Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Laba diena merginos.. mirksiukas.gif Pirmiausia tai su paskutinia kalendorinės žiemos diena visas.. mirksiukas.gif Tikėkimės greitai sulauksim tikrosios pavasarinės saulytės... bigsmile.gif
O čia mano kątik baigtos naujienos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
jegle - trečioji porelė patiko wub.gif
Atsakyti
Jegle, antrieji super!
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 28, 17:19)
jegle - trečioji porelė patiko  wub.gif

QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 18:05)
Jegle, antrieji super!

Ačiū mergytės.. mirksiukas.gif wub.gif kaip smagu, kad kiekvieni randa sau gerbėjų... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tas vielutes israizgymas labai puosia karoliuka, bet pati taip nedristu paeksperimentuoti :-D per mazai igudziu dar :-D
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 18:17)
Man tas vielutes israizgymas labai puosia karoliuka, bet pati taip nedristu paeksperimentuoti :-D per mazai igudziu dar :-D

Patikėk manimi nieko ten sudėtingo.. biggrin.gif Tiesiog reikia lengvai linkstančios vielutės ir fantazijos.. biggrin.gif mano antrieji auskarai kai tik pradėjau gaminti jau buv su apraizgymais.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 02 28, 15:09)
Pritariu Dosikui, tie su medinukais super. ir man atrodo, kad kritika šiek tiek pastūmėjo į priekį, nes paskutiniųjų auskariukų net nesulyginsi su ankstesniais  mirksiukas.gif

as kuriu neskaitydama jusu kritikos wink.gif nepykite smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jegle, gali buti, tiesiog niekada nebandziau tokios technikos ir kazkodel man atrodo labai sudetinga :-D
Atsakyti
stewie, jegle, EditaR, iceberry saunuoles 4u.gif

QUOTE(Mangirdiene @ 2010 02 28, 01:04)
wub.gif
dekoju, gloso dushia tokie postai 4u.gif
viska as suprantu, kai mok pagrist
man tik tampa aiski to asmens nuomone, skonis ir tt.
as vizualiai jau skiriu, Zvonke nuo Prunskienes, o NOMEDAS is tolo matau ir palieku vizitine

grazus darbai smile.gif issiskiriantys ir individualus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 02 28, 01:04)

unsure.gif Ir kam tą paukštelį taip skaudžiai?...

Bet šiaip idėjos thumbup.gif Išskirtinės, todėl ir įdomios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 20:31)
Jegle, gali buti, tiesiog niekada nebandziau tokios technikos ir kazkodel man atrodo labai sudetinga :-D

Niekada nevėlu pabandyti.. biggrin.gif
Atsakyti
Jegle>>> Jūs kaip visada originali. Jūsų auskariukai labiausiai atitinka mano skonį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 28 vasario 2010 - 23:54