Sveikos, atėjo metas ir man papildyti jūsų gretas - rugsėji laukia skydliaukės šalinimo operacija, jau seniai turiu problemų su skydliauke, iš tiesų, dabar belieka kaltint tik save, kad nepakankamai rimtai į jas žiūrėjau - niekad blogai nesijaučiau, požymiai buvo tokie silpni, kad jau nebežinau, kur ligos simptomai, o kur mano asmenybės bruožai

Prieš pusmetį nusprendžiau pagaliau išsigydyti tą nelemtą tirotoksinę strumą, tačiau matyt per vėlai

Iš pradžių nebuvo ir kalbos apie operaciją (nors patekau turbūt pas pačią nekalbiausią daktarę Santariškėse), bet rado kažkokį guzelį (kaip vėliau sužinojau - greičiausiai pažeistas limfmazgis) nuo jo ir prasidėjo - galybė įvairių tyrimų (bet piktybinių lastelių nerado), tada siūlymas limfmazgio šalinimo operacijai, o šalia jo ir skydliaukės operaciją prirašė, kai daktarės paklausiau ar galėčiau atidėt ją, ji tepasakė, kad nėra reikalo - "2 savaitės ir būsi darbinga", taigi aš vis dar maniau, kad kalba eina apie mazgų ir limfmazgio šalinimą ir tik nuėjus pas Kazanavičių (norėjos dar pasitikslint) man paaišknio, kad čia visos skydliaukės šalinimas (nes mazgai abiejose pusėse), taip ir nuskambėjo ausyse: "2 savaitės ir būsi darbinga" Pamiršo matyt daktarė paminėt šią "smulkmenėlę"... Taigi, Kazanavičius nusiuntė pas Beišą, o šis leido atidėti operaciją iki mano pasirinkto laiko
Papildyta:P.S. labai džiugu, kad yra čia tokia tema, kur jūs pasidalinate savo patirtim, nes informacijos tikrai negausu, o kur dar visokios "žinovės", kurių "tetos kaimynės pusseserės dėdės žmonai" taip buvo ir jos tikrai žino kaip ten viskas yra! Vakar va mano būsimas vyras prisklausė, kad po operacijos aš negalėsiu turėt vaikų ir tai tik viena iš galybės tų geriamų hormonų pašalinių poveikių... tai kaip jaustis, kai uz 3 mėn. mūsų vestuvės, kai po metų jau planuojam ir vaikelius, kai abiem iki 30 m. dar tolokai...