Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

Joviteleb, sėkmės tau 4u.gif

Tg turi būt artimas 0. Man prieš jodą po operacijos buvo apie 7 g.gif
Atsakyti
Stiprybes tau ir lauksime sugryztancios su gerom ziniom, Joviteleb smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
na, aš jau po operacijos. Viskas praėjo sėkmingai, be komplikacijų, balsas liko toks pat baisus storas, koks ir buvo - tuo labiausiai džiaugiuosi lotuliukas.gif
Pašalino tik pusę skydliaukės - cito tyrimas neparodė nieko bloga, tikiuosi, ir po 10 d. atsakymas bus toks pat.
Išoperavo ketvirtadienį, o penktadienį 12 val. jau išleido namo (čia Vanagupei turėtų patikti, beveik amerikoniškai mirksiukas.gif ). Šiandien jau kepiau pusryčiams blynus. Turint omeny, kad nesu jauniklė ir turėjau jau ketvirtą narkozę, manau, visai neblogai blush2.gif
Nenoriu varginti visokiomis operacijos smulkmenomis, todėl tos, kurios ruošiatės operacijai, ypač pas Beišą, drąsiai rašykite į až, mielai atsakysiu.

Raimutia, manau, kad pooperacinėj palatoj buvom susitikusios mirksiukas.gif
Kai aš jau budau po narkozės, atvežė jauną moterį, vardu Raimonda. Sprendžiant iš tavo niko, tai galėjai būti tu smile.gif Kaip tau sekėsi?

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif nesenai suzinojau, kad sergu tokia liga,tai pradejau daugiau apie tai dometis.
Paskyre gerti thyroxin'a, norejau jusu paklausti, kas pasikeite kai pradejot ji gerti ir po kiek laiko?
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie jusu, pirma karta vaziuosiu tyrimams i kauno klinikas pas Danytę gal kam teko pas ja lankytis? kokius tyrimus pirmiausiai atlieka man itaria kad skydliauke gamina per mazai hormonu nzn kaip ten ta liga vadinasi...
Atsakyti
mojo, mane taip pat paleido kita diena mirksiukas.gif nezinau, prireike tik vienos nuskausminamuju injekcijos tongue.gif ir ta pacia isiule smile.gif sakyciau tikrai nesudetinga operacija ir laikotarpis po jos visiskai nesunkus. Nesijauciu ligonis visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2010 02 27, 12:15)
Sveikos merginos,
jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif  nesenai suzinojau, kad sergu tokia liga,tai pradejau daugiau apie tai dometis.
Paskyre gerti thyroxin'a, norejau jusu paklausti, kas pasikeite kai pradejot ji gerti ir po kiek laiko?

o kas tau? sulėtėjusi ar per greitai veikianti?

QUOTE(wowavyva @ 2010 02 27, 14:36)
mojo, mane taip pat paleido kita diena  mirksiukas.gif  nezinau, prireike tik vienos nuskausminamuju injekcijos tongue.gif ir ta pacia isiule smile.gif sakyciau tikrai nesudetinga operacija ir laikotarpis po jos visiskai nesunkus. Nesijauciu ligonis visiskai  schmoll.gif

operavo tik dalį?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2010 02 27, 16:06)
operavo tik dalį?

ne, viska su visais limfmazgiais...
Atsakyti
Labas:) na va as irgi prisiruosiau parasyt ir pasigirt,kad praejo operacija:) Tikriausiai as ir buvau ten,Mojo biggrin.gif O tu kartais nebuvau per pusrycius penktadieni prie stalo priesais mane? smile.gif tokia trumpais plaukais,zydru treningiuku jei gerai isiminiau? biggrin.gif man irgi pasalino puse skydliaukes, extra tyrimas nieko bloga neparode,tai laukiu dabar ka tas po 10dienu ,tikslus,parodys:) nes pries operacija tai viskas rode,kad kazka negero turiu,bet aciu dievui nepasitvirtino:smile.gif mes su palatos drauge,kuria operavo treciadieni,tai irgi vakar issiprasem namo,tai as siaip dar nelabai jegu turiu. sirdis dauzosi kai paselus,miegot norisi istisa para ir siaip bendrai silpna. bet skaudet tai neskauda:) ir operacija visai nebaisi buvo,be rekalo bijojau:) taip,kad kieno dar laukia operacija,nebijokit,nes nieko ten baisaus:) suleidzia ukuoliuka ir nespeji zodzio istart,kaip greit atsijungi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2010 02 27, 19:11)
ne, viska su visais limfmazgiais...

o kada tave operavo?treciadieni ar ketvirtadieni?
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 02 27, 19:03)
o kada tave operavo?treciadieni ar ketvirtadieni?

antradieni smile.gif konvejeris ten kasdien karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 02 25, 16:43)
KO DIDZIAUSIOS SEKMES TAU IR STIPRYBES.

lauksime sugriztancios
Papildyta:
dar turiu klausimuka, o tas tg turi buti apie 0 taip ? kai jau viskas ok.
nes as pries savaite dariausi (dar nei vieno jodo neturejus) tai kiek pamenu pas mane buvo 3,5 ar kazkas panasaus

Labas, aš dariausi tyrimus vasario pradžioj tai norma leistina yra nuo 0,5 - 8,3. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2010 02 27, 19:17)
Labas:) na va as irgi prisiruosiau parasyt ir pasigirt,kad praejo operacija:) Tikriausiai as ir buvau ten,Mojo biggrin.gif  O tu kartais nebuvau per pusrycius penktadieni prie stalo priesais mane? smile.gif tokia trumpais plaukais,zydru treningiuku jei gerai isiminiau? biggrin.gif  man irgi pasalino puse skydliaukes, extra tyrimas nieko bloga neparode,tai laukiu dabar ka tas po 10dienu ,tikslus,parodys:) nes pries operacija tai viskas rode,kad kazka negero turiu,bet aciu dievui nepasitvirtino:smile.gif mes su palatos drauge,kuria operavo treciadieni,tai irgi vakar issiprasem namo,tai as siaip dar nelabai jegu turiu. sirdis dauzosi kai paselus,miegot norisi istisa para ir siaip bendrai silpna. bet skaudet tai neskauda:) ir operacija visai nebaisi buvo,be rekalo bijojau:) taip,kad kieno dar laukia operacija,nebijokit,nes nieko ten baisaus:) suleidzia ukuoliuka ir nespeji zodzio istart,kaip greit atsijungi lotuliukas.gif

Džiugu girdėt , kad viskas gerai praėjo tikėkimės, kad ir atsakymai bus geri thumbup.gif
Atsakyti