Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 04, 00:25)
va cia tai FOTOREPORTAZAS atvipo zandikaulis ir ziuredama i siulus kaip su savais pradejau elgtis.... jau slaptai mintyse planavau ka is kuriu galima butu padaryti  lotuliukas.gif
... ir pagalvojau, kad mano resursai planavimui per mazi...  lotuliukas.gif koks gramas kitas paivairintu kolekcija ax.gif

O uz tikejima, kad kada nors sumegsi 4u.gif balionelis NES TAIP IR BUS bigsmile.gif jei ka, tai cia padeti norinciu pilna  biggrin.gif

Nu bet jus pasakykit, kodel taip norisi megzti ne is savu, o is svetimu siulu, is tu, kuriu neturi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 04, 00:29)
Nu bet jus pasakykit, kodel taip norisi megzti ne is savu, o is svetimu siulu, is tu, kuriu neturi  doh.gif  lotuliukas.gif

liga pavadinimu "noriu to, ko neturiu" cool.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nu nerialus lobiai.
man cia toks itarimas kilo gal kartais kokia siulu parduotuve apipleset???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 03, 20:47)

dontstop,
labai grazus siuliukai to pradeto darbelio, butinai pabaik  4u.gif kokie cia?  ax.gif

Smagu, kad patiko smile.gif Čia spec siūlai kūdikiams - yarn art crazy baby smile.gif
Atsakyti
o as numezgiau tokį pleda iš jūsų siuliuku, nors ir daug siuliu, bet man pritruko dabaigti thumbup.gif mirksiukas.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
galvoju ir man gal reiktų savo turtą pafotografuot, bet jei pradėsiu tai daryt, vyrą gali ištikt infarktas. Ir taip jau burba, kad nėra namie vietos per mano siūlus. O kai ištrauksiu iš visų pakampių....
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 04, 10:24)
galvoju ir man gal reiktų savo turtą pafotografuot, bet jei pradėsiu tai daryt, vyrą gali ištikt infarktas. Ir taip jau burba, kad nėra namie vietos per mano siūlus. O kai ištrauksiu iš visų pakampių....

reiktu reiktu biggrin.gif
Atsakyti
pledas fantastiškas thumbup.gif
Visi vienoje vietoje dar įspūdingiau atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
madmuazele, o kodel neuzbaigi tu kas pradeta? jei nesiruosi uzbaigt, tai isardyk, bent virbaalu atlaisvinsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apokrita: 04 kovo 2010 - 10:09
mana zuviukas vakar itikino kad nerti nera taip sunku kaip galvoju tai bandysiu prie savo palto nusinert is likucio si grozi i kury senai jau ziuriu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 04, 10:20)
o as numezgiau tokį pleda iš jūsų siuliuku, nors ir daug siuliu, bet man pritruko dabaigti thumbup.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

VAU wub.gif turbut visos tokio noretume ax.gif

QUOTE(Januse @ 2010 03 04, 12:24)
mana zuviukas vakar itikino kad nerti nera taip sunku kaip galvoju tai bandysiu prie savo palto nusinert is likucio si grozi i kury senai jau ziuriu

ir as is sia rankine seniai varvinu thumbup.gif pirmyn drinks_cheers.gif gal kada prisijungsiu bigsmile.gif

o pas mus sveciu yra ax.gif Smasumas ir siulu naikinimo rezultatas stai koki zveriuka i namus atvijo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 04 kovo 2010 - 12:35
QUOTE(Januse @ 2010 03 04, 12:24)

labai graži ir tikrai nesukniai nuneriama smile.gif
Papildyta:
oi blyn..... parsitysiau po pietų visą maišą siūlų. Būkit geros akmenais (ups... siūlų kamuoliais) nemėtykit, nes pirkau tik užsąkymams. Išdidžiai praėjau pro akcijinius siūlus (iškurių išeitų gražus megztukas sūnui "papigiai") Paskui grįžau, bet prisiminiau, kad ryte akis užkliuvo už po stalu stovinčios rusiškų siūlų dėžės (naujasis pirkinys turėtų nutūpti ant jos, nes jau nebėra kur kišt)... ir... ... ... išėjau nieko nenusipirkusi sau.

Va kokia aš šaunuolė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 04 kovo 2010 - 12:52