Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(Vanilinė @ 2010 09 18, 13:38)
O iš tikro gal kuri turit ir nesunku būtų pamatuoti EMU bronte hi 7 dydžio, kiek cm viduje 4u.gif Nereiktų važiuoti į parduotuvę ir matuotis blush2.gif

Turiu 8 dydį. Vieną sezoną nešoti, bet jau išaugo iki 41 dydžio doh.gif MAno pačios tarpinis tarp 38-39. Pirkdama matavau 7 dydį, rėmėsi pirštas, tad pabijojau ir pasiėmiau 8, kuris buvo normaliai laisvas, bet pirštas nesirėmė.
Dabar jau į vidų ir papildomą vidpadį įdėjau, kad šiek tiek kompensuotų tą didumą, bet vistiek ne kas....
Matavosi žmogus su 41 dydžio pėda, buvo pats tas doh.gif
Rasčiau kur nors vėl EMU deluxe, nusipirkčiau mažesnį, ale kad nebeužtaikau doh.gif

Su tais EMUkais tai man mistika, mano vaikis nešios juos antrą sezoną, bet jie "auga" su koja. Koja tai paaugo, bet dabar batus pamatavau, sako gerai, nors gi ir pernai geri buvo doh.gif Nieko nebesuprantu, matyt, batai auga su koja kartu doh.gif Vienintelis pliusas, kad dar nei kulnas neišsiklaipė, nei patys formą prarado, antraip būtų abydna, dydis geras, bet batas į batą nepanašus lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu 6 dydi ax.gif koja mazdaug 38 dydzio 4u.gif taigi, patarciau ne didesni nei 7 imti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o UGG Classic Tall Wool jau nebegamina ar dar tik taip kur uzsilike galima rast? Man juodu reiketu bet 6pm dydziu nebelike o daugiau juodos spalvos kaip ir neradau? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine.M @ 2010 09 18, 11:11)
Taip taip siuntimas brangus is ebay, as siunciausi, tai dar ir muitus susimokejau tai gerokai virs 500 gavosi.
Paziurek amazon.com ten lyg maciau tik nepamenu, kokie dydziai buvo.

Bailey buton, as nesioju 39 dydis, emiausi 8dydi, manau toki ir imkis, nes jei imsi 7 gali pirsta listi negraziai...

ačiukas už atsakymą
o su dydžiu, ar čia nuo modeliuko priklauso? Jau išsigandau, kad čia man reikia imti 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2010 09 18, 11:28)
Labu, aš tai ieškau MAYFAIRE, nešioju 36, tai gal man ir 5 amerikoniško užtektų? Tik kad apskritai nelabai kur randų tokį modeliuką sad.gif
Jei kas užmatysit, būčiau labaaaai laiminga.

Tiesa, o pavyzdžiui iš ebay.com jei siuntiesi, normalu kad kaina kokie 500 tų pačių myfaire? Aš užklausiau pardavėjo, tai man už atsiuntimą paskaičiavo 50 dolerių  g.gif
patys batukai 130

http://www.amazon.co...mp;linkCode=asn

cia 5 dydzio gera kaina 4u.gif
Papildyta:
Kas turite tokius ar panasius uggsiukus 7 ar 6dydzio, ar nebutu sunku pamatuoti kiek cm vidinio paduko? 4u.gif
http://www.uggaustra...p;model=Roslynn

Ir gal yra pirkusiu vyrams UGG Australia Rockville - Men's? Mums reikia, kad viduj butu 30cm, kazin koks tai dydis butu 12 ar 13? Pagal kometarus, tai sie batai pamazinti g.gif labai padetumet, nes taip nesinori pardavinet ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugietis: 18 rugsėjo 2010 - 21:35
QUOTE(a79 @ 2010 09 18, 16:26)
Turiu 8 dydį. Vieną sezoną nešoti, bet jau išaugo iki 41 dydžio  doh.gif MAno pačios tarpinis tarp 38-39. Pirkdama matavau 7 dydį, rėmėsi pirštas, tad pabijojau ir pasiėmiau 8, kuris buvo normaliai laisvas, bet pirštas nesirėmė.
Dabar jau į vidų ir papildomą vidpadį įdėjau, kad šiek tiek kompensuotų tą didumą, bet vistiek ne kas....
Matavosi žmogus su 41 dydžio pėda, buvo pats tas  doh.gif
Rasčiau kur nors vėl EMU deluxe, nusipirkčiau mažesnį, ale kad nebeužtaikau  doh.gif

Su tais EMUkais tai man mistika, mano vaikis nešios juos antrą sezoną, bet jie "auga" su koja. Koja tai paaugo, bet dabar batus pamatavau, sako gerai, nors gi ir pernai geri buvo  doh.gif Nieko nebesuprantu, matyt, batai auga su koja kartu  doh.gif Vienintelis pliusas, kad dar nei kulnas neišsiklaipė, nei patys formą prarado, antraip būtų abydna, dydis geras, bet batas į batą nepanašus  lotuliukas.gif

Ačiū, jūsų patarimai labai pravertė 4u.gif 4u.gif Nes pati turiu nusipirkus 8 dydį, koja irgi 38,5-39, pabandžiau pavaikščiot po namus - atrodo kad šlepsi unsure.gif O jei dar prasitampo šitaip unsure.gif Dėl to ir ieškojau 7 dydžio- kad pasimatuot ir įsitikint, kuris geriau tinka... Teks pardavinėt ir ieškot mažesnių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 03 18, 15:15)
As labai siu noriu, jie irgi kaip matau priskiriami UGG  g.gif

user posted image

Gal kas uzsakinejote ?

as ir labai tokiu noreciau smile.gif
Papildyta:
gal kas galetu pasakyti kokia kaina butu su atsiuntimu i lietuva ir t.t.:)sie:http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5854&model=Classic Mini
Papildyta:
ir gal atsirastu kas siuncia butu idomu kaip kainos ir pan:)
Atsakyti
Skaičiau neatsimenu kur ,kad kažkas pirko tokius ugg guminukus
user posted image
Gal galite duoti nuorodą,kur pirkote tokius,ar kitokius ugg guminius batus?
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2010 09 18, 22:37)
Ačiū, jūsų patarimai labai pravertė 4u.gif 4u.gif Nes pati turiu nusipirkus 8 dydį, koja irgi 38,5-39, pabandžiau pavaikščiot po namus - atrodo kad šlepsi unsure.gif O jei dar prasitampo šitaip unsure.gif Dėl to ir ieškojau 7 dydžio- kad pasimatuot ir įsitikint, kuris geriau tinka... Teks pardavinėt ir ieškot mažesnių verysad.gif

Tik 7, nes vėliau reiks einant batus laikyt doh.gif 7 matuojant atrodys, kad pirštas "išsimuša" priekyje, mane tai ir išgąsdino, bet su laiku tikrai prasitampys. Gal jei koja būtų plati, ir tas 8 bent pradžioj neklepsėtų, bet kai pas mane tikra slidė, ilga ir siaura, tai tragedija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 19 rugsėjo 2010 - 09:39
QUOTE(a79 @ 2010 09 19, 10:38)
Tik 7, nes vėliau reiks einant batus laikyt  doh.gif 7 matuojant atrodys, kad pirštas "išsimuša" priekyje, mane tai ir išgąsdino, bet su laiku tikrai prasitampys. Gal jei koja būtų plati, ir tas 8 bent pradžioj neklepsėtų, bet kai pas mane tikra slidė, ilga ir siaura, tai tragedija  doh.gif

Čia konkrečiai EMU taikoma, ar ir UGG batams? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 09 19, 10:44)
Čia konkrečiai EMU taikoma, ar ir UGG batams?  blink.gif

Emu.
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 09 19, 09:44)
Čia konkrečiai EMU taikoma, ar ir UGG batams?  blink.gif

Čia tik apie EMU tokie pastebėjimai. Sprendžiu pagal savo ir vaiko batus 4u.gif

UGG tai neliečia mirksiukas.gif
Atsakyti