Labuka,kas turite UGG Bailey Buton modeliuka, gal galite parasyti kaip su dydziu? nesioju batus 38-39.eda 25cm. koki reiktu imti ? aciu!

QUOTE(jovitti_ @ 2010 09 18, 09:22)
Labuka,kas turite UGG Bailey Buton modeliuka, gal galite parasyti kaip su dydziu? nesioju batus 38-39.eda 25cm. koki reiktu imti ? aciu! 

neturiu,bet kiek teko skaityt,tai Jums reiketu 8

Labu, aš tai ieškau MAYFAIRE, nešioju 36, tai gal man ir 5 amerikoniško užtektų? Tik kad apskritai nelabai kur randų tokį modeliuką 
Jei kas užmatysit, būčiau labaaaai laiminga.
Tiesa, o pavyzdžiui iš ebay.com jei siuntiesi, normalu kad kaina kokie 500 tų pačių myfaire? Aš užklausiau pardavėjo, tai man už atsiuntimą paskaičiavo 50 dolerių
patys batukai 130

Tiesa, o pavyzdžiui iš ebay.com jei siuntiesi, normalu kad kaina kokie 500 tų pačių myfaire? Aš užklausiau pardavėjo, tai man už atsiuntimą paskaičiavo 50 dolerių

patys batukai 130
QUOTE(songaila @ 2010 09 18, 12:28)
Labu, aš tai ieškau MAYFAIRE, nešioju 36, tai gal man ir 5 amerikoniško užtektų? Tik kad apskritai nelabai kur randų tokį modeliuką 
patys batukai 130

patys batukai 130
Taip taip siuntimas brangus is ebay, as siunciausi, tai dar ir muitus susimokejau tai gerokai virs 500 gavosi.
Paziurek amazon.com ten lyg maciau tik nepamenu, kokie dydziai buvo.
Bailey buton, as nesioju 39 dydis, emiausi 8dydi, manau toki ir imkis, nes jei imsi 7 gali pirsta listi negraziai...
QUOTE(NickaD @ 2010 09 18, 10:05)
Buvau Panevėžyje vienoje parduotuvėje ir mačiau EMU. Tos parduotuvės pavadinimo nebepamenu
. Trumpi kainavo 250lt berods, o ilgi 350lt. classic, bet nežinau ar jie buvo orginalūs. 

Ačiū

QUOTE(domante4 @ 2010 09 18, 11:58)
sakote 8? o as maniau,kad man 7 uzteks

QUOTE(a79 @ 2010 09 18, 08:57)
O aš niekur neberandu tų suvarstomų priekyje....kaip visad, pavadinimas tik ant liežuvio galo
Whittley ar kažkaip panašiai
ar gali būt, kad modelis išimtas iš apyvartos? Kaip pvz nepasiteisinęs ar dar kokia bėda

ar gali būt, kad modelis išimtas iš apyvartos? Kaip pvz nepasiteisinęs ar dar kokia bėda

Taip, Whitley isparduoti turbut beveik visur ir nebegamina tokio modelio... As nusipirkau juos pavasari berods, bet knisau keleta dienu, kol radau

pasikartosiu, gal kuri žinosit
tokie bačiukai KIDS CLASSIC TODDLER tinkami suaugusiems
su 39 reiktų imti 6-7 youth
dar gal kuri turinti FANCY modeliuką atsilieps - ar jie realiai taip blizga, nenusitrina tie blizgiukai?

tokie bačiukai KIDS CLASSIC TODDLER tinkami suaugusiems

QUOTE(Lucrezia @ 2010 09 17, 22:50)
dar gal kuri turinti FANCY modeliuką atsilieps - ar jie realiai taip blizga, nenusitrina tie blizgiukai?

Labai abeju, kad Steptop prekiauja EMU
Mačiau dabar kažkokios kitos firmos tokio stiliaus batų užvežta, bet įtariu ten sintetika. EMU būdavo Lilonijoj ir parduotuvėj Italmada Basanavičiaus g.
Beje, gal kas neseniai lankėtės Italmadoj ir atkreipėt dėmesį, kiek ten dabar bronte high modeliukas kainuoja?

Beje, gal kas neseniai lankėtės Italmadoj ir atkreipėt dėmesį, kiek ten dabar bronte high modeliukas kainuoja?
QUOTE(Justesea @ 2010 09 18, 13:19)
Labai abeju, kad Steptop prekiauja EMU
Mačiau dabar kažkokios kitos firmos tokio stiliaus batų užvežta, bet įtariu ten sintetika. EMU būdavo Lilonijoj ir parduotuvėj Italmada Basanavičiaus g.

Kad radau tokią info StepTop

Italmados kažkoks puslapėlis čia

O iš tikro gal kuri turit ir nesunku būtų pamatuoti EMU bronte hi 7 dydžio, kiek cm viduje

QUOTE(VVaiva @ 2010 09 18, 12:00)
Taip, Whitley isparduoti turbut beveik visur ir nebegamina tokio modelio... As nusipirkau juos pavasari berods, bet knisau keleta dienu, kol radau
Ir dar su nuolaida
Gal ir imanoma dar juos butu rast, bet reiketu rimtai paieskot 

Tada nieko keista, kad aš neberandu...intensyviai žaidžiu nuo liepos mėn

Man pats gražiausias UGG modeliukas buvo, kodėl jie dabar taip "užraukė" su juo nelaiku

QUOTE(Vanilinė @ 2010 09 18, 14:38)
Kad radau tokią info StepTop
Gal pasenusi
O iš tikro gal kuri turit ir nesunku būtų pamatuoti EMU bronte hi 7 dydžio, kiek cm viduje
Nereiktų važiuoti į parduotuvę ir matuotis 

Hmm, bet šiaip nuėjus į Steptop puslapį niekur nerandu info apie EMU

O va Lilonijos puslapio išvis nebėra, tai gal ir viso tinklo nebėra