QUOTE(joviteleb @ 2010 06 14, 21:25)
Laba,
as pas Dunauska Santariskese buvau. Jis gi endokrinologas, o antinksciai irgi prie liauku priklauso.
Papildyta:
As dar nebaigiau savo jodu... Vis dar yra plauciuose ir kakle darineliu....
Baranauskas truputi ilgesne pertrauka padare tarp jodu, nes gaunu dideles dozes. dvigubai didesnes negu kitos.... Dariausi pas Dunauska TG tyrima, bet taip ir neisdrysau paskambinti jam del tyrimo rezultato...
Bijau, kaip kiskis.
as pas Dunauska Santariskese buvau. Jis gi endokrinologas, o antinksciai irgi prie liauku priklauso.
Papildyta:
As dar nebaigiau savo jodu... Vis dar yra plauciuose ir kakle darineliu....

Baranauskas truputi ilgesne pertrauka padare tarp jodu, nes gaunu dideles dozes. dvigubai didesnes negu kitos.... Dariausi pas Dunauska TG tyrima, bet taip ir neisdrysau paskambinti jam del tyrimo rezultato...

sveika, Joviteleb, kiek supratau is tavo zinuciu, tu jau netrumpai vaikstai pas Dunauska, ar esi juo kaip mediku patenkinta?
gavusi siuntima, as atsitiktinai pas ji papuoliau, kol kas , nieko blogo pasakyti negaliu.
galiu klausti, kai paguldo santariskese i skyriu, po kiek dienu operuoja?
laikykis mieloji:)
Papildyta:
QUOTE(Dagilis @ 2010 06 14, 16:05)
Net nezinau, kaip jauciuosi
- dar nera kada galvoti apie operacija. Buvome atostogose pora savaiciu, dabar vel laisvu dienu dar bus, tai per Jonines kur pavaziuosime toliau, paskui jau turbut pradesiu realiai susimastyti.
Siaip tai man ne tiek operacija baisi, kiek tas vaistu gerimas visa gyvenima
Na nezinau, bet atrodo kaip koks neigalumas... matyt reikes tiesiog laiko, kad susitaikyti su tuo
Eisiu siandien ieskoti, kas man kardiograma padarys.

Siaip tai man ne tiek operacija baisi, kiek tas vaistu gerimas visa gyvenima

Eisiu siandien ieskoti, kas man kardiograma padarys.
sveika, matai nors musu diagnozes skyriasi, bet gydymas vienas-salinti visa skydliauke,
tave, kad ji neuzsmaugtu, o mano, kad sirdies visai nenualintu ir irgi, kad neuzsmaugtu,
mane treciadieni guldo i skyriu, nes niekaip nenuima sirdies permusimu, blogiausia, kad jie persipina vos ne su alpimu-tada sirdis labai retai pradeda plakti,
Dunauskas, sake,, kad neziurint i sirdi, jei tik chirurgai sutinka, operuotu nors ir rytoj, jam labai neramu kad skydlaiuke kaska visgi spaudzia, ko nemato nei echoskopija nei rentgenas,
galutine diagnoze-subklinikine toksine hipertireoze, kuria sake, sunku reguliuoti metizoliu,
o tu, nors ir skydlaiuke didele, jautiesi gerai?