QUOTE(Undzinka @ 2010 06 06, 20:33)
Kodel nepigias? Normalios. Kai turi nemazai gyvunu ir turi reikalu su vetais,tai ir nuolaidas gauni. Zinai,kai turi veislyna ir uz reproduktorius moki tokias sumas,tai patikek...renkiesi patikimus veterinarus:)
Kaip tau mano gyvunai? ar ziurejai?
Kaip tau mano gyvunai? ar ziurejai?
perziurejau foto , dar ir vaikams parodziau, nu be zodziu, kaskas nuostabaus,
kiek zinau, jie uzauge sveria iki 25 kg, tai tiesa?
Papildyta:
QUOTE(EditaSCE @ 2010 06 06, 21:12)
sveikutes visos merginos, sveikinuosi su jumis si grazu jau vasaros vakara
penktadieni grizau po savo antrojo jodo ir su gana neblogomis naujienomis - dabar pas Baranauskas vaziuosiu tik po pusmecio darytis tyrimu - jodo berods daugiau nereikia
kol kas dar bijau labai dziaugtis, nes nezinau kaip bus po pusmecio, bet vis tiek smagu, kad bent jau jodui daugiau nerase (nes psichlogiskai man tai labai sunku buvo)
ir dar turiu klausimeli - kraujo tyrimus sake daris tik po pusmecio, nes dabar atseit neverta. cia visoms taip ? nes as maniau kad iskarto daro tyrimus. nepamenu kaip jis tiksliai vadinasi
bet cia tas kur atsakymas turi buti 0 - tada reiskia kad viskas gerai
kas gali pasidalinti patirtimi kaip ten istikruju yra. nes kas susidurete su Baranausku tai zinote, kaip is jo sunku ka nors ispesti

penktadieni grizau po savo antrojo jodo ir su gana neblogomis naujienomis - dabar pas Baranauskas vaziuosiu tik po pusmecio darytis tyrimu - jodo berods daugiau nereikia

kol kas dar bijau labai dziaugtis, nes nezinau kaip bus po pusmecio, bet vis tiek smagu, kad bent jau jodui daugiau nerase (nes psichlogiskai man tai labai sunku buvo)
ir dar turiu klausimeli - kraujo tyrimus sake daris tik po pusmecio, nes dabar atseit neverta. cia visoms taip ? nes as maniau kad iskarto daro tyrimus. nepamenu kaip jis tiksliai vadinasi

kas gali pasidalinti patirtimi kaip ten istikruju yra. nes kas susidurete su Baranausku tai zinote, kaip is jo sunku ka nors ispesti
sveika sugrizusi, linkiu kuo greiciau atstatyti savo jegas ir tiketi, kad ir po puses metu isgirsi tik geras naujienas:)