QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 12:43)
Siūlau įdėmiai pasiskaityti, ką rašiau ankstesniuose postuose: mama pardavė didelį butą, pusę sumos man, pusę bus brolio. Mama nenori dovanoti broliui pinigų, nes jie bus išleisti, buto jo vardu - taip pat, nes jis iš meilės padovanos jį mylimajai - taip jau buvo su pirma žmona. Bet mama nenori pirkti ir savo vardu, nes kokia garantija, kad jis mokės už butą, o jei nemokės, anstoliai išieškos iš mamos pensijos, o ne iš jo. Be to, jis nori pirkti butą būtent tame mieste, kur gyvena jo mylimoji, tai yra už 300 km. Bet logiškai pamąsčius, kol žmogus net neturi darbo ir pajamų, už ką jis tą butą išlaikys? Aš mamai sakau, kad ji turi jam leisti tvarkytis savo gyvenimą pačiam ir jegu jis per savo durną galvą praras stogą virš galvos, tai bus jo asmeninė tragedija. Brolis jau padovanojo savo mylimajai savo automobilį, tik kol kas dar pats važinėja, bet jau neilgai (kodėl, nedetalizuosiu), nors mama jam neseniai ir tepalus keitė, ir draudimą apmokėjo ir remontavo, ir tech,apžiūrą praėjo. Taigi, sakot, kad ji neturi jokios naudos...
Papildyta:
Tai jūs nesigilintumėte iš kur jūsų brangusis gauna pinigų? O gal jie vogti? O gal reketo būdu gauti? Jums vis tiek?
Oi, moterys, tai barakudų filosofija.
Aš dar kartą sakau: APIE TAI, IŠ KO BROLIS GYVENA IR IŠ KUR GAUNA PINIGŲ KELIONĖMS PAS JĄ, AŠ TĄ MOTERĮ INFORMAVAU. IR TIKRAI NERAŠIAU, KAD MAMYTĖ TIESIOG TRYKŠTA DĖL TO DŽIAUGSMU IR NETURI KUR PINIGŲ DĖTI.
Visa tai, ka parasete tik patvirtina, kad tai JUSU seimynines problemos. Bet tikrai ne tos moters - ji gal savu probelmu turi apie kurias jus nieko net nezinote. Jus jai jos problemu spresti nepadedate, tai kodel ji turi spresti jusu problemas?
O visa problema kiek matau yra tame, kur padeti netasakinga veltedi broli ir ka su juo daryti?
Juk ji nevercia jusu brolio, nei is namu maista tempti, nei kvepalus vogti, nei masina dovanoti? Jis PATS tai daro.
Tai koks skirtumas ar sita moteris, ar kita - jis vis tiek taip darys.
Jus ta moteri informavote - ir ka ji jums atsake? Butu idomu suzinot.
O kas liecia mama - galetu tiesiog jam tu pinigu neduot, kuro nepilt, masinos neremonuot. O buta jums perrasyt. Kas trukdo?
Gal tada brolis bent jau darbo ieskotis pradetu... Bent jau butu priverstas.