Įkraunama...
Įkraunama...

Saugos diržų svarba

QUOTE(elzes tetis @ 2015 09 27, 20:47)
Siaubas kaip kraupu.
Atsakyti
Ne dėl grožio tuos diržus sugalvojo, kaip ir ne dėl pramogos sugalvojo, kad negalima kalbėti telefonu vairuojant. Yra skaičiai, statistika. Yra sakančių, kad diržas neva kartais kaip tik įvelia į didesnę nelaimę. Tai - tik išimtys, o išimtys tik patvirtina taisyklę, kad segtis būtina.
Atsakyti
Dirzas ivelia i didesne nelaime kai buna neteisingai uzsegtas... paskutiniu metu kazkaip teko vezti kelis zmones, kurie dirza prisisega, bet apatine dali palieka visiskai laisva ir dar ranka prilaiko virsutine kad atseit nespaustu... eismo ivykio atveju- stuburo trauma ir invalido vezimelis garantuotas... Segant dirza apatine dali reikia taip uztraukti, kad kunas butu tvirtai prifiksuotas prie sedynes, ir aisku, neatleisti virsaus, kuris taip pat turi buti tinkamai prisegtas, o ne po pazastim ir pan...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 09 28, 12:52)
... Segant dirza apatine dali reikia taip uztraukti, kad kunas butu tvirtai prifiksuotas prie sedynes...
Va pas mane taip ir yra. Tiesiog jauti, kad esi tvirtai priplota prie sėdynės. Pažįstamų šeima pateko su mažu kūdikiu į auto įvykį. Tai visa laimė, kad saugos diržai ir oro pagalvės, tačiau ir tai neišvengė mėlynių- ar nuo diržų, ar nuo oro pagalvių, tokio smūgio būta... nepamenu gerai. Bet čia jau smulkmė tos mėlynės, svarbu gyvi liko.

Atsakyti
smile30x30.png
Atsakyti