Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

QUOTE(Reika @ 2010 03 04, 13:43)
cia man neisnaudojimas, o moter neinvestavimas i santykius smile.gif

Manau jei moteris turi bent kruopelyte smegenu suvokia kad jei ji apsijims ji islaikyt jos laukia mamos dalia doh.gif Amzinas islaikymas....gal moteris laukia kol jis imsis kokiu veiksmu tada ir santykiai bus kitokie...Tada bus spresti galima ar ji ji isnaudoja...bet ne dabar schmoll.gif
Atsakyti
Kaip čia viena forumietė teisingai pastebėjo, kalčiausia yra mama, kuri nenutraukia ydingos grandinės. Bet va su broleliu kitas reikalas. OK, jis nemyli mamos, jos negaili, o tiesiog naudojasi situacija. Bet juk jis dirbo, 100 proc. išlaikė savo antrąją žmoną, viską jai atidavė, tai kaip ir negali sakyti, kad savo moterų atžvilgiu jis alfonsas. O, berods ultraviolet, žodžiuose slypi tiesa: argi toks vyras gali susirasti gerą, dorą moterį? Žinoma ne, nes tokį teliuką, kuris yra lengvai numelžiamas, renkasi tik tam tikro tipo moterys, kurios turi tam tikrų išskaičiavimų, bet tikrai ne iš didelės meilės. O būtent tai aš ir siekiau įrodyti. Ir jeigu jūs teisinate tos moters elgesį... Ji teigia jam, kad jį labai myli, jis tiesiog galvą dėl jos praradęs, abu nori gyventi kartu, bet negyvena. Tai kokios problemos? Aš jam sakiau; važiuok į gimtą jos miestą, išsinuomokit patį pigiausią butą (nes ji gyvena pas savo tėvus), o tu ten ieškokis darbo. Jis man kaip ir pritaria, bet iki šiol jis gyvena pas mamą. O apie tai, kad mamai sunku jį išlaikyti aš ne kartą su ja kalbėjausi, ji viską žino, todėl jai ir spėlioti nereikia, iš kur jis tų pinigų ar kitų gėrybių gauna. Kalbuosi su ja inetu, bendraujam draugiškai, man ji atrodo labai protinga, tikrai nebuka motera, bet va jos siekių kol kas neperkandu.
Atsakyti
MALIBU jus siulote savo broliui ten issinomuot buta ir ten ieskotis darbo..O tada galiu paklausti uz ka jus siulote jam ta buta ten issinomuot g.gif Jus primygtinai reikalaujat su tokiais pasiulymais kad ji ji islaikytu doh.gif Sakot ta moteris turi isskaiciavimu tai kokie jie jusu manymu g.gif Pinigu jis neturi..maisto atveza?? kuri ir pats valgo ot islosimas biggrin.gif Nemanau kad ta moteris kanors keis kol jusu brolis Nesusiras darbo schmoll.gif O kai susiras tada manau daug kas atsiskleis pasikeis ir t.t... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 12:15)
Ji teigia jam, kad jį labai myli, jis tiesiog galvą dėl jos praradęs, abu nori gyventi kartu, bet negyvena. Tai kokios problemos? Aš jam sakiau; važiuok į gimtą jos miestą, išsinuomokit patį pigiausią butą (nes ji gyvena pas savo tėvus), o tu ten ieškokis darbo. Jis man kaip ir pritaria, bet iki šiol jis gyvena pas mamą. O apie tai, kad mamai sunku jį išlaikyti aš ne kartą su ja kalbėjausi, ji viską žino, todėl jai ir spėlioti nereikia, iš kur jis tų pinigų ar kitų gėrybių gauna. Kalbuosi su ja inetu, bendraujam draugiškai, man ji atrodo labai protinga, tikrai nebuka motera, bet va jos siekių kol kas neperkandu.

Toks sipudis, kad jums norisi tik vieno - kuo greiciau veltedi broli mamai nuo peciu nuimt ir kazkokiai moteriai ant peciu uzmest. O ta moteris bloga tik del to, kad sitos nastos prisiimti nesutinka.
Zinot, as taip pat nesutikciau - jau geriau per atstuma myleciau, nei akmeni po kaklu kabinciaus. g.gif
O is kur jis pinigu gauna ne jos reikalas dometis. Jie kartu negyvena, finansu bendru neturi. Be to, ka jus zinot, ka jis jai sako - gal meluoja, kad uzsidirbo kokiu nors budu? Gal ji net nezino, kad tuos pinigus, maista ir kvepalus jis ima is mamos. Ir kodel jinai turi tuo dometis? Negi moteris gaudama dovanas is vyro dar turi cekio paprasyt? smile.gif
Cia jusu siemos problemos, bet tikrai ne brolio moters - o jus kazkodel vos ne del visko esate pasiruosusi apkaltinti ja... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2010 03 04, 14:31)
Toks sipudis, kad jums norisi tik vieno - kuo greiciau veltedi broli mamai nuo peciu nuimt ir kazkokiai moteriai ant peciu uzmest. O ta moteris bloga tik del to, kad sitos nastos prisiimti nesutinka.

Man irgi susidaro vienintelis ispudis kad taip yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siūlau įdėmiai pasiskaityti, ką rašiau ankstesniuose postuose: mama pardavė didelį butą, pusę sumos man, pusę bus brolio. Mama nenori dovanoti broliui pinigų, nes jie bus išleisti, buto jo vardu - taip pat, nes jis iš meilės padovanos jį mylimajai - taip jau buvo su pirma žmona. Bet mama nenori pirkti ir savo vardu, nes kokia garantija, kad jis mokės už butą, o jei nemokės, anstoliai išieškos iš mamos pensijos, o ne iš jo. Be to, jis nori pirkti butą būtent tame mieste, kur gyvena jo mylimoji, tai yra už 300 km. Bet logiškai pamąsčius, kol žmogus net neturi darbo ir pajamų, už ką jis tą butą išlaikys? Aš mamai sakau, kad ji turi jam leisti tvarkytis savo gyvenimą pačiam ir jegu jis per savo durną galvą praras stogą virš galvos, tai bus jo asmeninė tragedija. Brolis jau padovanojo savo mylimajai savo automobilį, tik kol kas dar pats važinėja, bet jau neilgai (kodėl, nedetalizuosiu), nors mama jam neseniai ir tepalus keitė, ir draudimą apmokėjo ir remontavo, ir tech,apžiūrą praėjo. Taigi, sakot, kad ji neturi jokios naudos...
Papildyta:
Tai jūs nesigilintumėte iš kur jūsų brangusis gauna pinigų? O gal jie vogti? O gal reketo būdu gauti? Jums vis tiek?
Oi, moterys, tai barakudų filosofija.
Aš dar kartą sakau: APIE TAI, IŠ KO BROLIS GYVENA IR IŠ KUR GAUNA PINIGŲ KELIONĖMS PAS JĄ, AŠ TĄ MOTERĮ INFORMAVAU. IR TIKRAI NERAŠIAU, KAD MAMYTĖ TIESIOG TRYKŠTA DĖL TO DŽIAUGSMU IR NETURI KUR PINIGŲ DĖTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 04 kovo 2010 - 12:44
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 12:43)
Siūlau įdėmiai pasiskaityti, ką rašiau ankstesniuose postuose: mama pardavė didelį butą, pusę sumos man, pusę bus brolio. Mama nenori dovanoti broliui pinigų, nes jie bus išleisti, buto jo vardu - taip pat, nes jis iš meilės padovanos jį mylimajai - taip jau buvo su pirma žmona. Bet mama nenori pirkti ir savo vardu, nes kokia garantija, kad jis mokės už butą, o jei nemokės, anstoliai išieškos iš mamos pensijos, o ne iš jo. Be to, jis nori pirkti butą būtent tame mieste, kur gyvena jo mylimoji, tai yra už 300 km. Bet logiškai pamąsčius, kol žmogus net neturi darbo ir pajamų, už ką jis tą butą išlaikys? Aš mamai sakau, kad ji turi jam leisti tvarkytis savo gyvenimą pačiam ir jegu jis per savo durną galvą praras stogą virš galvos, tai bus jo asmeninė tragedija. Brolis jau padovanojo savo mylimajai savo automobilį, tik kol kas dar pats važinėja, bet jau neilgai (kodėl, nedetalizuosiu), nors mama jam neseniai ir tepalus keitė, ir draudimą apmokėjo ir remontavo, ir tech,apžiūrą praėjo. Taigi, sakot, kad ji neturi jokios naudos...
Papildyta:
Tai jūs nesigilintumėte iš kur jūsų brangusis gauna pinigų? O gal jie vogti? O gal reketo būdu gauti? Jums vis tiek?
Oi, moterys, tai barakudų filosofija.
Aš dar kartą sakau: APIE TAI, IŠ KO BROLIS GYVENA IR IŠ KUR GAUNA PINIGŲ KELIONĖMS PAS JĄ, AŠ TĄ MOTERĮ INFORMAVAU. IR TIKRAI NERAŠIAU, KAD MAMYTĖ TIESIOG TRYKŠTA DĖL TO DŽIAUGSMU IR NETURI KUR PINIGŲ DĖTI.

Visa tai, ka parasete tik patvirtina, kad tai JUSU seimynines problemos. Bet tikrai ne tos moters - ji gal savu probelmu turi apie kurias jus nieko net nezinote. Jus jai jos problemu spresti nepadedate, tai kodel ji turi spresti jusu problemas?
O visa problema kiek matau yra tame, kur padeti netasakinga veltedi broli ir ka su juo daryti?
Juk ji nevercia jusu brolio, nei is namu maista tempti, nei kvepalus vogti, nei masina dovanoti? Jis PATS tai daro.
Tai koks skirtumas ar sita moteris, ar kita - jis vis tiek taip darys.
Jus ta moteri informavote - ir ka ji jums atsake? Butu idomu suzinot.
O kas liecia mama - galetu tiesiog jam tu pinigu neduot, kuro nepilt, masinos neremonuot. O buta jums perrasyt. Kas trukdo?
Gal tada brolis bent jau darbo ieskotis pradetu... Bent jau butu priverstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianetum: 04 kovo 2010 - 12:51
MALIBU pagal jusu visus parasymus gaunasi taip kad jus norite ta broleli bedarbi tai moteriai uzkraut..o va jo busima brolio turta tai buta jau dabar net jam neesant jau saugojat nuo jos,...,nu ar neironiska? g.gif
Atsakyti
ateina vaikinukas studentas, padovanoja auksine grandinele...mergina iskart puola "kur cekis?is kur pinigai? irodyk!"..vaikinukas issigasta, atnesa darbo knygele, parodyt,kad dirba ir kiek uzdirba,dar parodo saskaitas,kad visgi sugebejo sutaupyt tokia suma,kad nupirkti grandinele smile.gif

nejuokinkit, niekas neklausia iskur uz kokius pinigus :)ar jus pasidomejot savo vyro uz kokius pinigus jums pirko geles per pirma pasimatyma?

Bet ar jus skaitot,jusu postu neapykanta nukreipta i moteri, jums brolis kvailys,kuriam vos ne viska galima atleisti,nes jis kvailys, o va jo drauge tai barakuda,nes su juo prasidejo, i santykius neinvestuoja, kaip ji sitaip gali, to kvailio nuo jusu mamytes kaklo nukelti.
O jus ka darot? tik su ja ir mama snekat, spirkit karta broliui i subine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 kovo 2010 - 13:02
Manau, jei mama uzsuktu broliui kraneli, gal tada kazkas ir pasikeistu (bent kazkiek). O dabar... doh.gif
Ieskoma kaltu ten kur ju nera...
Atsakyti
Aš jo turto nesaugau, nes laikausi tokios filosofijos - kaip pasiklosi, taip išsimiegosi. Jeigu ji išdūrė pirma žmona, paliko plikais pau...ais, jeigu išdūrė antra žmona, paliko tokiu pačiu pavidalu, tai nori nenori susimąstai, ar ne bus tas pats ir šį kartą. Mama tik pergyvena, ar jis, jai išėjus anapilin, turės stogą virš galvos... Bet aš jai sakiau, kad nuo durnumo vaistų nėra ir kad ji jo nuo kvailysčių darymo neapsaugos.
O jūs esate nerealios materialistės, nes nuolat man kartojate, kad aš moterai ant sprando noriu išlaikytinį užkrauti. Nieko aš nenoriu, aš tik samprotauju žiūrėdama iš savo varpinės. Aš savo mylimąjį, nesvarbu, ar jis teisėtas mano vyras, ar jis sugyventinis, jeigu tikrai myliu, ir išlaikysiu, kol jam sunku, ir moraliai paremsiu ir padėsiu greičiau susirasti to darbo, dalinsiuos su juo ir juoda duona, ir pyragu, vargais ir džiaugsmais... O sakyti, kad myli ir niekuo nepadėt savo mylimajam...
Neseniai vienas pažįstamas liko ir be namų ir be žmonos, nes neteko prestižinio darbo ir gerų pajamų, o susirado pirmą pasitaikiusį darbelį ir negali jai suteikti prabangaus gyvenimo. Kam jis toks žmonai, a ne? Su pinigų ir padėties praradimu dingsta ir meilė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 04 kovo 2010 - 13:08
jei jis vede tokia pavirsutiniska zmona, tai pats kaltas,kol pinigu turejo nesigilino i seima, nemate ar ji ji tikrai myli ar tik jo pinigus .
Atsakyti