Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(Fabiana @ 2010 08 22, 13:16)
blink.gif  Aš irgi 39 nešioju, bet tikrai per didelis 9 dydis, nes jis atitinka 40. Nebent kojinių prisimauti g.gif

g.gif nu žinok basa koja moviausi bigsmile.gif thumbup.gif , jūs gi labai smulkutė mažutė, gal kojytė labai siaura plona pas jus g.gif wub.gif nes man jie, nu patogūs...pravaikščiojau kokias 4 val. su jais žinoma tiktai.. ax.gif
nu o koja mano gal tokia tarp 39-40 labiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 22 rugpjūčio 2010 - 16:57
O gal kuri kokiu nuolaidu UGG batam uzmatet? g.gif smile.gif
Atsakyti
o kur jus UGG batus perkates? tiesiogiai i LT ar per tarpininkus? ir uz kiek perkat, jei ne paslaptis, kiek ziurejau tai tie paprastieji uggsai trumpi 140 doleriu, pigiau nesu radus:/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 22 rugpjūčio 2010 - 19:47
pasidalinkit kaip su sio modeliuko dydziais - Belfair ax.gif nuomoniu ivairiu prisikaiciau nete, bet kaip yra is tikruju

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 20, 00:28)
Beja kaip šitie batukai?gal kurios turite?Naturalus kailis ar ne?Kokie atsiliepimai? smile.gif

http://www.shoorepublic.com

4u.gif

ar negi niekas neturite is cia batuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 22, 23:39)

Zinoves man cia rase, kad cia visai ne uggs ir kad nezinoma firma g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 22, 23:39)

man regis ne karta buvo dirkutuota ir rasyta - visas parduotuves reikia pasitikrinti per uggaustralia.com ir viskas bus aisku mirksiukas.gif

http://www.uggaustra...ores.aspx?p=aor
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 22 rugpjūčio 2010 - 22:53
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 23, 00:52)
man regis ne karta buvo dirkutuota ir rasyta - visas parduotuves reikia pasitikrinti per uggaustralia.com ir viskas bus aisku  mirksiukas.gif

http://www.uggaustra...ores.aspx?p=aor

Tai as suprantu jog cia ne originalai,tai ir klausiu ar gal kas turite?kokybe ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 23, 00:19)
Tai as suprantu jog cia ne originalai,tai ir klausiu ar gal kas turite?kokybe ir panasiai  4u.gif

nu kokia kokybe gali buti ax.gif vaiksciosi isklaipytais kulnais doh.gif jau jei negali isigyt UGG, tai yra labai neblogu EMU pasiulymu amazon.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 23, 01:22)
nu kokia kokybe gali buti  ax.gif vaiksciosi isklaipytais kulnais  doh.gif jau jei negali isigyt UGG, tai yra labai neblogu EMU pasiulymu amazon.com  drinks_cheers.gif

Na čia jau priklauso nuo žmogaus,turejau ir ne originalus ir labai puikiai niekas neišsikraipė,o jei šleivai kreivai vaiksčioja tai ir su ugg manau išsikraipytų,nėra čia jokių stebuklų.Emu man nereikia,aš tik pasidomėjau gal kurios merginos turi tuos shoo ,norėjau paklausti kaip kokybė,nes jie irgi labai simpatiški pasirodė 4u.gif (ir čia tikrai ne piktybiškai) 4u.gif
Atsakyti
kaip manot jei isskalbciau ugsus, modelis knightsbridge g.gif
ziauriai purvini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 08 23, 12:25)
kaip manot jei isskalbciau ugsus, modelis knightsbridge  g.gif
ziauriai purvini  doh.gif

Panos yra kalbeje, kad skalbe ir nieko nenutiko. Bet vilnos rezimu ir su vilnos skalbikliu.
Atsakyti