Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

user posted image
maniskiai paprastuciai
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 03 17, 11:34)
Sveikutės,
sužavėjo mane tokie rankdarbiai, tad nusprendžiau pati tuo užsiimti, bet noriu pasiteirauti, kur jūs dažniausiai perkatės užsegimus, vinukus, karoliukus ir t.t.? Vistiek jau žinote, kur jums geriausiai apsipirkinėti  4u.gif

galiu patarti pirkti internetinese parduotuvese, turint laiko gali ir kainas palyginti,ir ten kiek pastebejau kainos zemesnes nei parduotuveje...tik kad gyvai nepaciupinesi. Atsiuncia pastu ziurink kokia parduotuve ir uz kiek uzsisakysi dazniausiai jei iki 50lt 3-5 lt, virs 50- nemokamai. yta atskiraa temele
"Informaciniai tinklapiai, parduotuvės ir kt."
vinukus galima ir paciai pasidaryti is vielutes, kokio reikia ilgio,gan lengvai gaunasi...
paskaityk "Pradžiamokslis Techniniai vėrimo klausimai" ten daug ko gali pasimokyt...
sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 17 kovo 2010 - 14:06
Turkis, sidabro detalės
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2010 03 18, 11:17)
Turkis, sidabro detalės
user posted image

sitie patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 03 18, 16:37)

grazus auskarai idomus savo technika 4u.gif labai pirmi auksariukai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke22: 18 kovo 2010 - 15:54
QUOTE(Dosikas @ 2010 03 17, 08:58)
Moniqy - gražuoliukai auskariukai  bigsmile.gif  wub.gif , ir labai įdomu- o kaip tokius reikia verti ?

Aciu. Labai paprasta cia apvertas medinis karoliukas. imi medini ir suki per jo skyles vala su karoliukais tisk is gerosios puses. (tikiuos aiskiai parasiau) doh.gif
Atsakyti
Pacific - 4u.gif ;
Moniqy - ačiū už paaiškinimą, ir kaip man pačiai nedaėjo doh.gif , reiks pabandyti taip kokius auskarėlius suvert.
Atsakyti
Visu darbeliai labai grazus 4u.gif
Na o Mangirdiene tavo darbeliai labai idomios technikos, bet jeigu visos dalys butu sidabro ar ten aukso spalvos butu daug graziau, bet cia tikmano pastebėjimas.
Atsakyti
Mano šiek tiek kitokie burbulai ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 03 20, 09:40)
Mano šiek tiek kitokie burbulai  ax.gif

thumbup.gif smile.gif As bandziau perlu lasiukus taip sudet i burbula bet betvarke gavos ir nebepabaigiau, tau labai graziai pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkstis @ 2010 03 20, 10:41)
thumbup.gif  smile.gif As bandziau perlu lasiukus taip sudet i burbula bet betvarke gavos ir nebepabaigiau, tau labai graziai pavyko  wub.gif

dėkui labai aciuks.gif
Atsakyti