Kaip gerai, nebesijaučiu tokia beviltiška

mantai trūksta ne idėjų (galva pilna visokiausių norų) o papildomų rankų nes dviem visko nespėju, kol vieną padarau jau ir dar penkių užsimanau tai nusprendžiau kol nepasibaigs mano siūlai naujų nepirksiu.
o gal kuri ant pardavimo turi kokiu siuliuku?
jiai taip, parasykit y az, su foto, kainyte ir koki siuliukai
jiai taip, parasykit y az, su foto, kainyte ir koki siuliukai
panelė Prym, ačiū už idėjas ir rūpestį
Net gėda rašyti, kad nelabai kas tiko
Pūkuotų siūlų turiu tik 200 g ir jų metražas nedidelis, neišeis megztuko nei man, nei vaikui. Beje, maniškiai ne melanžiniai, o balti
Pirmą melsvą megztuką jau esu mezgusi
Deja, aš neneriu, tik mezgu virbalais
Gal tikrai kokį kiaurą sexi megztuką nusimegzt?
Bet bijau, kad nenešiosiu paskui, ne mano skonio
Nei suknelių, nei paltukų, nei skraisčių nenešioju, taipogi nereikia man kokių tašių, pagalvių, staltiesių, servetėlių ir pan. Na trumpiau būtų pasakyti, kad mezgu tik megztukus ir tik virbalais
Su Vernitu didžiausia problema, kad man nepatinka patys siūlai

Pūkuotų siūlų turiu tik 200 g ir jų metražas nedidelis, neišeis megztuko nei man, nei vaikui. Beje, maniškiai ne melanžiniai, o balti

Nei suknelių, nei paltukų, nei skraisčių nenešioju, taipogi nereikia man kokių tašių, pagalvių, staltiesių, servetėlių ir pan. Na trumpiau būtų pasakyti, kad mezgu tik megztukus ir tik virbalais

QUOTE(savitre @ 2010 02 24, 14:57)
mantai trūksta ne idėjų (galva pilna visokiausių norų) o papildomų rankų nes dviem visko nespėju, kol vieną padarau jau ir dar penkių užsimanau tai nusprendžiau kol nepasibaigs mano siūlai naujų nepirksiu.
Na, man idėjų netrūksta, bet kai pradedu megzt, niekas nebepatinka.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 02 24, 15:00)
panelė Prym, ačiū už idėjas ir rūpestį
Net gėda rašyti, kad nelabai kas tiko
Gal tikrai kokį kiaurą sexi megztuką nusimegzt?
Bet bijau, kad nenešiosiu paskui, ne mano skonio

Na, gal kam kitam tiks. Galima kiaurą ant maikutės, irgi gražiai atrodytų. O jei siūlų nedaug, gal bolero arba liemenė?
Man Vernito irgi nepatinka, bet turiu dar 400 g. Sakiau nusimegsiu kompui kišenę, nes ant savęs gaila tokią tarką vilktis - aš nieko blogo sau nepadariau, kad save taip skriausčiau

QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 24, 15:00)
Na, man idėjų netrūksta, bet kai pradedu megzt, niekas nebepatinka.
Va va va, čia pati didžiausia bėda ir man, pradedu, o jau ir siūlas netinka ir modelis negražus, o jei modelis tinka tik siūlai jam netinka, tai dar naujus siūlus nusiperku, o nusiperku dažnai daugiau nei reikia, taip ir auga svoris, spinta jau neužsidaro nuo mezginių
Dabar pažiūrėjau į spintą, o čia dar maišas kid mocherio su šilku 10vnt, prieš pusmetį pirkau jei gerai pamenu suknelei, bet bėda, suknelės mocherinės jau nebenoriu. Diagnozė - siūlumanija

Na merginos mane stipriai sumasinot...
paėmiau ir nufotkinau savo atsargas:

Manau, kad idėjų nepritrūksiu, nors pagrindiniams darbams...
o kai pritrūksiu kreipsiuosi į jus visas, nes matau, kad jums, mergaitės, fantazijos netrūksta
Panele Prym, aš tai bandyčiau iš Sammer jungti, kad linksmiau atrodytų
paėmiau ir nufotkinau savo atsargas:

Manau, kad idėjų nepritrūksiu, nors pagrindiniams darbams...

o kai pritrūksiu kreipsiuosi į jus visas, nes matau, kad jums, mergaitės, fantazijos netrūksta

Panele Prym, aš tai bandyčiau iš Sammer jungti, kad linksmiau atrodytų

Prisiverčiau ir aš pasverti savo turtus. Negalutinis skaičius 22 kg
. Negalutinis, nes nesvėriau kas užkelta ant antresolių
O žadėjau nusipirkti medvilnę su viskozę vasarinei suknelei
Megsiu iš lino.
Šiaip norėčiau duoti tokį patį pažadą kaip ir panelė Prym, bet ką čia save apgaudinėsiu
Sumažinti pirkimą, tai tikrai reikia, o tai visai
Kažkur turiu išsisaugojusi vasarinės palaidinės aprašymą - labai paprasta, bet ne prasta. Be rašto. Kaip tik tiktų tokie siūlai, galima paruožuoti
Einu paieškosiu

Šiaip norėčiau duoti tokį patį pažadą kaip ir panelė Prym, bet ką čia save apgaudinėsiu

Kažkur turiu išsisaugojusi vasarinės palaidinės aprašymą - labai paprasta, bet ne prasta. Be rašto. Kaip tik tiktų tokie siūlai, galima paruožuoti

QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 24, 17:17)
Dar turiu tamsiai rudų, tai pagalvojau, kad nukabliuosiu iš jų kepurę, iš 200 g maikutę, o iš visų likučių darysiu airišką maikutę. Idėją turiu, dabar belieka iš kažkur pasiskolint 36 valandas paroj.
Va šita

Guodžia tai, kad ne vien likučiai