Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

[quote=Mangirdiene,2010 03 20, 23:55]
Aciu Mamytes smile.gif
as turiu savo fantazija, stiliuka ir man kaikurios pastabos, tiesiog - primena, kad visos skirtingai suvokiam ''grozi'' ... del to susilaikau nuo komentaru... tik pasirodau, ypac del tu, kurios jaucia grozi panasiai smile.gif ne standartiskai, iseinant is remu... zinokite, ne tik ''karoliukas + kabliukas'' yra grazu wink.gif

user posted image

MAN LABAI PATIKO SITIE TOKIE SAVOTISKAI GRAZUS
Aisku ir kiti superiniai su mielu noru nesiociau 4u.gif wub.gif

Papildyta:
visu skirtingas skonis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai aplink bėgioja mažas nykštukas, tai sukiesi taip greitai...O kai yra minčių... Naktys ilgos...
Atsakyti
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timari: 21 kovo 2010 - 12:27
[quote=timari,2010 03 21, 12:27]
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju ax.gif
Labai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
timari kaip visada ne tik darbai, bet ir nuotraukos labai gražios thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 03 21, 13:27)
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju  ax.gif
Tikriausiai taip ir reikia daryti, nes rezultatas fantastiškas.
Timari,
Drugeliai labai labai labai gražūs, spavos suderintos, manau ausyje labai įdomiai atrodo.

Antrieji auskarėliai, su tom pastilėmis, irgi labai mieli.

Taip pat man dar patiko paskutinieji. Rytietiški. Tik man įdomu ar tas metalas toks jau šviesus realiai, ar tik nuotraukoje taip atrodo?

Viskas gražu, tvarkinga, elegantiška. wub.gif

Ir pritariu Lady O, nuotraukos labai profesionalios. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 22 kovo 2010 - 09:50
Pairodysiu ir as su naujais auskariukais 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 03 21, 12:27)
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju  ax.gif
user posted image

user posted image
user posted image

sitie laaabai patiko, tokios svelnios spalvos wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu ir as pasirodyt, kas su meistravau, aisku, man dar labai toli iki kai kuriu mergaiciu bet vistiek rodau rolleyes.gif .. mano pirmieji keli darbeliai blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Prancuzyte simpatiski auskarai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Paprastutė fimo naujiena... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 23, 01:42)
Sveikutės  mirksiukas.gif  Paprastutė fimo naujiena...  blush2.gif
Jegle, kiek įžiūriu aukarai gražūs. Tačiau jie taip sunkiai matosi toje nuotraukoje. Šiaip pati fotkė graži ir aš jos nekritikuočiau. Bet jos esmė yra atskleisti aukriukus, tačiau jų toje nuotraukoje beveik nesimato. Baltas fonas, stiklas ir tas mažas baltas karoliukas labai susilieja į vieną visumą. Gal geriau būtų buve fotografuoti auskarus vienus ?

Na, čia tik mano tokie pastebėjimai. ax.gif
Atsakyti