Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Mangirdiene @ 2010 02 28, 21:29)
as kuriu neskaitydama jusu kritikos wink.gif nepykite smile.gif

Man tai labai patiko is ju 3 poros(1foto,2foto ir 4foto) su mielu noru nesiociau tureciau prie ko priderint ypac raudonus. 4u.gif
Asnekritikuosiu visi turim skirtingu ideju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 02 28, 01:04)
wub.gif
dekoju, gloso dushia tokie postai 4u.gif
viska as suprantu, kai mok pagrist
man tik tampa aiski to asmens nuomone, skonis ir tt.
as vizualiai jau skiriu, Zvonke nuo Prunskienes, o NOMEDAS is tolo matau ir palieku vizitine
patikekite, gerbeju jau turiu ir ju daugeja geometrine progresija  thumbup.gif
ar yra is cia esanciu su savo web puslapiais , ne su fotki.com galerijom? ar turite parduotuves, kur priima komisu jusu darbelius? ar ju net 3, kaip as turiu? paskaitykite facebooke mano albumu, nuotrauku komentarus wink.gif
gal bus lengviau suprast, kad jusu supratimas uz visu kitu TEISINGESNIS ?  rolleyes.gif
pvz, as suprantu kad yra zmoniu su kitu supratimu, bet tai nepereina i kokias tai neigiamas emocijas smile.gif  ir visai manes neuzgavo nieks  mirksiukas.gif
parodysiu as ir dar tai, ka devi drasios, norincios issiskirt is minios ir nekompleksojancios, vertinancios RANKU DARBA IR ORIGINALUMA !!! ne tik spindesi stikliuku  ir metalu...
o tokios, ne visos, gal net nedauguma smile.gif
visos jos truputi meniskos wink.gif
o yra konservatyviu, remuose sedinciu... bet gi ne visi moka sokt, dainuot ar kaip kitaip meniskai, ir savo galvos ir jausmu deka pasirenkancios sau papuosalus wink.gif yra kam diktuoja taisykles...
negalima visom but vienuodom...
drinks_cheers.gif
4u.gif
liuksiskai pasakyta,
as gi zinau kad ne viena esu ''balta varna'' (mes tiesiog nenuobodzios varnaites) hihihi.gif
viskas gerai, as net stebejausi, kaip ilgai nekilo tokio pokalbio smile.gif
beje, mes su Globusyte esam pazistamos, ir net galiu pasididziuodama pasakyt, kad as inesiau savo ''vejo'' i si jos hobi
nors musu groziai, visiskai skirtingi wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

seniai besirodziau, tai jau parduotu nemazai, graziu auskaru, tai jei kam smalsu, uzsukie pagal mano parase nuoroda wink.gif tarp realizuotu albume rasite dar ...

Kadangi tai forumas-visi galime pareikšti savo nuomonę, kokios čia dar neigiamos emocijos? Man neskanu žiūrint į šituos darbus, kitoms patinka. Bet gi tai natūralu! smile.gif
Atsakyti
Oho, kiek čia įdomybių pridėta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Kibirkstele wub.gif , nors vienas pastebejimas mano linksmuoliuku 4u.gif
Atsakyti
Galima ir as prie jusu prisijunksiu 4u.gif dedu jusu teismuj savo pirmuosius darbelius ax.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Mangirdiene - raudonieji auskariukai patiko mirksiukas.gif

@Smilte@ - labai jau mažulytes foto įdėjai g.gif neina geriau apžiūrėt tavo darbelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 01 kovo 2010 - 11:18
QUOTE(__snowflake @ 2010 03 01, 10:26)
Kadangi tai forumas-visi galime pareikšti savo nuomonę, kokios čia dar neigiamos emocijos? Man neskanu žiūrint į šituos darbus, kitoms patinka. Bet gi tai natūralu! smile.gif

Necituokit paklodžių dry.gif

P.S. nevalgykit kompo, nebus neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 03 01, 11:17)
Mangirdiene - raudonieji auskariukai patiko  mirksiukas.gif

@Smilte@ - labai jau mažulytes foto įdėjai  g.gif neina geriau apžiūrėt tavo darbelius

o kaip jas didesnes ideti, as nukopinu ju adresa ir viskas, nezinau kodel mazos dedasi g.gif
Atsakyti
na žiūrint iš kokio puslapio keli, aš keliu iš fotki.com, tai išsididinu ta nuotrauką ir tik tada kopijuoju nuorodą
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 03 01, 11:31)
na žiūrint iš kokio puslapio keli, aš keliu iš fotki.com, tai išsididinu ta nuotrauką ir tik tada kopijuoju nuorodą

as irgi is ten keliu, viskas aisku bandau doh.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2010 03 01, 10:12)
Aciu Kibirkstele  wub.gif , nors vienas pastebejimas mano linksmuoliuku  4u.gif

labai faini smile.gif man tokie nestandartai labai liuks smile.gif tik vat paciai niekaip neiseina grazia betvarke padaryt doh.gif rungiasi mano meniskasis ir tvarkingasis pradas biggrin.gif ir deja nugali tas tvarkingasis.. tai ir gaunas tiesiog verimas elementariausias sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 03 01, 11:20)
Necituokit paklodžių dry.gif

P.S. nevalgykit kompo, nebus neskanu lotuliukas.gif

Na tik nereikia. nono.gif
Ir turbūt gana, nes čia jau visai off topic.
Atsakyti