Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(Rzivilele @ 2010 05 03, 11:18)
Merginos patarkit kaip atsikratyti blogo įpročio:
dar vieno darbo nepabaigus dar 2 pradėjau... ką daryti?

QUOTE(Januse @ 2010 05 03, 17:24)
sy iproti ir as turiu cia matyt nepagydoma doh.gif

Šitai priklausomybei gydyti irgi yra tema biggrin.gif Aš nuo jos taip pat kenčiu. Čia turbūt taip būna toms, kurios ant vietos nustygt negali, aš vieną mezgu, dar penkis planuoju. Ir niekaip negaliu tik vieno iš karto megzti, nes jei, pvz., pritruks siūlų ar užbaigsiu greičiau ar dar kas atsitiks ir aš liksiu išvis be mezginio???
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 05 03, 12:18)

Nepagydoma mirksiukas.gif
na as jau baigineju krikstynu apdarus, reikia apdaila padarryti ir pasirodysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 03, 20:10)
Šitai priklausomybei gydyti irgi yra tema biggrin.gif Aš nuo jos taip pat kenčiu. Čia turbūt taip būna toms, kurios ant vietos nustygt negali, aš vieną mezgu, dar penkis planuoju. Ir niekaip negaliu tik vieno iš karto megzti, nes jei, pvz., pritruks siūlų ar užbaigsiu greičiau ar dar kas atsitiks ir aš liksiu išvis be mezginio???

Va šita mintis man irgi labai labai baisi rolleyes.gif Sunkiausias tas "tuščias" laikas nuo vieno mezginio pereiti prie kito doh.gif Apskritai kažkokia baisi mano šios ligos forma - vakar lankiau bičiulę ligoninėje ir kurį laiką dairiausi akimis ieškodama mezginio; sunku suvokti, kad kiti žmonės dar gali ir nemegzti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 05 04, 13:56)
Va šita mintis man irgi labai labai baisi  rolleyes.gif Sunkiausias tas "tuščias" laikas nuo vieno mezginio pereiti prie kito  doh.gif Apskritai kažkokia baisi mano šios ligos forma - vakar lankiau bičiulę ligoninėje ir kurį laiką dairiausi akimis ieškodama mezginio; sunku suvokti, kad kiti žmonės dar gali ir nemegzti  lotuliukas.gif

Man tai tooookį stresą sukelia. Buvo pora kartą, kad išvažiavau su mezginiais, netikėtai baigiau daug greičiau nei planavau ir sėdžiu tuščiom rankom. Tai tada pradedu kokias nesąmones megzt, kad tik būtų ką. Už tai dabar visada turiu bent po kelis. Tik kad mano visai racionalus planas turėti kokius tris pradėtus rankdarbius, kurie vienas kitą galėtų pakeisti kažkaip virsta 30 pradėtų darbų, kurie niekaip nesibaigia g.gif
Atsakyti
Vat kaip sumasciau pabaigti siuliu likucius. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 05 03, 12:18)

QUOTE(Januse @ 2010 05 03, 18:24)
sy iproti ir as turiu cia matyt nepagydoma doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kaip man tai pazystama blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 05 04, 16:44)
Vat kaip sumasciau pabaigti siuliu likucius. smile.gif

Kokia gera ideja likuciams sunaudoti ploja.gif
Atsakyti
Mano dietinė kaklaskarė dukrai

user posted image
user posted image
user posted image

Nors kol pabaigiau ir orai atšilo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

o as siulu likucius panaudojau stai kam smile.gif :

http://picasaweb.goo...019668343635378

reiketu ir man kokia diena prisiruosti nupaveiksluoti savuosius siulus smile.gif nusprendziau ir as jau dietos laikytis, bet kazkaip sunkokai sekasi, vis naujais pasipildo atsargos smile.gif bandziau kazkuria diena pabandyti susiskaiciuoti, tai daugiau nei 13 kg susidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 05 06, 08:00)
Sveikos,

http://picasaweb.goo...019668343635378

reiketu ir man kokia diena prisiruosti nupaveiksluoti savuosius siulus smile.gif nusprendziau ir as jau dietos laikytis, bet kazkaip sunkokai sekasi, vis naujais pasipildo atsargos smile.gif bandziau kazkuria diena pabandyti susiskaiciuoti, tai daugiau nei 13 kg susidaro smile.gif

Labai dailiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 06, 10:03)
Labai dailiai atrodo.

aciu
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 05 06, 09:00)
Sveikos,

Viešpatėliau aukštielnikas, kokia šauni idėja bigsmile.gif O ir darbas thumbup.gif
Atsakyti