Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

suprantu autores rupesti del brolio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 03 01, 06:58)
... Po pusės metų jų bendravimo ją mama atrado daržinėje, kilpoje...

Žadėjau ir aš į temą pasisakyti, kad autorė leistų broliui gyventi savo gyvenimą ir daryti savo klaidas, tačiau prisiminiau šią istoriją

O jums nekilo mintis - KODĖL ta istorija taip pasibaigė?
O jūs nepagalvojote, kad galbūt tai moteriai pirmiausiai trūko PALAIKYMO ir SUPRATIMO iš artimųjų?
O jūs nepagalvojote, kad galbūt ta moteris ir pasirinko tokią baigtį, nes visi aplinkui - artimieji, bendradarbiai - ją smerkė už "netinkamus" santykius? Ir tuo metu, kai ji galbūt ir būtų palikusį tą vyrą - iš savo pačios artimųjų girdėjo tik tai, kad ji susigadino sau gyvenimą, kad ji nieko nebeverta, kad - viskas - jos gyvenimas sužlugęs?
O jūs nepagalvojote, jei vietoj aiškinimo, koks negeras jos pasirinkimas, iš tos pačios bendradarbės būtų išgirdusi - "viskas gerai, aš tave palaikau, jei bus sunku - visada suprasiu ir padėsiu", galbūt ji būtų ne į mamos daržinę nubėgusi, o ant tos bendradarbės peties paverkusi?
............
BET - kaip jūs ir rašote - eilinį kartą - tai tik teorijos ir išvedžiojimai...
GAILA, kad KARTAIS tai baigiasi nebepataisoma nelaime...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 03 01, 00:58)
Kaip matau, patarimų temoje liejasi laisvai.
Deja, niekas nežino tikrosios situacijos, niekas nepažysta tų žmonių ir tie patarimai tiesiog teorijos išvedinėjimai.

O tai ko jus dar tikites is forumo apart teorijos isvedinejimu lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu, kaip gali kažkoks žmogus (atleiskit, sesuo, betgi vistiek ) rūpintis kito žmogaus gyvenimu? Niekada taip nedaryčiau. Brolio draugė yra jo reikalas ir tai su kuo jis draugauja ar ne - ne mano reikalas. Jaučiu net supyktų, jei pradėčiau vadovauti - tu su šita nedraugauk, man nepatinka. doh.gif
Autore, jūs nusiraminkit ir gyvenkit savo gyvenimą wink.gif Jei jiems gerai - vadinasi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 02 kovo 2010 - 10:07
as turiu broli, bet niekad nesidomejau su kuo draugauja,o jei ir supazindindavau,negaliu sakyt,kad nepatinka,as gi merginos nepazistu, ji man nei drauge nei pazistama.
As Mb sesei irgi nepasakoju savo planu, kokio velnio?ji man ir nepasakoja ka zada ateityje daryti
kiekvieno asmeninis reikalas gi.
ka mergina atejus i seima turi pateikti CV?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 02 kovo 2010 - 11:49
QUOTE(Reika @ 2010 03 02, 13:48)
as turiu broli, bet niekad nesidomejau su kuo draugauja,o jei ir supazindindavau,negaliu sakyt,kad nepatinka,as gi merginos nepazistu, ji man nei drauge nei pazistama.
As Mb sesei irgi nepasakoju savo planu, kokio velnio?ji man ir nepasakoja ka zada ateityje daryti
kiekvieno asmeninis reikalas gi.
ka mergina atejus i seima turi pateikti CV?

drinks_cheers.gif ir rekomandaciniu laisku ka ateityje planuoja ir t.t doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as kazkaip susimasciau ant keik zmogus turi but nusirites kad dometusi brolio zmonos gimine..ir zinoti kad ten yra ir psichiniu ligoniu g.gif nu blyn reiks eit pasidometi ar pas MB tokiu nera doh.gif lotuliukas.gif nu net savo vyro gimines ligos issilavinimai ir visa kita man neidomu o ka kalbet apie brolio drauges doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2010 03 01, 16:37)
O jums nekilo mintis - KODĖL ta istorija taip pasibaigė?
O jūs nepagalvojote, kad galbūt tai moteriai pirmiausiai trūko PALAIKYMO ir SUPRATIMO iš artimųjų?
O jūs nepagalvojote, kad galbūt ta moteris ir pasirinko tokią baigtį, nes visi aplinkui - artimieji, bendradarbiai - ją smerkė už "netinkamus" santykius? Ir tuo metu, kai ji galbūt ir būtų palikusį tą vyrą - iš savo pačios artimųjų girdėjo tik tai, kad ji susigadino sau gyvenimą, kad ji nieko nebeverta, kad - viskas - jos gyvenimas sužlugęs?
O jūs nepagalvojote, jei vietoj aiškinimo, koks negeras jos pasirinkimas, iš tos pačios bendradarbės būtų išgirdusi - "viskas gerai, aš tave palaikau, jei bus sunku - visada suprasiu ir padėsiu", galbūt ji būtų ne į mamos daržinę nubėgusi, o ant tos bendradarbės peties paverkusi?
............
BET - kaip jūs ir rašote - eilinį kartą - tai tik teorijos ir išvedžiojimai...
GAILA, kad KARTAIS tai baigiasi nebepataisoma nelaime...

Va pritariu simta procentu kad tokiam zmogui reikia zmogaus kuris ji palaikytu o ne smerktu kad ir koks tas pasirinkimas butu blogas...ir tada kai tikrai bus blogai Zmogus ne i kilpa begs o tiesiog pas ta kuriuos pasitiki..issiverk issikalbet gal net pagalbos paprasyt... 4u.gif Nes mes kai smerkiam zmogui jam geda sunku ateiti ir pripazinti kad jis klydo..o visi buvo teisus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 02, 12:02)
drinks_cheers.gif ir rekomandaciniu laisku ka ateityje planuoja ir t.t  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as kazkaip susimasciau ant keik zmogus turi but nusirites kad dometusi brolio zmonos gimine..ir zinoti kad ten yra ir psichiniu ligoniu g.gif  nu blyn reiks eit pasidometi ar pas MB tokiu nera doh.gif  lotuliukas.gif  nu net savo vyro gimines ligos issilavinimai ir visa kita man neidomu o ka kalbet apie  brolio drauges doh.gif
Papildyta:
Va pritariu simta procentu kad tokiam zmogui reikia zmogaus kuris ji palaikytu o ne smerktu kad ir koks tas pasirinkimas butu blogas...ir tada kai tikrai bus blogai Zmogus ne i kilpa begs o tiesiog pas ta kuriuos pasitiki..issiverk issikalbet gal net pagalbos paprasyt... 4u.gif  Nes mes kai smerkiam zmogui jam geda sunku ateiti ir pripazinti kad jis klydo..o visi buvo teisus verysad.gif

Atleiskit, o kaip tuomet vertinti tokį žmogų, kai jis kelis sykius ant to paties grėblio užlipa? Nu gerai, tarkim susirado vyrukas netikusią moterį, pagyveno, įsitikino, kad jo artimųjų "regėjimas" geresnis, kad jie teisūs buvo dėl jo moters, išsiskyrė su ja, o po to vėl susirado... lygiai tokią pačią. Mano brangusis brolelis būtent tą ir padarė. Ir aš stengiuosi nesikišti, bent jau tol, kol jo netikęs pasirinkimas neatsiliepia jo artimiesiems. Po skyrybų su ta šiukšle antrąja žmona, kuri susikaupė nemažą sumelę nieko nedirbdama ir jį ištikus bedarbystei paliko, brolelis grįžo pas mamytę ir jau daugiau kaip metai sėdi jai ant sprando, 100 proc. mamos išlaikomas, dabar susirado dar vieną moterą, kuri pati atvažiuoja (ji iš kito miesto) ir kokią savaitę sėdi pas mūsų mamą, jos duoną valgo, o kai brolelis važiuoja - jis išsiveža pusę šaldytuvo, nors viskas mamos pirkta. Tai ką, moteriškė nesupranta, kad čia ne bedarbio mylimojo uždirbta duona? Jeigu ji būtų sąžininga ir dora moteris, pasakytų mano broleliui: "klausyk, tu iš mamos neimk". Juolab, jei jau ji taip jį myli, tai ko ji jo neišlaiko, kol jis neturi darbo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 02 kovo 2010 - 14:34
QUOTE(Malibu @ 2010 03 02, 16:33)
Atleiskit, o kaip tuomet vertinti tokį žmogų, kai jis kelis sykius ant to paties grėblio užlipa? Nu gerai, tarkim susirado vyrukas netikusią moterį, pagyveno, įsitikino, kad jo artimųjų "regėjimas" geresnis, kad jie teisūs buvo dėl jo moters, išsiskyrė su ja, o po to vėl susirado... lygiai tokią pačią. Mano brangusis brolelis būtent tą ir padarė. Ir aš stengiuosi nesikišti, bent jau tol, kol jo netikęs pasirinkimas neatsiliepia jo artimiesiems. Po skyrybų su ta šiukšle antrąja žmona, kuri susikaupė nemažą sumelę nieko nedirbdama ir jį ištikus bedarbystei paliko, brolelis grįžo pas mamytę ir jau daugiau kaip metai sėdi jai ant sprando, 100 proc. mamos išlaikomas, dabar susirado dar vieną moterą, kuri pati atvažiuoja (ji iš kito miesto) ir kokią savaitę sėdi pas mūsų mamą, jos duoną valgo, o kai brolelis važiuoja - jis išsiveža pusę šaldytuvo, nors viskas mamos pirkta. Tai ką, moteriškė nesupranta, kad čia ne bedarbio mylimojo uždirbta duona? Jeigu ji būtų sąžininga ir dora moteris, pasakytų mano broleliui: "klausyk, tu iš mamos neimk". Juolab, jei jau ji taip jį myli, tai ko ji jo neišlaiko, kol jis neturi darbo?

Ne nu tiksliai virsune doh.gif lotuliukas.gif
Tai ne jusu brolelis kaltas kad yra niekur nedirbantis islaikytinis..o ta moteriske kuri atvaziuoja pas ji doh.gif Ar pati pamastot ka kalbat??? g.gif O ka jus tikites kad toki vyra giebs visos nuostabios moteriskes??? g.gif kam jis toks reikalingas?? jei net uz save gyvenime negali pakovot doh.gif Ir aplamai kodel ji turetu islaikyti ta moteris?? tada sukasi ratas ir jos gimine smerks jusu broli kad stuobrys uzlipo moteriai ant sparndo doh.gif Nelabai suprantu vel kur moters kalte g.gif Tame kad jusu mama islaiko jusu broli g.gif o moteris jo paprotinti negali? g.gif Ai nu zodziu truksta zodziu viskuom kalta moteris doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ne, jūs manęs nesupratot. Aš savo brolio neginu ir nesakau, kad jis geruolis. Jis geras tik savo moterims, bet ne artimiesiems. Boboms jis gali atiduoti ir savo paskutinius triusikus, o iš artimųjų norėtų viską atimti. Aš asmeniškai į tokį net nežiūrėčiau, nes man išsyk kiltų klausimas: jei jis sėdi pensininkei mamai ant sprando, tai gal ir man sėdės? Bet iš kitos pusės, kai tik jis turi darbą ir pajamų, moteriškės jį visiškai numelžia ir jis lieka su... niekuo. Antroji žmonelė kai išeidinėjo, tai net ir druską išsinešė (na žinot, tą pačią pigiausią). O dabartinė madam matyt laukia, kol mūsų mama padovanos sūnui dalį pinigų už parduotą butą, nes ko tai ji labai intensyviai ieško būsto netoli savo gyvenamosios vietos, nors ji nei pinigų turi, nei jo oficiali žmona...
Atsakyti
Malibu jus mastot ar tik juoda balta matot?
jusu brolis kvailys.Jus irgi matau neatsiliekat, nes paaiskinkit mums, kaip bedarbis gali isgyventi? iseis jis dabar is namu mamos ir sedes gatveje,valgys is konteineriu, kad tik jums gerbtinesnis atrodytu?Jus siuntat,kad jis savo moterims pinigu duoda, o jums nieko?uzjauciu.
Naujoji drauge, turi ji islaikyti? kai net neaisku koks jis tipas? cia viena forume skundziasi,kad vaikina turi islaikyti,o sis net neiesko darbo ir visos siulo ji palikti, nebeislaikyti,jei myli tegu susitikineja, bet tik negyvena kartu.Gal ta moteris nelaukia,kol jusu mama kazkokius pinigus duos, gal laukia,kol zmogus dirbti prades ir saugumo jausma gales suteikti.
o gal jus pykstat ant mamos,nes ji islaiko, o jums nieko , jauciates uzmirsta, bet supraskit ji mama, ji kitaip negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 02 kovo 2010 - 17:59
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 02, 11:02)
O as kazkaip susimasciau ant keik zmogus turi but nusirites kad dometusi brolio zmonos gimine..ir zinoti kad ten yra ir psichiniu ligoniu g.gif  nu blyn reiks eit pasidometi ar pas MB tokiu nera doh.gif  lotuliukas.gif  nu net savo vyro gimines ligos issilavinimai ir visa kita man neidomu o ka kalbet apie  brolio drauges doh.gif

na brolio žmonos giminės psichinės ligos gal ir ne jūsų reikalas... jei ką ... jos palies jus tik netiesiogiai... bet va savo vyro šeimos ligom jau vertėtų pasidomėt... ypač jei planuojat vaikų bendrų susilaukt... 4u.gif

mūsų giminėj buvo atvejis kai mergina iš mūsų pusės... susituokė... gimė neįgalus vaikelis... vaikino motina jau ligoninėj klykė kokią jis čia debilę į giminę parvedes, kad daunus gimdo... vaikas gimė su Dauno sindromu... mūsų visai giminei šokas buvo... visus taip sakant giminės skeletus iš spintų senoliai ištraukė... bet nebuvo tokių atvejų giminėj... pasirodo anyta slėpė, kad jų šeimoje buvo net keli atvejai...

mes va irgi nežinom kas ir kaip... vyro tėtis... na kaip čia pasakius kaip žiojas taip meluoja... yra žinių, kad buvo apsigimimų kažkokių... bet kai gydytojas paklausė pagūščiojom su MB pečiais... nes nieko tikrai nežinom... skyrė visokius įmanomus tyrimus... nesidariau... bet dėl kitų priežaščių... realiai būčiau dėkinga, kad tas žmogus nors kartą gyvenime nustotų galvot apie save... ir pagalvotų apie kitus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 02 kovo 2010 - 18:03
QUOTE(Reika @ 2010 03 02, 17:58)
Malibu jus mastot ar tik juoda balta matot?
jusu brolis kvailys.Jus irgi matau neatsiliekat, nes paaiskinkit mums, kaip bedarbis gali isgyventi? iseis jis dabar is namu mamos ir sedes gatveje,valgys is konteineriu, kad tik jums gerbtinesnis atrodytu?Jus siuntat,kad jis savo moterims pinigu duoda, o jums nieko?uzjauciu.
Naujoji drauge, turi ji islaikyti? kai net neaisku koks jis tipas? cia viena forume skundziasi,kad vaikina turi islaikyti,o sis net neiesko darbo ir  visos siulo ji palikti, nebeislaikyti,jei myli tegu susitikineja, bet tik negyvena kartu.Gal ta moteris nelaukia,kol jusu mama kazkokius pinigus duos, gal laukia,kol zmogus dirbti prades ir saugumo jausma gales suteikti.
o gal jus pykstat ant mamos,nes ji islaiko, o jums nieko , jauciates uzmirsta, bet supraskit ji mama, ji kitaip negali.

O Dieve Jūs tikriausiai geriausiai žinote mūsų šeimos situaciją nei aš doh.gif
Brolis nedirba jau daugiau kaip metai laiko. Su tiek pastangų, kiek jis įdeda ieškodamas darbo, darbą turėtų susirasti po 100 metų. Mėgstamiausia jo poza tiek naktį, tiek dieną - horizontali. Tokioje padėtyje patogu žiūrėti teliką, skaityti knygas ir valgyti, ką jis ir praktikuoja. O tuo tarpu mamytė,turėdama krūvą ligų, dėl kurių jai negalima lankstytis, sunkiai dirbti, ropoja keturiom ir valo grindis, šveičia, blizgina, verda valgyti ir t.t. Į pagalbos prašymus brolis atsako standartiškai: "tuoj", bet tas tuoj taip ir neateina. Aš vos ne kasdien turiu klausytis mamos skundų telefonu. Išvada tokia: jeigu jau esi bedarbis ir nieko nesugebi susiorganizuoti, kažką daryti, kad nesedėtum ant motinos sprando, bet jau jai padėk,pats apsikuopk. O gaunasi kas? Mama išlaiko jį ir dar pamaitina jo naująją damą, kuri dar neaišku, ar ilgai bus su juo. Mano mamai ji yra niekas. Man iš mamos nereikia nieko, aš turiu rankas ir galvą, dirbti netingiu, todėl pinigų užsidirbu, bet man gaila mamos, kad ji, vietoj to, kad kokį litą juodai dienai pasidėtų ar galų gale atostogom pasitaupytų, išleidžia jam, o jis, man, regis, net nesijaučia dėkingas. Galvoja tik apie save.
Aš taip pat moteris, taip pat ištekėjusi ir taip pat turiu anytą. Tačiau ji tikrai negalėtų pasakyti, kad aš ją ir jos sūnų išnaudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 02 kovo 2010 - 18:28