Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

QUOTE(drugelis. @ 2010 03 16, 11:02)
Sveikos, o aš tik popierinius ir naudoju, man aiškiau - nereikia kaskart jungti kompiuterį, norint apžiūrėt grafikėlį, o ir pas ginekologę nusinešti galima.

QUOTE(MildukasK @ 2010 03 16, 11:45)
as tai grafikeli braizau ir popieriuje (daugiau, kad ginei nunesti), ir fertilityje.

g.gif Skaitau ir galvoju - ar drugeliui ir MildukuiK tiesiog taip pasisekė su ginekologais, ar aš perdaug blogos apie juos nuomonės... g.gif Na pasakykite atvirai (klausimas čia visoms ax.gif ), kiek palankiai jūsų eiliniai poliklinikiniai gydytojai vertina apsisprendimą naudoti NŠP? Tiesa pati į šį klausimą negalėčiau atsakyti, nes niekada net mintis nebuvo kilusi NŠP klausimais konsultuotis su "savo" ginekologe (kabutėse, nes panašu, kad eilinį kartą poliklinikoje likau be savo gydytojos ir jau visai rimtai norisi spjauti ir ieškotis kažko privačiai, kad ir tam profilaktiniam vizitui 6 sav. po gimdymo).
Atsakyti
priklauso, kokia ginekologe biggrin.gif as uzsiregistravau visai kitam centre, vien del tos ginekologes ir vien tam, kad gauciau info apie nsp, is jos ir gavau pirma karta lenteles , bet jau tada daug zinojau ir siaip kaip zmogus man ji labai patinka biggrin.gif as pas ta pacia jau kokie 4 metai kaip einu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 17, 17:56)
g.gif Skaitau ir galvoju - ar drugeliui ir MildukuiK tiesiog taip pasisekė su ginekologais, ar aš perdaug blogos apie juos nuomonės... g.gif Na pasakykite atvirai (klausimas čia visoms ax.gif ), kiek palankiai jūsų eiliniai poliklinikiniai gydytojai vertina apsisprendimą naudoti NŠP? Tiesa pati į šį klausimą negalėčiau atsakyti, nes niekada net mintis nebuvo kilusi NŠP klausimais konsultuotis su "savo" ginekologe (kabutėse, nes panašu, kad eilinį kartą poliklinikoje likau be savo gydytojos ir jau visai rimtai norisi spjauti ir ieškotis kažko privačiai, kad ir tam profilaktiniam vizitui 6 sav. po gimdymo).

Na, kas liečia Nšp - tai su ja pasikonsultuoti galima, ji dar pasiteiravo, kur tokie apmokymai vyksta, kai pirmą kartą jai pasisakiau. Bet užtad kitų mano bėdų, deja nesiseka išspręsti, va, suvartojau krūvą vaistų, kol kas dar jokio poveikio verysad.gif
O dėl Nšp, man net apžiūrint pasako - "nu va, matau ovuliacines gleives". smile.gif
Atsakyti
Mano ginekologas irgi vis pakomentuoja, kai pasakau, kada paskutinės mėnesinės buvo ("o, jau turėtų būti ovuliacija" smile.gif) ir jei echoskopuoja, parodo, kuris folikulas jau pribrendęs ir kad "ryt poryt turėtų būti", nors su juo apie NŠP iš viso nesu kalbėjusi. Manau, kad tikrai galėčiau pasikonsultuoti, jei reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 17, 18:56)

mm.. na, mano daktare tokia vyresnio amziaus, tai ji kazkaip teigiamai ziuri i viska, kas naturalu smile.gif As jai visai tarp kitko uzsiminiau, kad pradejau matuoti BT ir parodziau tik pradeta lentele, tai labai apsidziauge, pagyre, kad puikiai viska darau ir sake veliau paziuresim, kas is tu grafiku matosi (ligu ieskosim..) smile.gif Apie NSP kalbos nebuvo, bet manau ir taip aisku, kam tie grafikai smile.gif
Atsakyti
Mano gydytoja ir labai normaliai žiūri (na ir kur nežiūrėti, kad man daugiau nėra ką naudoti tik NŠP) 4u.gif Nusinešu grafikus iš fertilityfriend atsispausdinus, apžiūrim abidvi, jei apžiūri ant kėdutės pakomentuoja gleives ir t.t. paklausia, gal kas neaišku ir nuramina, kad viską teisingai darau biggrin.gif
va mano grafikaitis:
user posted image
man kyla įtarimas, kad O galėjo būti vėliau, nei nubraižė, 23CD, o ne 19CD, nes 20-21CD turėjom svečių ir vaišinausi pelėsiniu sūriu ir vynu. Išgėriau labai mažai, bet vistiek nuėjau gulti vėlai, gal kilstelėjo ir nuo to BT g.gif
Išmetus tas "balines" temperatūras vaizdas normalesnis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 18 kovo 2010 - 10:53
mhm, cia zinai galimas daiktas.. Tarkim ismesk tas dvi neaiskias BT (20-21 CD) ir ovuliacija nusikelia i kokia 23 CD... g.gif
o man sian jau trecia diena, kai BT pakilus, lyg ir gleives tokios rausvos (sakau gal lengvas kraujavimas del O) g.gif Bet pakile ne per 0,2...
Zodziu, atrodo taip:
user posted image
Ka manot?
Atsakyti
Horo, aš tai manyčiau, kad 23CD buvo ovuliacija. Bent jau mylėčiausi 26 CD vakare. Dėl "tikrumo" smile.gif

MildukasK, pagal tavo grafiką dengianti linija turėtų būti 36,5, vadinasi trečią pakilimo dieną turi būti pakilusi bent per 0,2. Kadangi taip nėra, reiktų palaukti rytojaus ir pažiūrėti, ar bus pakilusi bent virš dengiančios linijos, ar ne. Šiaip mažokai pakilusi g.gif
Atsakyti
tai va, lauksiu toliau.. gerai, kad kantrybes turiu biggrin.gif
Atsakyti
Žiogelis, mes nuo 9 CD iki 28CD naudojom gumutes smile.gif MildukasK, būna visokių keistenybių, va man sykį ciklas sukvailiojo ir Buvo vienas 54 dienos, kitas 64 dienos. Dar mažiukų neturėjau, tiek kad buvau 12-okė ir egaminams ruošiausi, jaudinausi daugiau.
Atsakyti
nu.. kad pas mane jokiu didesniu stresu nera.. Eisiu vistiek pas gine, tai pasiklausinesiu, ka ji is tu grafikiuku gal mato? smile.gif
siaip dar itariu, kad po ziemos vel anemija man, tai mazu prisidejo ir tai... g.gif
Atsakyti
labas rytas, dedu vel savo grafikiuka. ka manot?
user posted image

Milduk, mano ciklas pries vaikus buvo visiska nesamone, veluodavo menesiais kartais, net ir be stresu, reguliarumo jokio doh.gif vaikai sutvarke daugmaz biggrin.gif is vis kai galvoju, organizma veikia tiek daug dalyku, niekada negali zinot, kas kaip suveiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 19 kovo 2010 - 09:35