Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

o sio modelio 39 kojai irgi 8 imti g.gif
user posted image
Atsakyti
taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip kaip ten arbuzina tie iskalbti UGG,nes manes laukia tas pats-reik kist i skalbenke.
Atsakyti
user posted image
http://www.fleecefoo.....l Fancy.html#
tai laukiu Jusu palaiminimo uzsisakant siuos Ugg'sus rolleyes.gif bandysiu imti 8 dydi 39 kojai ax.gif atrodo,kad cia originalai g.gif tik tas blizgesys nepatinka,bet gal realiai taip nebus rolleyes.gif
]
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 08 24, 15:22)
Sveikos,
Kokį patartumėte pirkti dydį Bailey Button Triplet, jeigu nešioju 37,5-38 dydį?  g.gif Mano pėda ir blauzda siauros, bet pirštai užsirietę, bijau kad neišsišoktų, ir kad nesmuktų nuo kojos doh.gif 
Beje, kažkur esu skaičiusi, kad juodi UGG'sai nešiojant basom dažo koją, ar tai tiesa? Neapsisprendžiu ar imti juodus ar pilkus, nes pilkų nesu gyvai mačius.
Ačiū iš anksto  4u.gif

4u.gif Aš taip pat vis dar laukiu nuomonių apie dydį, nes UGG puslapyje visus Classic siūlo imti dydžiu mažesnius, o forumietės dažniausiai siūlo atitinkantį dydį g.gif abejoju būtent dėl Bailey Button Triplet
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 08 25, 13:02)
4u.gif Aš taip pat vis dar laukiu nuomonių apie dydį, nes UGG puslapyje visus Classic siūlo imti dydžiu mažesnius, o forumietės dažniausiai siūlo atitinkantį dydį  g.gif  abejoju būtent dėl Bailey Button Triplet

Turiu tokius trumpus, nesioju 39 dydi, emiau 8, kuo puikiausiai tiko.
Taip juodi tikrai kuri laika daze.
Atsakyti
kokios nuolaidos bigsmile.gif
http://www.ugg-boots...er_of_uploads=0
deja nerandu sios nuorodos tarp ORIGINALIU verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domante4: 26 rugpjūčio 2010 - 20:22
Cia ne nuolaidos. As savo Ugg, dalinai odinius, paemiau uz 60 doleriu. Va cia tai suprantu, kad nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 26, 20:19)
Cia ne nuolaidos. As savo Ugg, dalinai odinius, paemiau uz 60 doleriu. Va cia tai suprantu, kad nuolaida.

ir taip buna g.gif pasiseke Jums thumbup.gif bet manau reikia daug laiko paieskom skirti,kad tokias nuolaidas paciupti ax.gif
p.s. kodel nuorodoje rasoma org,ne com ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domante4: 26 rugpjūčio 2010 - 20:30
QUOTE(domante4 @ 2010 08 26, 21:26)
ir taip buna g.gif pasiseke Jums thumbup.gif bet manau reikia daug laiko paieskom skirti,kad tokias nuolaidas paciupti ax.gif
p.s. kodel nuorodoje rasoma org,ne com ? blush2.gif

Buna. Po akim pasimaise 6pm.com puslapy, ir paemiau. org - viena is galimu internetiniu svetainiu pabaigu, jokio kriminalo nera.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 26, 21:54)
Buna. Po akim pasimaise 6pm.com puslapy, ir paemiau. org - viena is galimu internetiniu svetainiu pabaigu, jokio kriminalo nera.

Linamog, pasidalinkit, koki geri nukirtot?
koks modelis?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 26, 20:54)

tai galiu drasaiai pirkt is sios nuorodos ? bijau apsigauti verysad.gif
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 26, 21:01)
Linamog, pasidalinkit, koki geri nukirtot?
koks modelis?

drinks_cheers.gif
Atsakyti