Nu va grzom su dukryte is lauko:) pirma karta pasodinta vaziavo po lauka,tai kiek ziurejimo buvo i masinas,zmones,namus ir medzius:) kad mama jau tada visai nebeidomi buvo
Man tai jauciasi viskas ir apacioj ir virsui pjuvio. apacioj tik neskausminga ir lygu,o virsui sakytum istine,nes toks issiputes nezymiai kaklas palei pjuvi eina ir kai palieciu skausminga. Blogiausia,kad as nelabai galiu nekilot nieko ir nedirbt. nors iki siol tai vyras bilioteni slaugos buvo pasiemes,tai as prie vaiko prieziuros jau nebeprisiskaiciau
bet va baigiasi biliotenis,vyras i darba iseis poryt,tai jau tkes paciai ir vaiku rupintis,kilot,nesiot ir t.t. Namu prieziura irgi jau man atiteks:) taip kad teks dar pabut su truputi patinusiu pjuviu...

QUOTE(vut @ 2010 03 08, 14:43)
gumbo pas mane nera tik patine aplink . maniau po opearcijos bus grazus kaklas bet net nepanasu i tai . galbut laiko reikia juk nera dar net menesio po operacijos. bet randelis tai grazus 

Tai džiaukis bent gražiu randu

Viskam reikia laiko, manau, tau kakliukas tikrai susitvarkys - jauna esi. O va kaip man bus, kai oda ir taip jau nestangri buvo, tai nežinia

Na, bet čia labai moteriška: iki šio ryto, kol laukiau atsakymų, kaklas visai nerūpėjo, svarbiausia buvo, kad nebūtų vėžio. Šiandien reikalavimai kyla - noriu dar ir grožio

jovitele, tu jodui penktadieniais gulies del darbo, ar ne?
as tvarkysiu randa pas plastikos chirurgus, tik gaila, kad ne anksciau kaip po puses metu gales
bet siaip randas
tikrai maniau, kad bus baisiau.
as tvarkysiu randa pas plastikos chirurgus, tik gaila, kad ne anksciau kaip po puses metu gales

QUOTE(wowavyva @ 2010 03 08, 14:22)
jovitele, tu jodui penktadieniais gulies del darbo, ar ne?
bet siaip randas
tikrai maniau, kad bus baisiau.

o dėl kokių priežasčių tu nori tą randą tvarkyti?
Papildyta:
aš pakeičiau tabletes nuo ketvirtadienio. tikiuosi,kad pradėsiu geriau jaustis,nes nuolatinis nuovargis ir miego norėjimas tai erzina

QUOTE(lazdona @ 2010 03 08, 16:09)
Sveikos merginos
ar galiu jungtis į Jūsų būrį?
penktadienį sužinojau, kad ir aš turiu problemų su skydliauke tik nežinau kiek tai rimta ir kas manęs laukia...
kaip tik planavom antrą
tai nežinau ar pavyks..

penktadienį sužinojau, kad ir aš turiu problemų su skydliauke tik nežinau kiek tai rimta ir kas manęs laukia...

kaip tik planavom antrą

Aišku, geriau būtų, kad nereikėtų jungtis prie mūsų, bet jei jau taip atsitiko - drauge drąsiau

Joviteleb, Sviga - dėkui už palaikymą

wowavyva, iš tiesų: kodėl tvarkysiesi ir ko tikiesi - kad būtų visiškai nematomas?
Dar kartą labas, Raimutia, Mojo
O man sunki diena šiandien sužinojau , kad turiu slankstelyje hemangioma, kraujagyslino audinio auglį, koks jis bus geras ar blogas sužinosiu tik po operacijos, nors jau ne už kalnų. Dar nepraėjo metai nuo vienos operacijos jau apturėsiu ir kitą.

O man sunki diena šiandien sužinojau , kad turiu slankstelyje hemangioma, kraujagyslino audinio auglį, koks jis bus geras ar blogas sužinosiu tik po operacijos, nors jau ne už kalnų. Dar nepraėjo metai nuo vienos operacijos jau apturėsiu ir kitą.

QUOTE(Raimutia @ 2010 03 08, 15:50)
Nu va grzom su dukryte is lauko:) pirma karta pasodinta vaziavo po lauka,tai kiek ziurejimo buvo i masinas,zmones,namus ir medzius:) kad mama jau tada visai nebeidomi buvo
Man tai jauciasi viskas ir apacioj ir virsui pjuvio. apacioj tik neskausminga ir lygu,o virsui sakytum istine,nes toks issiputes nezymiai kaklas palei pjuvi eina ir kai palieciu skausminga. Blogiausia,kad as nelabai galiu nekilot nieko ir nedirbt. nors iki siol tai vyras bilioteni slaugos buvo pasiemes,tai as prie vaiko prieziuros jau nebeprisiskaiciau
bet va baigiasi biliotenis,vyras i darba iseis poryt,tai jau tkes paciai ir vaiku rupintis,kilot,nesiot ir t.t. Namu prieziura irgi jau man atiteks:) taip kad teks dar pabut su truputi patinusiu pjuviu... 

raimutia, as po dvieju operaciju daug sunkesni vaika nesiojau ir kilnojau, ir nieko

wowvya, idomu bus pamatyt ka plastine chirurgija gali padaryt. As ir daryciaus tada

Lazdona, atidekit planavimus. As nepaklausiau, tai viskas tik uzsitese ir sudetingiau patapo. Nestumas daug ka isprovakuoja skydliaukeje, ir gydyma bus sunkiau derint su naujagimio prieziura.
jolita l, laikykis

Jovita I, pasistenk negalvoti, kad bus blogai - bent iki operacijos. O gal tikrai viskas pasirodys tik "ložnaja trevoga"
Linkiu paties geriausio
Na, o aš šiandien jau iš Beišos. Sumažino jis mano "kiaušinį" - ištraukė švirkštą audinių skysčio. Sakė, gal kada būtų ir pats išsivaikščiojęs. Bet aš jau buvau rimtai supanikavus; vakar vakare net nusifotografavau, nes iš ryto ne taip baisiai atrodydavo, o vakare kaip koks pelikanas būdavau, net dusdavau
Taigi nenustebkit tos, kurios operuositės, kad po operacijos gali atsirasti skysčių sankaupų - didesnių ar mažesnių "kiaušinėlių"
Dėl audinių nejautrumo ir kaklo kietumo sakė, kad taip gali būti apie 3 mėnesius

Na, o aš šiandien jau iš Beišos. Sumažino jis mano "kiaušinį" - ištraukė švirkštą audinių skysčio. Sakė, gal kada būtų ir pats išsivaikščiojęs. Bet aš jau buvau rimtai supanikavus; vakar vakare net nusifotografavau, nes iš ryto ne taip baisiai atrodydavo, o vakare kaip koks pelikanas būdavau, net dusdavau

Taigi nenustebkit tos, kurios operuositės, kad po operacijos gali atsirasti skysčių sankaupų - didesnių ar mažesnių "kiaušinėlių"

Dėl audinių nejautrumo ir kaklo kietumo sakė, kad taip gali būti apie 3 mėnesius