Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(VVaiva @ 2010 09 06, 13:35)
Manau, geriausia bus i valykla nunesti  g.gif Turetu isvalyt

reikės bandyti, nes nežinau kaip išvalyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2010 09 06, 09:05)
Labai gražūs visų batukų modeliukai.. wub.gif  gal ruošiatės būtent iš šios svetainės užsakynėti?  smile.gif o gal ankščiau iš jos sakėtės? būtų malonu išgirsti atsiliepimus apie kokybę ir pristatymą, nes pati ir norėčiau iš čia užsisakyti, tai dabar renkuosi informaciją..smile.gif

taip, galvoju iš šios. bet irgi būtų pirmas kartais, tai tikiuosi, kad kas plačiau papasakos, ir su tais dydžiais man truputį neaišku.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Turiu dar vieną klausimėlį smile.gif
Perkant iš Classic serijos, jeigu nešioju 37,5-38, ar tiktų man 6YOUTH dydis? Nes oficialiam puslapį rašo, kad 6YOUTH aititnka 36, o Zappos rodo kad 38 g.gif Gal yra pirkusių? Ir dar įdomu ar jie būtų tokie pat kaip ir suaugusiųjų, turiu omeny aulo plotį ir aukštį. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 05, 22:02)
Su kailiu.

kodel nesimato...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 09 07, 13:45)
kodel nesimato...? ax.gif

Gal kailis ne nuo pat aulo virsaus prasideda. Bet parasyta, kad su kailiu.
Atsakyti
sveikos,as klausimeli del padu ornamento turiu, modelis-Ugg Classic Cardy,nes skirtingose parduotuvese,skirtingais padukais radau,keista,ar cia taip turi but? blush2.gif kuris is ju originalas,ar abu?o gal nei vienas? biggrin.gif
Sis:
user posted image
Ar sis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 09 07, 14:21)
sveikos,as klausimeli del padu ornamento turiu, modelis-Ugg Classic Cardy,nes skirtingose parduotuvese,skirtingais padukais radau,keista,ar cia taip turi but? blush2.gif  kuris is ju originalas,ar abu?o gal nei vienas? biggrin.gif

aš kiek turėjau ir mačiau, tai tokiu padu kaip pirmojoje foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2010 09 07, 12:22)
Turiu dar vieną klausimėlį  smile.gif
Perkant iš Classic serijos, jeigu nešioju 37,5-38, ar tiktų man 6YOUTH dydis? Nes oficialiam puslapį rašo, kad 6YOUTH aititnka 36, o Zappos rodo kad 38  g.gif  Gal yra pirkusių? Ir dar įdomu ar jie būtų tokie pat kaip ir suaugusiųjų, turiu omeny aulo plotį ir aukštį. Patarkit 4u.gif

su tokia koja esu matavusis 5 Youth su spalvotu užtrauktuku, tiko, todėl dėl 6 galit būti rami, jei jie Classic modelis, nes megzti 6 Youth man buvo čiut mažoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 09 07, 15:21)
sveikos,as klausimeli del padu ornamento turiu, modelis-Ugg Classic Cardy,nes skirtingose parduotuvese,skirtingais padukais radau,keista,ar cia taip turi but? blush2.gif  kuris is ju originalas,ar abu?o gal nei vienas? biggrin.gif

Viskas su jais gerai mirksiukas.gif Antroje foto irgi originalus padukas. Bent jau Bailey Button toks padukas - gerai juos istyrinejau pastaruoju metu biggrin.gif Gal cia isvis naujesniu modeliu padukai tokie g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas esate pirke tokius UGG? Koki dydi reiketu imti su 39 koja? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
man kol kas iš matytų šie bene gražiausi wub.gif

user posted image

yra VS už neblogą kainą, tik dydžių nebeliko doh.gif su 39 turbūt reiktų imti 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 09 07, 18:53)
man kol kas iš matytų šie bene gražiausi  wub.gif

user posted image

yra VS už neblogą kainą, tik dydžių nebeliko  doh.gif  su 39 turbūt reiktų imti 8  g.gif

Taip 8 dydi 4u.gif
Atsakyti
Kokias priemones naudojate Ugg'ams? Ką vertėtų įsigyti? Ar perkate specialias priemones jiems ar naudojate įprastas? g.gif
Atsakyti