Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Kaip gerai, nebesijaučiu tokia beviltiška lotuliukas.gif
Atsakyti
mantai trūksta ne idėjų (galva pilna visokiausių norų) o papildomų rankų nes dviem visko nespėju, kol vieną padarau jau ir dar penkių užsimanau tai nusprendžiau kol nepasibaigs mano siūlai naujų nepirksiu.
Atsakyti
o gal kuri ant pardavimo turi kokiu siuliuku?
jiai taip, parasykit y az, su foto, kainyte ir koki siuliukai
Atsakyti
panelė Prym, ačiū už idėjas ir rūpestį 4u.gif Net gėda rašyti, kad nelabai kas tiko blush2.gif
Pūkuotų siūlų turiu tik 200 g ir jų metražas nedidelis, neišeis megztuko nei man, nei vaikui. Beje, maniškiai ne melanžiniai, o balti smile.gif
Pirmą melsvą megztuką jau esu mezgusi bigsmile.gif
Deja, aš neneriu, tik mezgu virbalais unsure.gif Gal tikrai kokį kiaurą sexi megztuką nusimegzt? g.gif Bet bijau, kad nenešiosiu paskui, ne mano skonio unsure.gif
Nei suknelių, nei paltukų, nei skraisčių nenešioju, taipogi nereikia man kokių tašių, pagalvių, staltiesių, servetėlių ir pan. Na trumpiau būtų pasakyti, kad mezgu tik megztukus ir tik virbalais blush2.gif
Su Vernitu didžiausia problema, kad man nepatinka patys siūlai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 02 24, 14:57)
mantai trūksta ne idėjų (galva pilna visokiausių norų) o papildomų rankų nes dviem visko nespėju, kol vieną padarau jau ir dar penkių užsimanau tai nusprendžiau kol nepasibaigs mano siūlai naujų nepirksiu.

Na, man idėjų netrūksta, bet kai pradedu megzt, niekas nebepatinka.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 02 24, 15:00)
panelė Prym, ačiū už idėjas ir rūpestį  4u.gif  Net gėda rašyti, kad nelabai kas tiko  blush2.gif
Pūkuotų siūlų turiu tik 200 g ir jų metražas nedidelis, neišeis megztuko nei man, nei vaikui. Beje, maniškiai ne melanžiniai, o balti  smile.gif
Pirmą melsvą megztuką jau esu mezgusi  bigsmile.gif
Deja, aš neneriu, tik mezgu virbalais  unsure.gif  Gal tikrai kokį kiaurą sexi megztuką nusimegzt? g.gif  Bet bijau, kad nenešiosiu paskui, ne mano skonio  unsure.gif
Nei suknelių, nei paltukų, nei skraisčių nenešioju, taipogi nereikia man kokių tašių, pagalvių, staltiesių, servetėlių ir pan. Na trumpiau būtų pasakyti, kad mezgu tik megztukus ir tik virbalais blush2.gif
Su Vernitu didžiausia problema, kad man nepatinka patys siūlai doh.gif

Na, gal kam kitam tiks. Galima kiaurą ant maikutės, irgi gražiai atrodytų. O jei siūlų nedaug, gal bolero arba liemenė?
Man Vernito irgi nepatinka, bet turiu dar 400 g. Sakiau nusimegsiu kompui kišenę, nes ant savęs gaila tokią tarką vilktis - aš nieko blogo sau nepadariau, kad save taip skriausčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 24, 15:00)
Na, man idėjų netrūksta, bet kai pradedu megzt, niekas nebepatinka.

Va va va, čia pati didžiausia bėda ir man, pradedu, o jau ir siūlas netinka ir modelis negražus, o jei modelis tinka tik siūlai jam netinka, tai dar naujus siūlus nusiperku, o nusiperku dažnai daugiau nei reikia, taip ir auga svoris, spinta jau neužsidaro nuo mezginių
Dabar pažiūrėjau į spintą, o čia dar maišas kid mocherio su šilku 10vnt, prieš pusmetį pirkau jei gerai pamenu suknelei, bet bėda, suknelės mocherinės jau nebenoriu. Diagnozė - siūlumanija
blush2.gif

Atsakyti
Aš pasižadėjau, kol nesumegsiu iki minimumo, nepirksiu naujų.
Pakiškit ir man kokią mintį. Turiu Yarn Art Summer
~90 g tokių:
user posted image
200 g tokių:
user posted image
~70 g tokių:
user posted image

Ar juos kombinuot į vieną, ar iš kiekvienų ką nors atskirai nerti?
Atsakyti
Na merginos mane stipriai sumasinot...
paėmiau ir nufotkinau savo atsargas:
user posted image

Manau, kad idėjų nepritrūksiu, nors pagrindiniams darbams... ax.gif
o kai pritrūksiu kreipsiuosi į jus visas, nes matau, kad jums, mergaitės, fantazijos netrūksta lotuliukas.gif

Panele Prym, aš tai bandyčiau iš Sammer jungti, kad linksmiau atrodytų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rzivilele: 24 vasario 2010 - 16:26
wooooooooooooooooooooow bigsmile.gif Įdomu, kaip po pusmečio atrodys.
Atsakyti
Prisiverčiau ir aš pasverti savo turtus. Negalutinis skaičius 22 kg doh.gif . Negalutinis, nes nesvėriau kas užkelta ant antresolių blink.gif O žadėjau nusipirkti medvilnę su viskozę vasarinei suknelei doh.gif Megsiu iš lino. ax.gif
Šiaip norėčiau duoti tokį patį pažadą kaip ir panelė Prym, bet ką čia save apgaudinėsiu doh.gif Sumažinti pirkimą, tai tikrai reikia, o tai visai doh.gif
Kažkur turiu išsisaugojusi vasarinės palaidinės aprašymą - labai paprasta, bet ne prasta. Be rašto. Kaip tik tiktų tokie siūlai, galima paruožuoti mirksiukas.gif Einu paieškosiu smile.gif
Atsakyti
Dar turiu tamsiai rudų, tai pagalvojau, kad nukabliuosiu iš jų kepurę, iš 200 g maikutę, o iš visų likučių darysiu airišką maikutę. Idėją turiu, dabar belieka iš kažkur pasiskolint 36 valandas paroj.
Papildyta:
Nu bet jūs pavarot doh.gif , 22 kg, 26. Mane jau 6 į neviltį varo.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 24, 17:17)
Dar turiu tamsiai rudų, tai pagalvojau, kad nukabliuosiu iš jų kepurę, iš 200 g maikutę, o iš visų likučių darysiu airišką maikutę. Idėją turiu, dabar belieka iš kažkur pasiskolint 36 valandas paroj.

Va šita 4u.gif O kas per airiška maikutė g.gif

Guodžia tai, kad ne vien likučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 24 vasario 2010 - 17:20