Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

Merginos gal galit patarti del vaikisku uggu, kaip su dydziais, gal kuri pirkot g.gif labai smagu butu kad pamatuotumet paduka ax.gif taip noreciau savo princesei nupirkti ir bijau su dydziu apsirikti doh.gif
Atsakyti
VVaiva, o kaip pirmieji suburb? faini, labai platus? *****, kaip butu faina, jei imestumet realiu fotkiu ant kojos, nes niekaip neapsisprendziu ar imt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite ir jau teko aveti siuos ugsus, pasidalinkite informacija: ar reikia pirkti vienu dydziu mazesnius, ar aulas ne per platus? ir gal dar kokiu ypatybiu jie turi....
http://www.uggaustra...odel=Kensington smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi_x: 05 rugsėjo 2010 - 14:41
QUOTE(GUOSTE @ 2010 09 05, 15:32)
Merginos gal galit patarti del vaikisku uggu, kaip su dydziais, gal kuri pirkot  g.gif labai smagu butu kad pamatuotumet paduka  ax.gif taip noreciau savo princesei nupirkti ir bijau su dydziu apsirikti  doh.gif

pirkau tokius
user posted image
kojyte mano mergos apie 16 cm, emiau 10 todller. viduje apie 18 cm 4u.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif

tai jums kiek suprantu didoki ax.gif
mano merginos peda 17.5 cm tai gal tada mums 11 dydi imti g.gif

mes galvojam apie siuos wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 05 rugsėjo 2010 - 15:15
QUOTE(GUOSTE @ 2010 09 05, 16:10)
aciukas  4u.gif

tai jums kiek suprantu didoki  ax.gif
mano merginos peda 17.5 cm tai gal tada mums 11 dydi imti  g.gif

nesakyciau, kad dideli, nuo kojos nesmukcioja, zieminius visada perku su 1.5cm rezervu, kad nebutu kojyte labai apspausta, dar tikiuosi, kad iki ziemos paaugs nors puse cm ir bus patys tie smile.gif
del Jusu ideto modelio nieko negaliu pasakyti, bet kai pirkau prie situ buvo komentarai, kad jie padidinti
Papildyta:
mes galvojam apie siuos  wub.gif

user posted image

radau zappos apie Jusu ideta modeli http://www.zappos.co...182/color/79748
paskaitykit yra pirkeju komentarai ir video kaip realiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 05 rugsėjo 2010 - 15:31
QUOTE(bakardi @ 2010 09 05, 16:28)
nesakyciau, kad dideli, nuo kojos nesmukcioja, zieminius visada perku su 1.5cm rezervu, kad nebutu kojyte labai apspausta, dar tikiuosi, kad iki ziemos paaugs nors puse cm ir bus patys tie smile.gif
del Jusu ideto modelio nieko negaliu pasakyti, bet kai pirkau prie situ buvo komentarai, kad jie padidinti
Papildyta:

radau zappos apie Jusu ideta modeli http://www.zappos.co...81/color/100355  paskaitykit yra pirkeju komentarai ir video kaip realiai atrodo 4u.gif

o is kurios parduotuves pirkot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 09 05, 16:30)
o is kurios parduotuves pirkot  ax.gif

pirkau is 6pm, kai nuolaidos buvo
pataisiau nuoroda, buvau idejus ne ta, Jums Toddler kaip supratau reikia smile.gif
Atsakyti
aciukas  4u.gif

tai jums kiek suprantu didoki  ax.gif
mano merginos peda 17.5 cm tai gal tada mums 11 dydi imti  g.gif

mes galvojam apie siuos  wub.gif

user posted image

Nepirkit tokio modelio vaikiui, nes per susegima sniego prilenda, patogiau be jokio plysio, tada per pusnis gali duotis.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 09 05, 16:32)
pirkau is 6pm, kai  nuolaidos buvo
pataisiau nuoroda, buvau idejus ne ta, Jums Toddler kaip supratau reikia smile.gif

hm... g.gif na tie komentarai tai tokie nelabai aiskus unsure.gif
na dabar galvoju, 11 d. ar 12d. imti g.gif bet kiek supratau tai jie irgi padidinti, tai gal visdelto 11 d. imti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2010 09 05, 16:43)
Nepirkit tokio modelio vaikiui, nes per susegima sniego prilenda, patogiau be jokio plysio, tada per pusnis gali duotis.

sakot g.gif bet man tokie jie grazuciai wub.gif
o jus juo turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 09 05, 16:47)
hm... g.gif na tie komentarai tai tokie nelabai aiskus  unsure.gif
na dabar galvoju, 11 d. ar 12d. imti  g.gif bet kiek supratau tai jie irgi padidinti, tai gal visdelto 11 d. imti ax.gif
Papildyta:

sakot  g.gif bet man tokie jie grazuciai  wub.gif
o jus juo turit  ax.gif

Turiu, todel ir patariu. Nera jie tokie patogus, kaip klasikiniai. Nebent vaikui kombinezonines kelnytes uzmauni su gumom apacioj. Tada tai gal ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 09 05, 17:15)
Turiu, todel ir patariu. Nera jie tokie patogus, kaip klasikiniai. Nebent vaikui kombinezonines kelnytes uzmauni su gumom apacioj. Tada tai gal ir gerai.

o koki dydi turit ax.gif ir kaip manot koki mums reiktu imti blush2.gif
Atsakyti