QUOTE(Reika @ 2010 03 02, 17:58)
Malibu jus mastot ar tik juoda balta matot?
jusu brolis kvailys.Jus irgi matau neatsiliekat, nes paaiskinkit mums, kaip bedarbis gali isgyventi? iseis jis dabar is namu mamos ir sedes gatveje,valgys is konteineriu, kad tik jums gerbtinesnis atrodytu?Jus siuntat,kad jis savo moterims pinigu duoda, o jums nieko?uzjauciu.
Naujoji drauge, turi ji islaikyti? kai net neaisku koks jis tipas? cia viena forume skundziasi,kad vaikina turi islaikyti,o sis net neiesko darbo ir visos siulo ji palikti, nebeislaikyti,jei myli tegu susitikineja, bet tik negyvena kartu.Gal ta moteris nelaukia,kol jusu mama kazkokius pinigus duos, gal laukia,kol zmogus dirbti prades ir saugumo jausma gales suteikti.
o gal jus pykstat ant mamos,nes ji islaiko, o jums nieko , jauciates uzmirsta, bet supraskit ji mama, ji kitaip negali.
O Dieve Jūs tikriausiai geriausiai žinote mūsų šeimos situaciją nei aš
Brolis nedirba jau daugiau kaip metai laiko. Su tiek pastangų, kiek jis įdeda ieškodamas darbo, darbą turėtų susirasti po 100 metų. Mėgstamiausia jo poza tiek naktį, tiek dieną - horizontali. Tokioje padėtyje patogu žiūrėti teliką, skaityti knygas ir valgyti, ką jis ir praktikuoja. O tuo tarpu mamytė,turėdama krūvą ligų, dėl kurių jai negalima lankstytis, sunkiai dirbti, ropoja keturiom ir valo grindis, šveičia, blizgina, verda valgyti ir t.t. Į pagalbos prašymus brolis atsako standartiškai: "tuoj", bet tas tuoj taip ir neateina. Aš vos ne kasdien turiu klausytis mamos skundų telefonu. Išvada tokia: jeigu jau esi bedarbis ir nieko nesugebi susiorganizuoti, kažką daryti, kad nesedėtum ant motinos sprando, bet jau jai padėk,pats apsikuopk. O gaunasi kas? Mama išlaiko jį ir dar pamaitina jo naująją damą, kuri dar neaišku, ar ilgai bus su juo. Mano mamai ji yra niekas. Man iš mamos nereikia nieko, aš turiu rankas ir galvą, dirbti netingiu, todėl pinigų užsidirbu, bet man gaila mamos, kad ji, vietoj to, kad kokį litą juodai dienai pasidėtų ar galų gale atostogom pasitaupytų, išleidžia jam, o jis, man, regis, net nesijaučia dėkingas. Galvoja tik apie save.
Aš taip pat moteris, taip pat ištekėjusi ir taip pat turiu anytą. Tačiau ji tikrai negalėtų pasakyti, kad aš ją ir jos sūnų išnaudoju.