QUOTE(maskatukas @ 2010 07 11, 20:45)
o ar zinai, kiek laiko tave operavo, na as turiu omeny-tik pacios operacijos laika,
mane su isvezimu , su 1 val laikymu pooperacineje palatoje sudare 3 val, sake, kad tai labai greitai, nes operavo Beisa, o jis laikomas paciu geriausiu skydlaiukes chirurgu santariskese,
o kada tau pas daktarus? as einu liepos 20 diena, suzinosiu ko reikia pas endokrinologa ir parasysiu tau,
juaciuosi viena diena geriau, kita-silpniau, beje, pas mus, karsciai-va kada rasau Vilniuje 29 silumos, daug geriu mineralinio negazuoto vandens, daug vaisiu valgau, jei gali, valgyk nors po riekute citrinos, viena moteris patare, ji taip balso stygu uzdegima issigyde,
zinai, kalbeti negaliu, tai nors prirasiau romana:)))))))))))))

oi, tai Vilniuje visai vesu

, pas mus dabar net nakti buna apie 26

, diena apie 36... nors nusisauk. Bet jau po truputi pradeda vesti, tai nors tiek.
Pas endokrinologe einu rugpjucio 5 d. - bus kaip tik menuo po operacijos. O, jei galetum parasyti tiksliai, kokiu tu tyrimu reikes - busiu labai dekinga.
Na, pati operacija jau po ''uzmigdymo'' truko 40 min. Operacineje laike is viso 4 valandas (cia kartu su operacija), o pooperacineje palatoje isbuvau dar 20 val.
Tai visa ta laika ne is lovos neleido islipti, kas valanda visokius tyrimus vis dare, krauja kas kazkiek laiko eme ir vis tikrino rodiklius.
Labiausiai prajuokino, kai vakare (operavo ryte) atnese valgyti saldzios uogienes, saldaus pudingo ir ... ledu, ai dar pieno. Man ir taip buvo bloga po narkozes, tai vien pazvelgus i tai... neberasysiu
QUOTE(Mylimukas @ 2010 07 11, 22:26)
Dagiliuk: labai smagu skaityt, kad esi tokia patriotiška. Ir mes tokie. Sako, kad Lietuvoj šiuo metu gyvena tik durniai arba patriotai, tai aš nusprendžiau, kad mes esam turbūt durniai patriotai, bet gerai čia mums. Tiesiog gyvenam ir tiek. džiaugiamės tuo ką turim.

geriau jau buti neva ''kvailiu'' patriotu, nei zmogumi be vertybiu.
Ai, ir siaip - dar negirdejau, kad kuris mirtu is bado, nebent patys prasigeria ir valkatauja. Man keista, kad zmones kitur problemu nemato. Visur gi ta pati krize, visame pasaulyje, o pagal dejones atrodo, kad jau pas mus pasaulio pabaiga.
Zodziu, reikia mums keistis ir buti pozytivesniais

Yra nuostabiu zmoniu ir dalyku musu Tevyneje.
Na ka, kaip maskatukas sako - kalbet negaliu, tai daug rasau

, laikas i lova.
Geros naujos savaites visoms.