Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(Ligvita @ 2010 04 28, 13:42)
O as turiu laaabai gera motyva bent menesiui grieztai apriboti siulu pirkima. Taupau pinigus  kelionei biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2010 04 28, 13:42)
O as turiu laaabai gera motyva bent menesiui grieztai apriboti siulu pirkima. Taupau pinigus  kelionei biggrin.gif

Maladiec, kur?

As dietinausi, ale vat.....neturiu valios, papirkau dar papildomud kokius 2 kg. Pusvine su pukeliu liemenei man, medvilne su acrylu dukros kepurelei (2 motkai po 250 m, betgi pigiai buvo, tai emiau du) ir viskoze su akrilu. Is pastaruju jau mezgiau, nerealiai smagus rubai. Kas idomiausia, tai dariau mazosios spintoj tvarka, jau megztiniaiis apsirupinus metam i prieki. Tai sakau man reikia ant saves dirbt dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 28 balandžio 2010 - 23:42
Iš likučių ax.gif Sudietinta 200 g
user posted image
Atsakyti
Gražu ax.gif
Atsakyti
labai gražios spalvytės, dailus atlikimas
Atsakyti
Dėkui, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Visai netyčia jus atradau .Oi ,kaip čia mano tema irgi biggrin.gif Siūlų turiu 3 dėžes doh.gif Perku visada jau kaip ir su mintim ką megsiu ,bet paskui praeina noras ,tai laiko nėra ,tai dar kas nors biggrin.gif Kažkaip paskutiniu metu mane vėl ant mezgimo patraukė tongue.gif Tai savo panom kepurytes numezgiau . Paskui Barbę vieną aprengiau ,o dabar amigurumius bandau iš likučių biggrin.gif Žodžiu mažinu po truputį atsargas biggrin.gif
Prisiregistarvimui į jųsų būrį reikia tą " antsvorį " pasisverti ?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2010 05 02, 09:11)
Sveikutės  4u.gif Visai netyčia jus atradau .Oi ,kaip čia mano tema irgi  biggrin.gif Siūlų turiu 3 dėžes  doh.gif Perku visada jau kaip ir su mintim ką megsiu ,bet paskui praeina noras ,tai laiko nėra ,tai dar kas nors  biggrin.gif Kažkaip paskutiniu metu mane vėl ant mezgimo patraukė  tongue.gif Tai savo panom kepurytes numezgiau . Paskui Barbę vieną aprengiau  ,o dabar amigurumius bandau iš likučių  biggrin.gif Žodžiu mažinu po truputį atsargas  biggrin.gif
Prisiregistarvimui į jųsų būrį reikia tą " antsvorį " pasisverti ?

4u.gif Svarbu nuoširdžiai gailėtis nusidėjus, t.y nusipirkus naujų siūlų, o dar geriau - nepasiduoti šiam norui mirksiukas.gif Ir megzti megzti megzti iš to, ką turi 4u.gif
Atsakyti
ligvita, bet kelionėje į siūlų parduotuvę užsuksit, ar ne? biggrin.gif

o jeigu nusiperki siūlų, ir iškart pradedi iš jų megzti mylimai mamytei dovaną, tai gal nusižengimu nesiskaito? g.gif
Atsakyti
Uch, vėl išardžiau doh.gif Iš virbalinės servetėlės sijoną lengviau išlankstyt, nei iš kabliukinės. Vargstu su suknelės sijonine dalim doh.gif Gal kada nors parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 05 02, 20:54)
o jeigu nusiperki siūlų, ir iškart pradedi iš jų megzti mylimai mamytei dovaną, tai gal nusižengimu nesiskaito?  g.gif

Jeigu visoje kolekcijoje tikrai, tikrai nebuvo nieko tinkamo ir jei iškart pradedi megzti, ir jei dažnai nesikartoja, tai gal, gal... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos patarkit kaip atsikratyti blogo įpročio:
dar vieno darbo nepabaigus dar 2 pradėjau... ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 05 03, 12:18)
Merginos patarkit kaip atsikratyti blogo įpročio:
dar vieno darbo nepabaigus dar 2 pradėjau... ką daryti?

sy iproti ir as turiu cia matyt nepagydoma doh.gif
Atsakyti