Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(hobite @ 2010 03 23, 11:05)
Jegle, kiek įžiūriu aukarai gražūs. Tačiau jie taip sunkiai matosi toje nuotraukoje. Šiaip pati fotkė graži ir aš jos nekritikuočiau. Bet jos esmė yra atskleisti aukriukus, tačiau jų toje nuotraukoje beveik nesimato. Baltas fonas, stiklas ir tas mažas baltas karoliukas labai susilieja į vieną visumą. Gal geriau būtų buve fotografuoti auskarus vienus ?

Na, čia tik mano tokie pastebėjimai. ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

Nes dabar neaišku ką čia rodai, ar statulėlę, ar auskarus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausimėlį, kaip Jūs ant savo foto tuos "vandens ženkliukus" užsidedat? Kiek kokiom programoms darau, nesigauna, o photoshop neturiu blush2.gif
Atsakyti
O! Šitas klausimas ir man senai neduoda ramybės thumbup.gif Buvo mintis, kad nuotraukų įdėjimo tinklapis automatiškai šitą daro pagal nicką..
I r vis galvoju na negi jūs tiek parduodat, juk tai jau kaip dekupažas masiškai užėjo labai daug darančių, o paklausa? Nes kai pakliuvau į mirtiną finansinę krizę, tai jau ir apie tai mastau, bet na abejonu reikalingumu...o kad galėčiau sau leist vien savo malonumui wub.gif prisiminiau gi vaikystėj dar norėjau būt laikrodininke ar juvelyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 03 23, 10:05)
Jegle, kiek įžiūriu aukarai gražūs. Tačiau jie taip sunkiai matosi toje nuotraukoje. Šiaip pati fotkė graži ir aš jos nekritikuočiau. Bet jos esmė yra atskleisti aukriukus, tačiau jų toje nuotraukoje beveik nesimato. Baltas fonas, stiklas ir tas mažas baltas karoliukas labai susilieja į vieną visumą. Gal geriau būtų buve fotografuoti auskarus vienus ?

Na, čia tik mano tokie pastebėjimai. ax.gif

QUOTE(cindy @ 2010 03 23, 10:55)
Pritariu drinks_cheers.gif 

Nes dabar neaišku ką čia rodai, ar statulėlę, ar auskarus smile.gif

Merginos visiškai pati sutinku su Jūsų kritika... mirksiukas.gif Man irgi pačiai nepatinka šita nuotrauka... ir būtinai reikės perfotografuoti... Tiesiog fotoaparatą aš skolinuosi, ir tada fotografavau ne namie, tai kai parėjau pamačiau tik normaliai kompe foto, ir pačiai nepatiko.. Tai kai jau gausiu vėl fotoaparatą būtinai pakeisiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
rodausi su naujienomis ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 03 21, 12:27)
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju  ax.gif
user posted image

Sveikute, labai gražūs šitie auskariukai 4u.gif Jei ne paslaptis, kur tokių drugelių galima įsigyti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, netycia uzsukau cia pirma karta, tai pasirodysiu ir as su savo bandymais:)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Perdirbau nuotraukytę taigi rodausi dar kartelį.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 03 20, 22:36)
mangirdiene kaip visada man ŽIAURIAI patinka  thumbup.gif  thumbup.gif Man tik vienas klausimas kyla, kada spėjat tiek prigamint  bigsmile.gif Aš kažkaip stebiuosi, kad moterys augina vaikus ir dar tokius grožius tokiais kiekiais gamina  thumbup.gif o juk dar kiek reikia laiko fotografuot, retušuot, dėti į puslapį, ieškot ir užsakinėt detales ir pan.  blink.gif jaučiu jums dirba dar būrys nykštuku  biggrin.gif

4u.gif miela wub.gif
na, kai muza spaudzia, tai negaliu nekurt rolleyes.gif
o techniniai dalykai autopilotu vyksta hihihi.gif
medziagos randu su vezimu bevaikstant ...

QUOTE(Globusyte @ 2010 03 20, 23:25)
Kai aplink bėgioja mažas nykštukas, tai sukiesi taip greitai...O kai yra minčių... Naktys ilgos...

drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Nu ir pridarėt grožiu. O Mangiriede tai galiu pasidziaugti kad pradejot derint idetales dabar ir darbeliai graziau ziurisi ir tokie mieli sirdziai.
Na o cia mano visai paprastuciai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 03 21, 13:27)
Na pasirodau ir aš, kažkaip vis žiūrinėju kitų darbelius, o pati patyliukais sau meistrauju  ax.gif

Saunuole wub.gif wub.gif wub.gif ir darbai nuostabus ir nuotraukos puikios wub.gif O drugeliai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti