QUOTE(frankie @ 2010 03 11, 21:44)
Matomai pradžią padarė šeimos moterys, o gyvenime ieškos-susiras-gyvens su tokio tipo - valdingom veikėjom. Kaip kažkuri rašė pirmose žinutėse (nes visų neskaičiau) - patarčiau nesikišt... Kaip sakant, sparnai tvirtėja skrendant, o ne tupint lizde. Ir taip jau ilgai vaikinukas be charakterio... Susilaukt vaiko (jei jo mergina tikrai su juo iš išskaičiavimo, o ne meilės) tai manau tikrai gali sugriaut jo gyvenimą, na, bent jau jis bus ne toks, kokio jis nori. Bet manau, giliai viduje jis tikrai žino, ko nori ir pasieks. Praeis metai, trys - atsipeikės. Siūlau neįkyrėt, nes kaip jis gali kovot prieš tokią draugę, kai pirmoj vietoj, man atrodo, esat jūs su mama. Palikit jam valios laisvę ir viskas jam nušvis kitom spalvom.
Kita vertus, sakot, kad jis infantilus. Tada nesuprantu, kaip lengva ranka atiduoda savo pinigus
Aš kaip tik jei būčiau išlepinta - reikalaučiau iš kitų visko sau, o duot nemokėčiau
P.S. Smalsu, koks tas "ne juodas" darbas, jei siūlot jam ieškotis darbo ofise. Antras dalykas, kritęs į akis - šitos šalies kalbą ir jums praverstų pasimokyt...
Kita vertus, sakot, kad jis infantilus. Tada nesuprantu, kaip lengva ranka atiduoda savo pinigus

P.S. Smalsu, koks tas "ne juodas" darbas, jei siūlot jam ieškotis darbo ofise. Antras dalykas, kritęs į akis - šitos šalies kalbą ir jums praverstų pasimokyt...
Ir vėl komentatoriai neskaito visos temos ir suplaka dvi istorijas į vieną. Tai ponia, kurią istoriją komentuojate? Pirmosios autorės brolis gyvena užsienyje, o maniškis - Lietuvoje. Kokios šalies kalbą man siūlote mokytis?