o yra tokiu laiminguju, kurioms extra tyrimas buvo blogas, o tikrasis geras?

QUOTE(Raimutia @ 2010 02 27, 18:17)
Labas:) na va as irgi prisiruosiau parasyt ir pasigirt,kad praejo operacija:) Tikriausiai as ir buvau ten,Mojo
O tu kartais nebuvau per pusrycius penktadieni prie stalo priesais mane?
tokia trumpais plaukais,zydru treningiuku jei gerai isiminiau?
man irgi pasalino puse skydliaukes, extra tyrimas nieko bloga neparode,tai laukiu dabar ka tas po 10dienu ,tikslus,parodys:) nes pries operacija tai viskas rode,kad kazka negero turiu,bet aciu dievui nepasitvirtino:
mes su palatos drauge,kuria operavo treciadieni,tai irgi vakar issiprasem namo,tai as siaip dar nelabai jegu turiu. sirdis dauzosi kai paselus,miegot norisi istisa para ir siaip bendrai silpna. bet skaudet tai neskauda:) ir operacija visai nebaisi buvo,be rekalo bijojau:) taip,kad kieno dar laukia operacija,nebijokit,nes nieko ten baisaus:) suleidzia ukuoliuka ir nespeji zodzio istart,kaip greit atsijungi 

Ne, aš poilgiais plaukais ir juodu treningiuku. O pusryčiauti nebuvau, nes atnešė į palatą

Bet vis tiek labai smagu, kad ir tau viskas gerai praėjo - gal net geriau nei tikėjaisi. Kai tave atvežė į pooperacinę palatą (na, jei iš tiesų tai buvai tu - trumpaplaukė blondinė), pirmiausia paklausei, ar tau pašalino visą ar nevisą skydliaukę

O aš jaučiuosi labai neblogai, šiandien jau norėjau padėt savo vyrams tvarkyti kambarius, bet paskui pagalvojau: palauksiu dar, tegu palepina mane

Manau, kad ir tu greit atsigausi

Kantrybės ir stiprybės išlaukti tas 10 dienų

Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2010 02 27, 21:02)
Aš manau, kad žmogiškasis faktorius visada išlieka.
Galų gale, dar kartais įvyksta ir stebuklų

visgi dazniau (kiek susidare ispudis paskaicius) ivyksta atvirksciai. na bet as tam ir buvau nusiteikus, jei butu kitaip, buciau nustebus.
QUOTE(wowavyva @ 2010 02 27, 21:30)
visgi dazniau (kiek susidare ispudis paskaicius) ivyksta atvirksciai. na bet as tam ir buvau nusiteikus, jei butu kitaip, buciau nustebus.
Suprantu tave. Aš tai dabar jau taip nusiteikiau, kad nebus vėžio, jog sunku būtų susitaikyti, jei pasirodytų, kad galutiniai atsakymai kitokie

oj geras,visai pamisus buvau,kad ten pooperacinej palatoj dar kazka snekejau
bet dabar gerai pagalvojus,tai buvo toks noras paklausti,nes tik taip galejau skubiai suzinot ar blogas guziukas buvo ar ne
O man va irgi klausimas iskilo,ar buvo kam tokiu atveju,kad extra tyrimas parode ,kad guziukas geras,o po pilno tyrimo pasirode,kad visgi negeras? 
Papildyta:
nesijaudinkit,viskas turetu but gerai:) bent jau as manau,kad gydytojas butu pastebejes,mkad kazkas netaip,kad pvz guziukas negrazus ar dar ka...ieka laukt ir tiketis geriausio

Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2010 02 27, 23:25)
Suprantu tave. Aš tai dabar jau taip nusiteikiau, kad nebus vėžio, jog sunku būtų susitaikyti, jei pasirodytų, kad galutiniai atsakymai kitokie 

nesijaudinkit,viskas turetu but gerai:) bent jau as manau,kad gydytojas butu pastebejes,mkad kazkas netaip,kad pvz guziukas negrazus ar dar ka...ieka laukt ir tiketis geriausio

QUOTE(Mojo @ 2010 02 27, 21:25)

negalvok taip

o kas būna,jei randa kažko blogo?

na man itaria hipotiroze, gal kuriai buvo koki gydyma dazniausia skiria
QUOTE(simona24 @ 2010 02 28, 13:38)
na man itaria hipotiroze, gal kuriai buvo koki gydyma dazniausia skiria
Hipotiroze nustatoma tada, kai skydliauke gamina mazai hormonu, gydymui skiria tiroksina

QUOTE(wowavyva @ 2010 02 27, 16:36)
mojo, mane taip pat paleido kita diena
nezinau, prireike tik vienos nuskausminamuju injekcijos
ir ta pacia isiule
sakyciau tikrai nesudetinga operacija ir laikotarpis po jos visiskai nesunkus. Nesijauciu ligonis visiskai 

mOJO ir Wowavyva, uzdedu abiems po riebu pliusa

QUOTE(Raimutia @ 2010 02 27, 23:31)
oj geras,visai pamisus buvau,kad ten pooperacinej palatoj dar kazka snekejau
bet dabar gerai pagalvojus,tai buvo toks noras paklausti,nes tik taip galejau skubiai suzinot ar blogas guziukas buvo ar ne
O man va irgi klausimas iskilo,ar buvo kam tokiu atveju,kad extra tyrimas parode ,kad guziukas geras,o po pilno tyrimo pasirode,kad visgi negeras? 
Papildyta:

Papildyta:

Man taip buvo: iseme puse skydliaukes, mazgas neatrode blogai, bet pakrasciukai tokie itartini buvo. Uzsiuvo, o po keliu dienu paaiskejo, kad piktybinis

guzas per arti krasteliu buvo, bijota, kad gali jau but isplites i visa skydliauke.
[quote=Vanagupe,2010 02 28, 15:39]
Saunuoles
Dėkui, dėkui, stengiamės
Šiandien puoliausi pietų gaminti, paskui vėl galvoju: jei pati nepasilepinsiu, tai kas kitas? Ir nuėjau į lovą
Šiaip tai pradedu vertinti savo galimybes: truputį padainavau - nieko, išeina. Bat kai pabandžiau šokti - visiškas fiasko, galva susisuko, širdis pradėjo tabaluoti. Matyt, vis tik ne iš kurorto sugrįžau

Dėkui, dėkui, stengiamės

Šiandien puoliausi pietų gaminti, paskui vėl galvoju: jei pati nepasilepinsiu, tai kas kitas? Ir nuėjau į lovą

Dėkui, dėkui, stengiamės

[/quote]
Oho,is kur tiek jegu pas jus

Vanagube, tai tu cia po 10 dienu suzinojai,kad blogas visgi buvo ir reikejo salint vel kita dali?