QUOTE(drugelis. @ 2010 05 13, 21:45)
Tik šį ciklą jau suvariau visai: buvau apsirgus, 4 dienas nematavau, dabar pasveikau, bet dukra serga, jau kelias naktis iš eilės kelias, verkia, tai nepamiegų net tų keturių valandų, na o šiandien buvo paskutinis taškas - dukra sudaužė mano gyvsidabrinį termometrą, gerai kad buvo dėžutėje, tai nepasklido gyvsidabris. Turiu dar vieną, bet jau gal šį ciklą nebematuosiu.
Nervai išėsti nuo egzaminų, jau išlaikiau vieną egzaminą, iki gegužės 26 bus pabaigti visi, ovuliacijos kaip ir nebuvo, neturiu kada gleivių atidžiau pastebėti, žodžiu, stresas daro savo.

Užjaučiu ir dėl egzaminų, ir dėl BT matavimo nesėkmių. Bet aš tai patarčiau vis tiek mėginti matuotis BT.

Vienas dalykas, kad dėl stresų ciklas gali būti neįprastai ilgas, tai praleistum progą dar visai sėkmingai aptikti O (net jei tai ir tebūtų vien temperatūrinis metodas). Kitas dalykas - jei šį ciklą O tikrai tikrai nebuvo/nebus (o tai parodytų žemos temperatūros iki ciklo pabaigos ir jokio jos kritimo prieš mm

), tuomet vaisingu laikytinas visas laikotarpis iki pat sekančios O - nelabai džiuginanti situacija. Kitaip tariant, jei dabar nebesimatuosi BT, "suvarytas" gali būti ne tik šis ciklas, bet ir pusė kito.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 05 14, 10:53)
Na, o aš atrodo praslydau, gandrų naujų nebus pas mus

šiandien BT nepakilo, tai jau 3-ia diena vakarop bus po mūsų nesėkmės

kad ir koks mano vyras super bebūtų neišlauks tie jo gyvūnėliai mano O
Optimizmas žinoma pagirtinas dalykas ir linkėčiau jūsų atveju tiems "gyvūnėliams" nusibaigti anksčiau, bet teisybės dėlei pacituosiu:
"Patekę į moters lytinius takus vaisingoje ciklo fazėje, išgyvena iki 6 dienų; nevaisingoje - tik kelias valandas." ("Kaip pažinti savo vaisingumą?", B.Obelenienė, V.Rudzinskas, Kaunas 2004).
Kiek aš supratau, fazė buvo neabejotinai vaisinga.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)