Įkraunama...
Įkraunama...

Saugos diržų svarba

QUOTE(corolla @ 2011 03 25, 09:57)
nesuprantu tų tėvų, kurie neprisega vaikų ir leidžia laisvai po visą mašiną šėlti, pasikabinus tarp sėdynių spoksoti į priekį. Suprantu, kad sėdėti prisegtam nėra jau taip smagu - bet už tai saugu  4u.gif Galima žaislų paimti, kalbėtis ar kokį CD pasiimti su pasaka į ilgesnę kelionę. Juk nedidelis stuktelėjimas baigtis liūdnai gali  unsure.gif

drinks_cheers.gif sauga yra sauga smile.gif
Atsakyti
MB visada vazineja uzsiseges saugos dirza,o mus ta daryti pripratino labai paprastai,budavo net neuzveda masinos kol visi taip sakant neprisirisam(t.y. as ir musu du sunus).Kazkaip pas mus siuo klausimu labai grieztai ir be saugos dirzu niekada nevazinejam ir as pati vairuodama tik atsisedau,pirmas reikalas prisisegti smile.gif
o klipukas tikrai geras..
Atsakyti
labai geras klipas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(essa @ 2011 08 09, 22:43)
labai geras klipas drinks_cheers.gif

Malonu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2010 05 02, 10:45)

cia sukompiliuota visa kruva reklamu apie sauga kelyje. baisios man jos visos (viena is ju cia pas mus Airijoj daznai rodoma per tv ir yra paremta tikru ivykiu brrr..)
as nuo pat vairavimo pradzios tik su dirzu vazineju, man neprisisegus kazkaip net nesisedi ant sedynes, kazkokia pasimetusi jauciuosi, o dar mano automobiliukas pradeda piktai pypseti, kad prisisegciau.
Atsakyti
Manau reikia segtis dirzhus visiems, tiek sedintiems gale tiek preki. Pries pusmeti ivaziavo man i gala kai sustojau pesciuju praleisti, moteris net nespejo sustabdyti, nemanau kad greiciau 50km/h vaziavo, bet smugis buvo pakankamai stiprus kad pagalvociau apie ligonine ar gydytoja kad apziuretu spranda(nugara). Aciu dievui kad buvau prisiseges ir vaziavau vienas..

Labai dziaugiuosi kad dabar kai isigijom nauja automobili, nori ar nenori privalai prisisegti, kitaip visa laika tegtu klausytis ikyraus perspejimu signalo kad neprisegtas dirzhas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 11:01)
drinks_cheers.gif  sauga yra sauga smile.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
sitas klipukas tikrai geras, ipratau prie dirzo gan sunkiai, bet dabar visada su juo, pradzioj sportinis, dabar ir su lengvaja, ir vaikui jau baigiasi 6-ti metai, vezuosi tik kedutej ir su dirzu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2011 03 30, 13:02)
MB visada vazineja uzsiseges saugos dirza,o mus ta daryti pripratino labai paprastai,budavo net neuzveda masinos kol visi taip sakant neprisirisam(t.y. as ir musu du sunus).Kazkaip pas mus siuo klausimu labai grieztai ir be saugos dirzu niekada nevazinejam ir as pati vairuodama tik atsisedau,pirmas reikalas prisisegti  smile.gif
o klipukas tikrai geras..

nuostabu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2011 11 26, 22:43)
sitas klipukas tikrai geras, ipratau prie dirzo gan sunkiai, bet dabar visada su juo, pradzioj sportinis, dabar ir su lengvaja, ir vaikui jau baigiasi 6-ti metai, vezuosi tik kedutej ir su dirzu  smile.gif

labai puiku smile.gif
Atsakyti

Tik su saugos diržais...
Vaikas net nesutiktų kitaip važiuoti, nes tai jau tvirtas įprotis, kaip ir durelių juk neužsidaręs nevažiuosi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 08 09, 16:53)
Tik su saugos diržais...
Vaikas net nesutiktų kitaip važiuoti, nes tai jau tvirtas įprotis, kaip ir durelių juk neužsidaręs nevažiuosi  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti