QUOTE(Dagilis @ 2010 06 05, 18:19)
Sveikos, mergaites
Pries metus su puse cia pas jus lankydavausi
, paskui pabegau, nes buvo smagiu rupesteliu
. Dabar vel grizau prie skydliaukes reikalu, deja, nieko gero... reikia skubiai operuoti, pirmadieni einu kalbetis su chirurgu, tartis del datos.
O problemos panasios kaip Maskatuko.
Maskatuk, man turbut panasiai. Vienas mazgas jau 5 cm, kiti - mazesni, po kelis cm. Tas didysis nedorelis smarkiai pastume tracheja i sona, tai po paskutines echo daktare liepe skubiai operuoti, nes labai jis greitai auga (matyt nestumas paskatino), tai dr taip ir sako - uzdusi viena diena
. Tiesa, biopsija lyg ir nerodo blogio, bet nesu tikra, kadangi tyrimu atsakymai ne lietuviskai, tai tik kita savaite pasitikslinsiu.
O skydliauke pjaus visa, nes nebera ka ten palikti.
Liudesys apemes. Labai psichologiskai nemalonu buti priklausomai nuo tabletes...
O jei koks karas, maras - vaistu nebegamina... tai kas - tada jau mums galas???
Beje, gal kas susidurete su tokiu dalyku: maitinu dar vaikuti ir noriu maitinti bent iki metu, taciau operuotis turiu greiciau, nei baigsiu maitinti. Ar galima testi maitinima ir po operacijos? T.y. visos tos narkozes nepakenks vaikui?

Pries metus su puse cia pas jus lankydavausi

O problemos panasios kaip Maskatuko.
Maskatuk, man turbut panasiai. Vienas mazgas jau 5 cm, kiti - mazesni, po kelis cm. Tas didysis nedorelis smarkiai pastume tracheja i sona, tai po paskutines echo daktare liepe skubiai operuoti, nes labai jis greitai auga (matyt nestumas paskatino), tai dr taip ir sako - uzdusi viena diena

O skydliauke pjaus visa, nes nebera ka ten palikti.
Liudesys apemes. Labai psichologiskai nemalonu buti priklausomai nuo tabletes...
O jei koks karas, maras - vaistu nebegamina... tai kas - tada jau mums galas???

Beje, gal kas susidurete su tokiu dalyku: maitinu dar vaikuti ir noriu maitinti bent iki metu, taciau operuotis turiu greiciau, nei baigsiu maitinti. Ar galima testi maitinima ir po operacijos? T.y. visos tos narkozes nepakenks vaikui?
sveika, o kaip hormonu tyrimai, man tik TTH pakites, o visa kita normoje,
o del biopsijos atsakymu-tai man Vilniuje, tiesiai sveisiai atsake, kad ten nerado nei vienos net pakitusios lasteles, bet daugybe mazgu visada kelia nerima,
man tik retkarciais keistai uzima kvapa,
kiek supratau , tu jauna moteris, ir jei turi galimybe , pasidaryk kompiuterine tomografija, ten labai gerai viskas matosi ir turedama visus tyrimus , eik pas chirurgus ir tarkis-klauks tiesiai sviesiai, as ta darau, ar galiu laukti ar reikia cia ir dabar operuotis?
beje, ar padideje limfiniai mazgai, isoriniai , o gal echoskopavo ir vidinius?
laikykis ir neprarask vilties, parasyk, kaip sekasi?
o kiek tavo mazyliui laiko?