Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 12, 16:29)
smagu,kad kai tikrai reikia ir yra galimybe gauti pagalba 4u.gif ne visada juk gaunasi kaip nori....as ir niekad negalvojau,kad gali tekti gyventi is valstybes lesu 4u.gif

Niu iš tikrųjų už butą kompensacijos negaunu, nes gyvenu pas tėtį ir maisto man nereikia, tikrai yra daugiau žmonių, kuriems jis reikalingas. Aš soc. remtina tapau, kad gaučiau iš universiteto pinigėlių, o dar gavau ir nemokamą darželį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 12, 17:18)
Niu iš tikrųjų už butą kompensacijos negaunu, nes gyvenu pas tėtį ir maisto man nereikia, tikrai yra daugiau žmonių, kuriems jis reikalingas. Aš soc. remtina tapau, kad gaučiau iš universiteto pinigėlių, o dar gavau ir nemokamą darželį. thumbup.gif

lygiai ta pati situacija pas mane, specialiai ejau ziureti ar man priklauso soc parama vien del stipendijos, pasirodo ji man priklause jau nuo pat mazyles gimimo, tik as to nezinojau doh.gif suzinojau tik po pusantru metu, o atbuline data niekas nemoka unsure.gif
kartais abydna,kad nezinai, o ir esi per daug uzsiemes vaiku bei mokslais,kad gilintumeisi kas kam ir kodel priklauso... kai tokiu pazistamu neturi ir nezinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 12, 16:18)

mes ir negausam,nes neturim savo buto,o ant nuomuojamo per daug reikalu tvarkytis....gaunu tik soc pasalpa ir kad darzelis dukrai puse kainos 4u.gif
tik va uzejes bizas buvo mokytis....dar plius suzinojau,kad pinigus moka uz tai,tai isviz apsidziaugiau....bet dabar uzejo noras leliu tureti doh.gif na jau senai noriu,bet vis savo instinkta smugdziau zemyn...bet dabar jauciu kad mirstu be vaiko....depresija puola,vien del to.... unsure.gif tik va tas kad vaikas vel-soc remtinai viskas....uzknisa tas....nes siuo metu su darbais ne kas doh.gif
Atsakyti
siandien suzinaujau kad jai savivaldybeje sutaupoma socialiniu pasalpu suma tada darbuotojai sau issimoka 13 atlyginimus blink.gif manau tai paaiskina zmoniu varynejima ir nepatarima ka daryti norint gauti pinigelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2010 05 12, 20:41)
siandien suzinaujau kad jai savivaldybeje sutaupoma socialiniu pasalpu suma tada darbuotojai sau issimoka 13 atlyginimus blink.gif manau tai paaiskina   zmoniu varynejima ir nepatarima ka daryti norint  gauti pinigelius doh.gif

senai zinojau, kad sau paskatinimus is tu pinigeliu moka verysad.gif

be to ir maisto davinius jei zmogus nespejo ateiti pasiimti- ju nebegrazina - sau pasidalina, maciau kaip sunus atejo vienos darbuotojos ir pasieme didziuli maisa, matyt pacios negali po darbo nestis namo, tai giminiu praso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 12 gegužės 2010 - 19:45
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 12, 20:32)
mes ir negausam,nes neturim savo buto,o ant nuomuojamo per daug reikalu tvarkytis....gaunu tik soc pasalpa ir kad darzelis dukrai puse kainos 4u.gif
tik va uzejes bizas buvo mokytis....dar plius suzinojau,kad pinigus moka uz tai,tai isviz apsidziaugiau....bet dabar uzejo noras leliu tureti doh.gif na jau senai noriu,bet vis savo instinkta smugdziau zemyn...bet dabar jauciu kad mirstu be vaiko....depresija puola,vien del to.... unsure.gif tik va tas kad vaikas vel-soc remtinai viskas....uzknisa tas....nes siuo metu su darbais ne kas doh.gif

o kas neleidzia ir vaika auginti ir mokslu baigti mirksiukas.gif dauguma mamyciu taip daro

man nestumas isvis buvo toks dalykas tik isejau i dekreta vasaros gale, iskart eksprontu istojau mokytis, nes zinau kokia nuobodybe istisai sedet su vaiku namuose
nesu standartine moteris, nemegstu kuistis namuose ir gaminti valgio, tai mane tiesiog spaudzia sienos, man reikia pastoviai veiksmo, zmoniu ir t.t todel mokslai issigelbejimas, jau rodos nuotaikos nebera - bendrauji tik su vyru doh.gif , o mokslai leidzia ir su kitais pabendraut, o bendravimas kompu niekada neatstos tikro draugo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 12 gegužės 2010 - 19:51
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 12, 19:50)
o kas neleidzia ir vaika auginti ir mokslu baigti mirksiukas.gif dauguma mamyciu taip daro

man nestumas isvis buvo toks dalykas tik isejau i dekreta vasaros gale, iskart eksprontu istojau mokytis, nes zinau kokia nuobodybe istisai sedet su vaiku namuose
nesu standartine moteris, nemegstu kuistis namuose ir gaminti valgio, tai mane tiesiog spaudzia sienos, man reikia pastoviai veiksmo, zmoniu ir t.t todel mokslai issigelbejimas, jau rodos nuotaikos nebera - bendrauji tik su vyru doh.gif , o mokslai leidzia ir su kitais pabendraut, o bendravimas kompu niekada neatstos tikro draugo mirksiukas.gif

na siemet meginsiu stoti,jei nepavyks-darysim leliuka wub.gif o ir seip,mezgu minty irgi kad ir besimokant pasidaryti g.gif biggrin.gif nes labai labai noriu....pinigu nera kalbai,bet viskam zutenka.....tad dar vienam angelui manau uztektu g.gif

seip ir dukra as pasidariau (kaip levai tas zodiz skamba doh.gif bet kito nesugalvoju g.gif ) 12 klasej-ir ejua iki pat gimdymo i mokykla,atsededavau....porai savaiciu likus iki gimdymo tik isejau....ir baigiau,ir egzaminus issilaikiau,tad asu su siokia tokia patirtim sioj vietoj g.gif biggrin.gif manau studijuojant ir neprazuciau biggrin.gif juolab,kad studijuoti noriu tik neakivaizdziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 11, 21:39)
ne dėl to, o dėl to kad vaikus turi išlaikyti tėvai, ne valstybė, o papildomos išmokoms reikia užsidirbti, o ne keikti valstybę. arba emigruoti.

jei nėra darbų ką daryt? g.gif
tegu tadavalstybė duoda darbo mano mb per pažįstamus įlindes dirba,net per du darbus cool.gif jei būtų reikėję pačiam susirasti,jam būtų buve šakės,nes pas mus mažas miestelis ir darbų nėra bigsmile.gif
o vaikai kartais neplanuotai pasibeldžia wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 12, 21:43)
senai zinojau, kad sau paskatinimus is tu pinigeliu moka  verysad.gif

be to ir maisto davinius jei zmogus nespejo ateiti pasiimti- ju nebegrazina - sau pasidalina, maciau kaip sunus atejo vienos darbuotojos ir pasieme didziuli maisa, matyt pacios negali po darbo nestis namo, tai giminiu praso.

siaubas koks... blink.gif na tik lietuvelej taip but ir gali...kad paspringtu povelniu.. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 05 12, 20:51)
tegu tadavalstybė duoda darbo mano mb per pažįstamus įlindes dirba,net per du darbus cool.gif  jei būtų reikėję pačiam susirasti,jam būtų buve šakės,nes pas mus mažas miestelis ir darbų nėra bigsmile.gif

o vaikai kartais neplanuotai pasibeldžia wub.gif  nestuke.gif

aga,su tais darbais dabar riesta...mano tetis turi daug pazystamu musu mieste,nes dirba toki darba,kur neimanoma nesusipazinti...ir tai mano vyrui nesugebejo surasti darbo,nes sako tokia siuo metu bloga situacija,kad baisu unsure.gif sake jei tau paciam reiketu-ismetam kita ir imam tave,nes pazystam,bet del zento sako negaliu taip rizikuoti cool.gif biggrin.gif nu zodziu doh.gif tad seip gerai,jei valstybe gali padeti....nepatinka man musu valstybes politika,per daug jie ten sau leidzia,bet pvz kad gauti gali issilaikyma sioky toki,tai smagu 4u.gif

wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 13 gegužės 2010 - 07:21
QUOTE(skorpee @ 2010 05 12, 20:51)
tegu tadavalstybė duoda darbo mano mb per pažįstamus įlindes dirba,net per du darbus cool.gif  jei būtų reikėję pačiam susirasti,jam būtų buve šakės,nes pas mus mažas miestelis ir darbų nėra bigsmile.gif
o vaikai kartais neplanuotai pasibeldžia wub.gif  nestuke.gif

tik jau nereikia išsigalvoti "nėra" biggrin.gif kas dirbti nori - patys susikuria darbo vietą jei jau ieškotis tingi. ir reikia išmoksti pagaliau ant savo kojų stovėti, o ne kaip mažiems vaikams "tegu valstybė duoda" ar "tegul valstybė išlaiko". aišku sėdėti ir nosį krapštyti tvirtinant kad "nėra" bei imti pinigus iš tų, kurie krapštyti nenori ir susikuria ar susiranda paprasčiau irnesakyk.gif o vaikai kad ir neplanuoti paprastai jei nepalikti ant mokesčių mokėtojų galvos vaikų namuose tėvus turi, kuri juos išlaikyti ir turėtų. negali - tegul ieško išeičių kaip užuot sėdėdami ant kitų galvos ir dar užkraudami savo vaikus.
kad ir kaip tiesa akis badytų, tai jau yra - daugelis verčiau kraus save ir savo vaikus ant kitų galvos užuot dirbę, nes darbo visada yra, tik pastangų jį turėti įdėti reikia. džiaugiuosi kad bent mano aplinkoje tokių nosies krapštytojų nėra ir net netekusieji darbo sėkmingai susikūrė iį ir dirba bei pinigus gauna užuot sėdėdami ir kaip prisukti kartodami a lia "jūs dirbat tai ir mane išlaikykit, nes valstybė neduoda darbo" rolleyes.gif bet kad gerokai per dosni "valstybė", t.y. dirbantieji, tai taip jau yra, gerai kad bent jau kinta šiek tiek tokia politika.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 13, 12:52)
tik jau nereikia išsigalvoti "nėra" biggrin.gif  kas dirbti nori - patys susikuria darbo vietą jei jau ieškotis tingi. ir reikia išmoksti pagaliau ant savo kojų stovėti, o ne kaip mažiems vaikams "tegu valstybė duoda" ar "tegul valstybė išlaiko". aišku sėdėti ir nosį krapštyti tvirtinant kad "nėra" bei imti pinigus iš tų, kurie krapštyti nenori ir susikuria ar susiranda paprasčiau irnesakyk.gif o vaikai kad ir neplanuoti paprastai jei nepalikti ant mokesčių mokėtojų galvos vaikų namuose tėvus turi, kuri juos išlaikyti ir turėtų. negali - tegul ieško išeičių kaip užuot sėdėdami ant kitų galvos ir dar užkraudami savo vaikus.
kad ir kaip tiesa akis badytų, tai jau yra - daugelis verčiau kraus save ir savo vaikus ant kitų galvos užuot dirbę, nes darbo visada yra, tik pastangų jį turėti įdėti reikia. džiaugiuosi kad bent mano aplinkoje tokių nosies krapštytojų nėra ir net netekusieji darbo sėkmingai susikūrė iį ir dirba bei pinigus gauna užuot sėdėdami ir kaip prisukti kartodami a lia "jūs dirbat tai ir mane išlaikykit, nes valstybė neduoda darbo" rolleyes.gif bet kad gerokai per dosni "valstybė", t.y. dirbantieji, tai taip jau yra, gerai kad bent jau kinta šiek tiek tokia politika.

gal truputeli per skambiai, nes tas darbas dar nuo miesto priklauso, gerai jei gyveni didesniam mieste arba papildomai kazka moki ir nori dirbti, bet yra tokiu,kurie neturi galimybiu buti idarbinti (pvz amzius neleidzia) ir panasiai, o be to dabar ir darbdaviai idomus, nelegalu pilna- dirbt dirba, tik megsta padejuot,kad birza nesiulo doh.gif mirksiukas.gif
o seimos kurios su vaikais, tai manau ir taip sukasi halturkes daro, tikrai nesedi, vaziuoja pas senelius kokiu darzu patvarkyt ar siaip pas tevus padet,gal kaimynui kazkokia pagalva reikalinga, vistiek be cento nelieka, darzove gauna, manau kas ne kvaili maisto susiranda, gal tik su mokesciais ir malonumais (rubais) sunkiau - nes cia jau valiutos reikia..
bet sutinku su fraze: kas iesko - tas randa... (kad tik noro butu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 gegužės 2010 - 12:08