Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

O UGG Australia Women's Sunrise #5192 irgi viduj kailiuką turi? Kažkaip per pigu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 23, 15:32)
Visos firmos, prekiaujancios originaliais Ugg, yra cia.

aciu 4u.gif tikejaus rasti savo nuorodas tarp originaliu,bet,deja verysad.gif
o sakykit ar atitinka USA 8 dydis 39 kojai sitas modeliukas KNIGHTSBRIDGE:rolleyes:
user posted image
ir kokie atsiliepimai apie ji ax.gif gal patogesni CLASSIC modelio g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal padesiu siek tiek
as pirkdama kokia preke ieskau per www.thefind.com
tiesiog iveskite norimos prekes pavadinima ir ismeta kruva parduotuviu su kainomis kur ta pati preke ir kiek kainuoja.
patogu kai esi apsisprendus kokio modelio nori 4u.gif
o as pati vis dar ieskau ugg dakota mokasinu...
noriu kaledom visom musu seimynos merginom uzpirkt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 24, 10:19)
o as pati vis dar ieskau ugg dakota mokasinu...
noriu kaledom visom musu seimynos merginom uzpirkt  wub.gif

aciu 4u.gif
dosnus Jusu kaledu senelis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.lowestbes...oducts_id=40635

paziurekit ka uzmaciau g.gif
kainos laaabai zemos, ar nebus cia kokie kinieciai su savo ale ugg?
Uzsikabinau as cia, kainos siuntimo i europa nedideles, atsiskaityt irgi visaip galima...
gal kuri esat pirkus is cia? arba girdejot atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 24, 11:30)
paziurekit ka uzmaciau  g.gif
kainos laaabai zemos, ar nebus cia kokie kinieciai su savo ale ugg?
Uzsikabinau as cia, kainos siuntimo i europa nedideles, atsiskaityt irgi visaip galima...
gal kuri esat pirkus is cia? arba girdejot atsiliepimu?

Ivedat saito pavadinima i paieskos langa cia, ir parodo, kad jusiskiai zymus padelkiu prekiautojai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 24, 11:33)
Ivedat saito pavadinima i paieskos langa cia, ir parodo, kad jusiskiai zymus padelkiu prekiautojai.

na turbut nenuostabu, kad cia paddielku puslapis , o as uz tokia kainas gauciau originalius ugg adirondack'us doh.gif
ale uz originalus vis nesiryztu moket virs 200 usd... o nuolaidu jiems nebuna

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 24, 10:33)

sia nuoroda jau turejau ir bandziau ivest www.yoxx.com,bet nieko nerodo g.gif svarbiausia,kad yoxx prekiaujami ir PRADA,GUCCI...tai gal ir sios prekes neoriginalai unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 08 24, 12:00)
sia nuoroda jau turejau ir bandziau ivest www.yoxx.com,bet nieko nerodo g.gif svarbiausia,kad yoxx  prekiaujami ir PRADA,GUCCI...tai gal ir sios prekes neoriginalai unsure.gif  blink.gif

Gal maisot su yoox.com.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 24, 11:22)
Gal maisot su yoox.com.

ups doh.gif blush2.gif susimaisiau doh.gif bet vistiek ivedus s...... gaunasi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kokį patartumėte pirkti dydį Bailey Button Triplet, jeigu nešioju 37,5-38 dydį? g.gif Mano pėda ir blauzda siauros, bet pirštai užsirietę, bijau kad neišsišoktų, ir kad nesmuktų nuo kojos doh.gif
Beje, kažkur esu skaičiusi, kad juodi UGG'sai nešiojant basom dažo koją, ar tai tiesa? Neapsisprendžiu ar imti juodus ar pilkus, nes pilkų nesu gyvai mačius.
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 08 24, 11:10)
o sakykit ar atitinka USA 8 dydis 39 kojai sitas modeliukas KNIGHTSBRIDGE:rolleyes:
user posted image
ir kokie atsiliepimai apie ji ax.gif gal patogesni CLASSIC modelio g.gif

Taip, jei 39 nesiojat, imkit 8 mirksiukas.gif Gal Classic ir patogesni, bet man Knightsbridge zymiai mielesni, grazesni wub.gif Isvis as klasikiniu nemegstu rolleyes.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2010 08 24, 14:22)
Beje, kažkur esu skaičiusi, kad juodi UGG'sai nešiojant basom dažo koją, ar tai tiesa? Neapsisprendžiu ar imti juodus ar pilkus, nes pilkų nesu gyvai mačius.
Ačiū iš anksto  4u.gif

Man tai nedazo biggrin.gif Gal jei koja prakaituoja... Nors neturetu prakaituot tikruose ugg'uose ax.gif
Atsakyti