Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Mano savaitgalio rezultatas, megztukas sūneliui, palengvėjau 200 g smile.gif
user posted image

Įlindau į Osinką ir netekau žado bigsmile.gif Ten tiek grožybių bigsmile.gif Tikiuosi, nesupyksit, įdėsiu kelias foto, ką atrinkau savo turimiem siūlam
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O dabar pabaiginėju tokį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 08, 08:44)

sitas labai grazus
mano skonio blush2.gif
Atsakyti
Man zalias ir raudonas tokie superiniai, kaip as ju noreciau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
dontstop,
savaitgalio rezultatas, megztukas sūneliui, wub.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
bet jau siulu siulu.... atsidustu ir toliau noriu visko is eiles biggrin.gif kas ka ikelia tai ir noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 08, 09:44)

Įlindau į Osinką ir netekau žado  bigsmile.gif  Ten tiek grožybių  bigsmile.gif  Tikiuosi, nesupyksit, įdėsiu kelias foto, ką atrinkau savo turimiem siūlam

user posted image

gal gali ymest nuoroda kur sita grazuole radai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 03 08, 16:53)
gal gali ymest nuoroda kur sita grazuole radai 4u.gif

aš ne Dontstop, bet mačiau kad rusaitės mezga online http://club.osinka.ru/topic-34613 va šitoje temoje smile.gif

mane pastaruoju metu žavi mezginio ir medžiagos jungimai.
vat labai į temą, kai siūlų nebedaug laugh.gif tokie.
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, siūlų turėtojos. Aš irgi tokia, bet stengiuosi naikint, ką prisipirkau nestuke.gif laikotarpiu biggrin.gif
Gal kuri turit savo lobynuose ir nenaudosit tokių siūliukų:

IEŠKAU smile.gif
Italian Collection Agio 50 proc vilna, 50 proc akrilinio pluošto, 50 g - 90 m. pilki (tamsiai). Pirkti Maximoj, per išpardavimą. Reikėtų 4 vnt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
man su siūlų dieta ne kas šiandien pasunkėjau 500g vienas matkiukas suknelei pabaigti o kiti sugalvojau kad noriu siūlų tokių blush2.gif pastaruoju metu sumezgu mažiau nei nusiperku blush2.gif doh.gif o dabar jūs mane išbarkit
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 03 10, 17:10)
man su siūlų dieta ne kas šiandien pasunkėjau 500g vienas matkiukas suknelei pabaigti o kiti sugalvojau kad noriu siūlų tokių  blush2.gif pastaruoju metu sumezgu mažiau nei nusiperku blush2.gif  doh.gif  o dabar jūs mane išbarkit

Aš irgi stoju į baramųjų eilę blush2.gif Dviem drąsiau mirksiukas.gif Netyčia, tikrai tikrai hihihi.gif užėjau į siūlų parduotuvę, o ten akcija medvilnei su viskoze blink.gif Išėjau su 0,5 kg. mirksiukas.gif Bet vasarai bus suknelė tongue.gif
Atsakyti
ai, nugi pavasaris, norisi puostis... labai nebarsim su salyga, kad is pirktuju siulu per savaite pasirodysit kas gavosi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi kaip dar viena siūlomanė blush2.gif viso turto nenufotografuosiu, nes ne per vienus namus išsimėtęs, bet kiekis oj nemažas... doh.gif šiuo metu iš naujų siūliukų turiu atidėtus 3 suknelėms, bei dvi skabinių dėžės dydžio pintinės su likučiais maždaug po pusę matkiuko, iš jų jau nieko padoraus nebeišeina, arba man tiesiog trūksta idėjų blush2.gif dabar iš seno megztinio ardau ir mezgu liemenę, gal nešiosiu biggrin.gif
Pradedu lieknėt nuo.. šiandien, svoris apie 10 kg, sumegzta 0 lotuliukas.gif
Atsakyti