QUOTE(theorema @ 2010 04 08, 11:21)
Turiu kokių 30 metų senumo  Aromatics Elixir Clinique. 
Net apsipavidejau... man jie labai patinka.

Nepaisant "deparfumizacijos"  MB vis tiek sureagavo - "Nu ir prisikvėpinai!"
  Nepaisant "deparfumizacijos"  MB vis tiek sureagavo - "Nu ir prisikvėpinai!"  

Nepaisant "deparfumizacijos"  MB vis tiek sureagavo - "Nu ir prisikvėpinai!"
  Nepaisant "deparfumizacijos"  MB vis tiek sureagavo - "Nu ir prisikvėpinai!" 

Gal tadu verčiau likuti parduoti - nors nauda piniginė, nea?

Gal tadu verčiau likuti parduoti - nors nauda piniginė, nea? ). Tik 5 kartus per dieną kol kas nesilaistau, dažniausiai 2-3, kartais ir 4. Tai va tas kiekis visai nenustebino. Labiau nustebino, tai, kad tų pačių kvepalų. Čia jau man sunkiai būtų
 ). Tik 5 kartus per dieną kol kas nesilaistau, dažniausiai 2-3, kartais ir 4. Tai va tas kiekis visai nenustebino. Labiau nustebino, tai, kad tų pačių kvepalų. Čia jau man sunkiai būtų   
  miniatiūrą. Nebūčiau pati pirkusi jų, bet netyčia užklydusius išmėginau. Manau - įsigysiu normalų kiekį. Ne prioriteto tvarka. Bet jeigu kur užklius akis už patrauklios kainos...
 miniatiūrą. Nebūčiau pati pirkusi jų, bet netyčia užklydusius išmėginau. Manau - įsigysiu normalų kiekį. Ne prioriteto tvarka. Bet jeigu kur užklius akis už patrauklios kainos...