Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

kas atsitiko sitai temai???
turiu ir as didziuli krepsi siuliu prikaupus... tiesa, dauguma ardytiniai... doh.gif bet reikalas tas, kad as beveik nemezgu, neneriu, bent jau rimtu darbu nebandzius, o tik smulkmeneles. bet vis ruosiuosi, ruosiuosi... gal kada prisiruosiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 03 11, 23:37)
kas atsitiko sitai temai???
turiu ir as didziuli krepsi siuliu prikaupus...  tiesa, dauguma ardytiniai...  doh.gif  bet reikalas tas, kad as beveik nemezgu, neneriu, bent jau rimtu darbu nebandzius, o tik smulkmeneles. bet vis ruosiuosi, ruosiuosi... gal kada prisiruosiu...  blush2.gif

Na, pusė darbo jau padaryta mirksiukas.gif Dabar beliko naikinti atsargas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės. pastarąją savaitę buvo reikalų visokių tai ne iki mezgimo man buvo. mašinoj lakstydama ir pas anytą kiek pamezgiau tiek, bet rezultatas nedžiugina ardysiu von. doh.gif
Atsakyti
Vakar truputi pasidietinau
user posted image
Atsakyti
gražus tapukai

user posted image

čia mano aruodai

user posted image

pradedu nuo mažmožio kaimynei
Atsakyti
Sveikos, dietininkės. Jau maniau kilogramais numetusios būsit... Po truputėlį mezginėju, jau greit baigsiu iš bolero virstantį megztinį. Bet kad labai jau iš lėto juda reikalai, vis pamiegot norisi... Bet aš jį įveiksiu
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 03 12, 13:26)
Sveikos, dietininkės. Jau maniau kilogramais numetusios būsit... Po truputėlį mezginėju, jau greit baigsiu iš bolero virstantį megztinį. Bet kad labai jau iš lėto juda reikalai, vis pamiegot norisi... Bet aš jį įveiksiu

kaip smagu matyti sugrizus wub.gif
Sveikinu su Dukrytes gimimu 4u.gif ir linkiu graziu mezgineliu, sekmingos siulu dietos bei niekad neapleidziancios muzos 4u.gif
user posted image

na o mano dietinimasis truputi uzstrigo... gal pavasaris veikia gal dar kas nors... bet i rankas darbu niekaip nepaimu... pervargimas, sveciai, giminiu ir draugu lankymas... unsure.gif na gal siandien jau gris muza ir pas mane ax.gif

Atsakyti
naiste777 kuo didžiausi sveikinimai 4u.gif

Ligvita, jau tie kiškučiai kokie wub.gif
Atsakyti
Naiste777, kuo nuosirdziausi sveikinimai
Atsakyti
Sveikinimai mamytei 4u.gif Kur jau čia mezgimas eis, kai naujagimis namuose wub.gif

Ligvita, super, ypač zuikučiai smile.gif

Aš vienu metu mezgu 2 megztukus, tad rezultatas bus negreit rolleyes.gif
Atsakyti
naiste, šilti sveikinimai su nauju šeimos nariu 4u.gif beje, visų vaikų vardukai nuostabūs wub.gif

aš gėdingai prisiduodu su +25g baby merino vilnos blush2.gif bet tik nosį į parduotuvę įkišau, o po 20minučių pokalbio su pardavėja nebuvo kaip tuščiom išeit blush2.gif ax.gif bet kad kaltę sumažinti, iškart pradėjau batuką iš to siūlo megzti, tai labai nesibarkit blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Naiste777, sveikinimai dideliausi 4u.gif

Mane ir pavasaris tikriausiai veikia.... pabaigiau tik rankoves megztuko-liko priekis doh.gif
Atsakyti