Mano spinta jau sunkiai beužsidaro- ten pūpso 120l maišas su siūlais, pirktais nebūtinai akcijomis, bet ir konkrečiai daiktui, bet  praėjo noras doh.gif  ir dar didžiulė dėžė lininių, parvilktų iš Panevėžio thumbup.gif . Svorio neįsivaizduoju, o ir laiko naikinimui kol kas nesimato doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai gal į eilutę? mirksiukas.gif Labai jau įspūdingai skamba tas 120 l. Aš savo kiekį skaičiuoju tik kilogramais ir A4 formato dėžėm, o litrais dar nebandžiau kol kas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 02 24, 14:10)
Aš tai irgi esu siūlų maniakė blush2.gif  Net nežinau kokį antsvorį turiu, didžiulę pintą bačką doh.gif  Bet va, kur juos sumegzti doh.gif  Neturiu nei laiko, nei fantazijos verysad.gif

Aš irgi nežinau, kur sumegzti. Laiko turiu, fantazijos nelabai, atrodo, pilnas internetas visokių modelių kiekvienam skoniui, bet būna tokių siūlų, iš kurių bandau vieną, kitą, trečią modelį, ir vis išardau, nes nesižiūri unsure.gif Pvz. :
1. po 0,5 kg Vernito medvilnės, pusvilnės ir akrilo,
2. labai ploni Smyrna platinum 200 g
3. labai pūkuoti ir stori siūlai alize softy user posted image
4. turiu juodos mocheros beveik visam megztukui ir spalvotos tokios pat visokių likučių (rožinės, žydros, geltonos ir kt. spalvų), reikia kažkaip gražiai suderinti
Gal kas turės idėjų, kaip juos realizuoti? smile.gif
Atsakyti
Pūkuotus storus melanžinius megzkit lygiai - jų visas grožis spalvoj. Arba galima tokį modelį:
user posted image

Tik jei siūlai stori, tai gipiūro motyvų mažai išeis. Gal kokį siauresnį kiauraraštį.

Iš plonų siūlų aš neriu. Arba galima megzti kokiu labai kiauru kiauraraščiu storais virbalais, bus toks vasarinis sexy megztinukas.
Iš 0,5 kg išeis cieli vienspalviai megztiniai ir dar liemenę į komplektą galima įkombinuoti. Arba rankinę. Arba kepurės, šaliko ir pirštinių komplektą. Nors aš su Vernitu išsiskyriau amžiams po to, kai mano graži liemenė su kate tapo susisukusia liemene su kate. O ir mezgant buvo toks jausmas, lyg per tarką braukčiau.
Iš juodos su likučiais galima nusimezgti tokio tipo megztuką:
user posted image
user posted image

Arba megztuką atvira nugara, 3/4 rankovėm, trumpom rankovėm, vienžo - kiek siūlų užteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 24 vasario 2010 - 14:12
sauni tema 4u.gif
pas nane siulu nera daug,tik labai skirtingi visi ir po mazyti kamuoleli.ismest taigi gaila blush2.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau, iš 0,5 kg tai jau ir suknelė išeina arba paltukas.
O mocheros gal užtektų skraistei:
user posted image

Ir dar visai gražu nertas mocherinukas:
user posted image

O puošti galima gėlytėmis iš likučių.

Kokia aš gudri patarinėti umn.gif O kai pačiai reikia išsirinkti, tai nors verk.
Papildyta:
QUOTE(2jolitka @ 2010 02 24, 14:17)
sauni tema 4u.gif
pas nane siulu nera daug,tik labai skirtingi visi ir po mazyti kamuoleli.ismest taigi gaila blush2.gif

O lėlių namie nėra? Būtų galima jom rūbelius.
Arba megzt juodą ar baltą megztuką/liemenę/skrybėlaitę/rankinę ir puošt spalvotai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 24, 14:48)
Aš irgi nežinau, kur sumegzti. Laiko turiu, fantazijos nelabai, atrodo, pilnas internetas visokių modelių kiekvienam skoniui, bet būna tokių siūlų, iš kurių bandau vieną, kitą, trečią modelį, ir vis išardau, nes nesižiūri  unsure.gif  Pvz. :
1. po 0,5 kg Vernito medvilnės, pusvilnės ir akrilo,
2. labai ploni Smyrna platinum 200 g
3. labai pūkuoti ir stori siūlai alize softy user posted image
4. turiu juodos mocheros beveik visam megztukui ir spalvotos tokios pat visokių likučių (rožinės, žydros, geltonos ir kt. spalvų), reikia kažkaip gražiai suderinti
Gal kas turės idėjų, kaip juos realizuoti? smile.gif

Ech, kad taip laiko daugiau radus ar i darba nereiktu unsure.gif
Baisiausia, kad pirkdama siulus as turiu konkretu vaizdini, ka su jais darysiu, bet... dazniausiai mezgu ka kita arba guli jie spintos kampe doh.gif
Is tokiu storu bukliuotu esu mezgusi savo maziui svarkeli-stora megztinuka su kapisonu 4u.gif
Man atrodo, butu is fantastikos srities, bet labai smagu su visais savo +-120 L siulu maisais susitikti visoms kokiame angare ar sporto saleje - ot butu lobynas, apsikeist galetu kilogramais beveik siulu, kas kam patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip aš Jum pavydžiu ir aš noriu dietos, bet, kad pas mane to viršsvorio 25kg su trupučiu, katastrofa kai is po lovos visas dezes israukus pasveriau, o baisiausia, kad ir siūlai man jau nebepatinka. Turiu net 5 kilogramus Iriso įvairių spalvų, anytos dar nuo jaunystės pritaupytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2010 02 24, 15:34)
Sveikos mergaitės, kaip aš Jum pavydžiu ir aš noriu dietos, bet, kad pas mane to viršsvorio 25kg su trupučiu, katastrofa kai is po lovos visas dezes israukus pasveriau, o baisiausia, kad ir  siūlai man jau nebepatinka. Turiu net  5 kilogramus Iriso įvairių spalvų, anytos dar nuo jaunystės pritaupytų biggrin.gif

Va čia tai geras drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 02 24, 14:30)
Ech, kad taip laiko daugiau radus ar i darba nereiktu  unsure.gif
Baisiausia, kad pirkdama siulus as turiu konkretu vaizdini, ka su jais darysiu, bet... dazniausiai mezgu ka kita arba guli jie spintos kampe  doh.gif
Is tokiu storu bukliuotu esu mezgusi savo maziui svarkeli-stora megztinuka su kapisonu  4u.gif
Man atrodo, butu is fantastikos srities, bet labai smagu su visais savo +-120 L siulu maisais susitikti visoms kokiame angare ar sporto saleje - ot butu lobynas, apsikeist galetu kilogramais beveik siulu, kas kam patinka  lotuliukas.gif

O čia tai mintis thumbup.gif Aš tai kelionine taše dar atsivilkčiau. Bet norėčiau pamatyt tuos 120 l nešamų lotuliukas.gif

QUOTE(FasolkosMama @ 2010 02 24, 14:34)
Sveikos mergaitės, kaip aš Jum pavydžiu ir aš noriu dietos, bet, kad pas mane to viršsvorio 25kg su trupučiu, katastrofa kai is po lovos visas dezes israukus pasveriau, o baisiausia, kad ir  siūlai man jau nebepatinka. Turiu net  5 kilogramus Iriso įvairių spalvų, anytos dar nuo jaunystės pritaupytų biggrin.gif

swoon.gif Ponios ir panelės, turim čempionę ploja.gif
5 kg... Kiek maikučių, suknelių, skraisčių...
Irisui sunaikint toks tiktų:
user posted image

Penkis kartus tą patį, tik skirtingų spalvų tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 24 vasario 2010 - 14:45
Palaikau čempionę thumbup.gif

mano viršsvoris visai menkutis beatrodo... lotuliukas.gif
Atsakyti
patampau tą maišą: ištraukiu kokį maišeliuką iš jo( nes skirtingi dar ir į atskirus maišeliukus sukišta) ir atgal grūdu., nieko nesumąsčiusi lotuliukas.gif Jis jau baigia nusidėvėti lotuliukas.gif
Atsakyti