Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

QUOTE(Mojo @ 2010 03 05, 13:35)
Bandyk ir būtinai parašyk.
Pagal tai, kada wowavyva sužinojo atsakymus, turėtų mūsų šiandien būti ax.gif
o tu nebandysi skambint siandien? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 05, 12:43)
o tu nebandysi skambint siandien? smile.gif

Man Beiša sakė skambinti iš ryto, tai palauksiu pirmadienio. Bet jau nervinuosi - siaubas doh.gif

Na, skambink skambink, taip maga sužinoti biggrin.gif
Atsakyti
jam reikia skambint pries 7 kad pagaut kabinete, nes atsakymai kompiuteryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2010 03 05, 12:59)
jam reikia skambint pries 7 kad pagaut kabinete, nes atsakymai kompiuteryje smile.gif

Na, va, man taip ir sakė. Viskas, apsiraminu iki pirmadienio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2010 03 05, 13:00)
Na, va, man taip ir sakė. Viskas, apsiraminu iki pirmadienio thumbup.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tai jis nieko nesake,kad ryte skambint:) tai bet paskambinau,sake pirmadieni ryte pries 7 pasukt jam:) taip kad kankinimosi iiilgas savaitgalis laukia dabar:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 05 kovo 2010 - 13:03
QUOTE(wowavyva @ 2010 03 05, 13:01)
viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Iki šiandienos buvau rami kaip belgė, o šiandien nebežinau, kas atsitiko - pradėjau trizniuoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 05, 13:02)
o man tai jis nieko nesake,kad ryte skambint:) tai bet paskambinau,sake pirmadieni ryte pries 7 pasukt jam:) taip kad kankinimosi iiilgas savaitgalis laukia dabar:)

Nusiramink, aš irgi bijau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielosios kaip nors suimkit save į rankas, nes savaitgalis ilgas . Laikykitės, friends.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dekui uz palaikyma:) kazi tar jusu yra bent viena medike? nes turiu rezultatus biopsijos,ten tiek prirasyta visko medicininiais terminais,kad nieko nesuprantu:)
Atsakyti
kokiu zodziu butent nesupranti? o tai tau jos niekas nepaaiskino? isvada/diagnoze kokia?
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 05, 15:32)
dekui uz palaikyma:) kazi tar jusu yra bent viena medike? nes turiu rezultatus biopsijos,ten tiek prirasyta visko medicininiais terminais,kad nieko nesuprantu:)

Israse turetu buti histologinio tyrimo isvados, ten ir nurodyta galutine diagnoze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 05, 13:32)

O kokia čia biopsija, anksčiau daryta, prieš operaciją?

Visoms visoms ačiū už palaikymą. Dieve, kai pagalvoju, palyginti su jūsų kai kurių diagnozėmis, tai mes dar čia sveikuolės (bent kol kas), bet nerimas toks baisus, kad labai labai ačiū už gerus žodžius drinks_cheers.gif Apskritai forume aš daugiau guodžiuosi nei savo šeimai blush2.gif
Atsakyti