QUOTE(WWWitch @ 2010 04 03, 12:39)
Labai stengiausi ir pavyko

pirkau pries belekiek metu, net nepamenu kada... nenaudojau, parugo matyt, nes kvapas nuo originalo paskutiniu metu skyresi
 pirkau pries belekiek metu, net nepamenu kada... nenaudojau, parugo matyt, nes kvapas nuo originalo paskutiniu metu skyresi   naudojau tualeto kvepinimui. MB sakau  - matai kaip gerai gyvenam, kad su chanel tulika kvepinam
 naudojau tualeto kvepinimui. MB sakau  - matai kaip gerai gyvenam, kad su chanel tulika kvepinam   kvaila situacija - parduot niekaip, o ismest gaila buvo... tai as kazkur 40ml per gera menesi sukvepinau ta patalpele...
 kvaila situacija - parduot niekaip, o ismest gaila buvo... tai as kazkur 40ml per gera menesi sukvepinau ta patalpele...

pirkau pries belekiek metu, net nepamenu kada... nenaudojau, parugo matyt, nes kvapas nuo originalo paskutiniu metu skyresi
 pirkau pries belekiek metu, net nepamenu kada... nenaudojau, parugo matyt, nes kvapas nuo originalo paskutiniu metu skyresi   naudojau tualeto kvepinimui. MB sakau  - matai kaip gerai gyvenam, kad su chanel tulika kvepinam
 naudojau tualeto kvepinimui. MB sakau  - matai kaip gerai gyvenam, kad su chanel tulika kvepinam   kvaila situacija - parduot niekaip, o ismest gaila buvo... tai as kazkur 40ml per gera menesi sukvepinau ta patalpele...
 kvaila situacija - parduot niekaip, o ismest gaila buvo... tai as kazkur 40ml per gera menesi sukvepinau ta patalpele... WC su Chanel
 WC su Chanel   žiauru čia be galo
 žiauru čia be galo   Jei niekaip neišėjo jų parduot, reikėjo padovanot kam nors
 Jei niekaip neišėjo jų parduot, reikėjo padovanot kam nors   

. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".
. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".  . Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".
. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".  pirmakart man taip
 pirmakart man taip   berods man juos vyras parveze is kazkurio oro uosto pries kokius 7 metus
 berods man juos vyras parveze is kazkurio oro uosto pries kokius 7 metus   nu kad nepamenu... krausciau troba - visus pakampius perejau, tai radau senos kelionines tases kisenelej.
 nu kad nepamenu... krausciau troba - visus pakampius perejau, tai radau senos kelionines tases kisenelej. buvo pirkti sarmoj
 buvo pirkti sarmoj

. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".
. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".  Tokiu atveju jų sugedimo , manau, ilgai laukti netektų
  Tokiu atveju jų sugedimo , manau, ilgai laukti netektų  

. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".  Na, bet tikrai nemanau, kad turėtų surūgti ar nuosėdos iškristi kokių 10 -20 ar pan. metų senumo kvepalams - bloga kokybė arba laikymo sąlygos
  Na, bet tikrai nemanau, kad turėtų surūgti ar nuosėdos iškristi kokių 10 -20 ar pan. metų senumo kvepalams - bloga kokybė arba laikymo sąlygos