Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 04, 16:50)
Turiu vieną tokią. Tik ji ne pagal standartus ilga ir kūda. Bet galiu pamatuot. Jeigu pagausiu, žinoma. Kokių matmenų reikia?
Tas jaunimas penkerių metų... Neduokdie mažu vaiku kas palaikys doh.gif

ji ir kudute
ranku ilgiu , krutines, peciu, klubu
Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
radau intere lentele su apytiksliais ismatavimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 04 kovo 2010 - 15:54
QUOTE(Januse @ 2010 03 04, 16:02)
ji ir kudute
ranku ilgiu , krutines, peciu, klubu
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
radau intere lentele su apytiksliais ismatavimais

Gali ir čia įmest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 04, 17:03)
Gali ir čia įmest mirksiukas.gif

http://www.eoxox.com/lt/vaiku-dydziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 04 kovo 2010 - 16:08
Man tai jaunuolis (keturiu metu) uzdraude megzts megztinius aukstu kaklu. Dryzuotos liemenes nenesioja (tipo silta, salta ir dar 1001 priezastis...)
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2010 03 04, 16:37)
gal galima schemutę kaip kiaušinius apnert, nesu to darius bet labai norėčiau, vis šis tas būtų siūlų naikinimo procese rolleyes.gif

Iš karto pastebėsiu: aš apnėrinėju plastmasinius kiaušinius, tai nebaisu, kad suduš. Ir apnėrinėju žemu stulpeliu, o po to siuvinėju. Schemos kaip ir nėra, didinu ir mažinu iš akies. Mažinu jau ant kiaušinio. Nuneriu 2 pynelės kilpas, į pirmąją įneriu 6 žemus stulpelius, o tada jau neriu ratu. Iš pradžių į kiekvieną žemą stulpelį įneriu po du žemus stulpelius, o po į kas antrą, kas trečią... Kai jau plotis geras, tada neriu ratu, kol ateina laikas siaurinti. Tuomet uždedu nėrinį ant kiaušinio ir iš akies siaurinu... Net nežinau, kaip čia tą schemutę nupiešti: priklauso ir nuo siūlų storio, ir nuo vąšelio, ir nuo nėrimo tankumo, ir nuo kiaušinio dydžio. Na, kai nersiu kitą, pasistengsiu nufotografuoti procesą.
Atsakyti
Tai aš jau pasimokiau, kad seniai praėjo tie laikai, kai sugalvojai ką nors, numezgei ir nešioja nesiginčydama, nes vis tiek kalbėt nemoka. Dabar visada smulkiai pasitariu, gaunu krūvą patarimų ir pamokymų, įskaitant "Tau reikėtų mankštą daryt kiekvieną rytą atsikėlus, kad nugaros neskaudėtų." (čia prie mezgimo:)) ir tokių pareiškimų kaip "Aš galiu aiškint, aš - klientė!"

Klausimas apie kiaušinius Zemugnei: o su karoliukais nebandei apnėrinėt? Gal visai nieko? Aš kaip tik turiu pusiau nulipdytus kiaušinius, gal visai nieko atrodytų taip apnerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 04 kovo 2010 - 16:16
Na man cia dar ateity tokie virazai smile.gif Kol kas apsiribojam minimaliais pasiburbuliavimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 04, 17:16)
ir tokių pareiškimų kaip "Aš galiu aiškint, aš - klientė!"

Va cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal as cia ne visai i tema, bet visgi...Pirkau sia savaite maximoje akcijiniu siulu 5 kamuoliukus po 50 gr. ir tik po 130 metru. Tai cia man kazin ar puse gaminio tik iseis is tiek g.gif Bet tokios spalvos daugiau nebuvo, saku gal kuri kur mate tokiu paciu. Ideciau foto situ siulu, bet nemoku cia ikelt. Jie tokie kaip nuausta virvute, ITALIAN COLLECTION LEVIGATO 50 procentu medvilnes ir 50 akrilinio pluosto.Spalva lyg alyvine ar rozine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 04 kovo 2010 - 20:46

Labas vakaras mezgejeles! Gal kuri galetu paaiskinti kaip ismegzti tas dideles grazias geles ant megztuko...Kokiu cia principu jos padaromos schmoll.gif Labai jau man grazu

http://www.supermama...?...6779&st=276
Atsakyti
Sumazinau megztuku is rusisku pirktu Maximoj "Pushynka", velnias, labai lengvuciai, suejo tik 200 g.
Is panasiai velnisko kidsilko dakalineju ziauriai monotoniskai mezgama salika garbaniu. Rezultatas bus tikrai vertas kanciu. Deja tik (pasimeciau ar 50 ar 100 g, ten du lengvuciai mazi kamuoliukai).

Atgausiu savo vynu aplieta laptopa, imesiu nuotraukas. Bo dabar rasau ir pedalus minu prie sitos senienos, vadinamos stacionariu PC

QUOTE(madmuazele @ 2010 03 03, 22:28)
Pasirodo siulu daugiau pas mane, nei maniau...
Viso 24 kg 900 g

Normaaaliai lotuliukas.gif as savo bijau sverti doh.gif
Galiu pasakyt tik tiek, kad si tema mane veikia labai labai teigiamai siulu naikinimo prasme. Nors tempai nera labai dideli, bet vien siekiamybe ko verta thumbup.gif

QUOTE(Gabimik @ 2010 03 03, 23:00)
Prinėriau dukrytei į Kaziuko mugę pelyčių.

Zavingi peliukai, super. Reiks man mazajai nunerti. 1001 ideja i mano planu skrynia...As, zinokit, pasigailiu neretai, kad paroj tik 24 valandos verysad.gif Miegu po 5-7 valandas, nes man gaila pramiegot gyvenima, vis kazka tokio rezultatyvaus norisi nuveikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 04, 17:16)
Klausimas apie kiaušinius Zemugnei: o su karoliukais nebandei apnėrinėt? Gal visai nieko? Aš kaip tik turiu pusiau nulipdytus kiaušinius, gal visai nieko atrodytų taip apnerti?

Bandžiau, bet man kažkaip nelabai patiko, tai išardžiau. Mielesni man va tokie kiaušiniai: http://zemugne.blogs...abel/Margučiai
Atsakyti